Gelecek Konseptli; Huawei Mate Xs Özellikleri ve İncelemesi

Bu içeriğimizde geleceğin akıllı telefonu olarak görülen katlanabilir cep telefonu Huawei Mate Xs hakkında detaylı bilgileri ve özelliklerini listeledik…
Gelecek Konseptli; Huawei Mate Xs Özellikleri ve İncelemesi

Akıllı telefon piyasasındaki rekabete yeni bir boyut kazandıran katlanabilir telefonlar başta Samsung Galaxy Z Flip ve Huawei Mate Xs modelleri olmak üzere gelecekte en çok satılan modellerden olacak gibi gözüküyor.

Huawei Mate Xs İnceleme

Yeni model akıllı telefonlarıyla rakiplerine meydan okuyan Huawei bu alanda da geç kalmayıp katlanabilir akıllı telefonu Huawei Mate Xs’i tanıttı. Yüksek donanım özellikleri ve kusursuz tasarımıyla dikkat çeken Huawei Mate Xs’i detaylıca inceledik. İşte Huawei Mate Xs fiyatı, özellikleri ve detaylı incelemesi…

Teknik Özellikler
İşlemciHuawei Kirin 990 5G
Ekran6,6 inçlik OLED ekran, 1148x2480(FHD+) Piksel
RAM8 GB RAM
Depolama512 GB
Arka Kamera40 MP + 16 MP + 8 MP + TOF 3D
Batarya Kapasitesi4500 mAh
İşletim SistemiAndroid 10
Renk SeçenekleriMavi
Amazon
Fiyatlarını Gör
Huawei
Telefon Modelleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumları

? Reklamlarda her yerde görüyordum ilk çıkan şeylere hep merakım olmuştur ama fiyatı görünce biraz hevesim kaçtı başta vazgeçtim ancak daha sonra dayanamadım aldım elinize alınca hakkını verdiğini hissediyorsunuz teknoloji ne boyutlara gelmiş gerçekten çok hızlı kasma yapmıyor şarjı da uzun gidiyor kamerası desen çok iyi alabilen herkese öneriyorum pişman olmazsınız. Ahmet Y****.

? uzay seviyesinde bir telefon. hatta telefon, tablet, televizyon.. ne demek isterseniz diyin. fiyatı çok pahalı gerçekten :( durumumuz iyi olmasına rağmen biraz zorladı bizi ama gerçekten harika. boyutu ve ekran kalitesi tartışmaya kapalı. ben çok beğendim. araba fiyatı kadar olsa da özellikler müthiş İnanç G*****.

İnceleme

1. Huawei’nin katlanabilir özellikli yeni akıllı telefonu Huawei Mate Xs işlemci yongası olarak Huawei Kirin 990 5G’yi kullanmaktadır. 8 çekirdekli yapıya sahip bu işlemci yogasının ana işlemcisi ise Dual-Core 2.86 GHz ARM Cortex-A76’dır.

Huawei Mate XS İnceleme

2. 8 GB RAM ve 512 GB depolama kapasitesine sahip olan katlanabilir akıllı telefon Huawei Mate Xs Grafik işlemcisi olarak da Mali-G76 MC16’yı kullanmaktadır. Yüksek kapasiteli teknik özelliklere sahip Huawei Mate Xs kasma ve ısınma gibi problemleri de ortadan kaldırmıştır.

Huawei Mate XS İnceleme

3. İki farklı ekrana sahip olan katlanabilir akıllı telefon Huawei Mate Xs’in ana ekranı 6.6 inç boyutunda OLED panel olup 1148x2480p (FHD+) piksel görüntü kalitesi sunmaktadır.

Huawei Mate XS İnceleme

4. Huawei Mate Xs’in ikincil ekranı 6.3 inç boyutunda ve 892x2480 pixel görüntü kalitesinde olup katlanabilir ekran tamamen açıldığında ortaya 8 inç boyutunda ve 2480 x 2200 piksel görüntü kalitesinde dev bir ekrana sahip olmaktadır.

Huawei Mate XS İnceleme

5. 4’lü kamera sistemine sahip olan Huawei Mate Xs 40 MP ana kamera, 16 MP ekstra geniş açılı kamera, 8 MP telefoto kamera ve TOF 3D özellikli dördüncü kamerasıyla rakiplerine bu alan da fark atmaktadır.

Huawei Mate XS İnceleme

6. Huawei Mate Xs hem ön hem de arka kamera olarak kullanılabilen 4’lü kamera sayesinde 2160p Ultra HD ve 4K özellikli çekim yapabilmektedir. Ayrıca Huawei Mate Xs’in kamerası OIS desteğine ve 3x optik zoom özelliklerine de sahiptir.

Huawei Mate XS İnceleme

7. 4500 mAh’lık yüksek kapasiteli bataryasıyla fark yaratan Huawei Mate Xs 55 W gücünde hızlı şarj desteğiyle sadece 30 dakikada %85 oranında şarj olabilmektedir. Metal gövde malzemesine sahip olan Huawei Mate Xs’in ağırlığı sadece 300 gramdır.

Huawei Mate XS İnceleme

8. 5G özellikli katlanabilir telefon Huawei Mate Xs 3D Vapor-Chamber Soğutma, parmak izi okuyucu, çift hat, bluetooth 5.0 ve Wİ-Fİ 5.0 gibi donanımsal özelliklere sahiptir.

Huawei Mate XS İnceleme

9. İşletim sistemi olarak Android 10 ile gelen katlanabilir akıllı telefon Huawei Mate Xs kullanıcı ara yüzünde Emotion UI sistemini kullanmaktadır.

Huawei Mate XS İnceleme


Benzer İçerik Tavsiyeleri
Huawei Akıllı TelefonlarHuawei Mate 40 Pro

Sıkça Sorulan Sorular

Huawei hayali ekran garanti kapsamında mı?

Huawei Mate Xs ve benzeri modellerinde yer alan hayali ekran iyi korunması gereken parçaların başında geliyor. Yüksek fiyatlarla sahip olabileceğiniz Huawei Mate XS'in hayalet ekranı garanti kapsamına girmektedir ancak darbe ve diğer etmenler sebebiyle yaşanan bozulmalar garantiyi bozmaktadır.

Huawei Mate XS suya dayanıklı mı?

Katlanabilir akıllı telefon Huawei Mate XS'in suya ve toza karşı herhangi bir dayanıklılığı bulunmamaktadır.

Huawei Mate XS'in parmak izi okuyucusu nerede?

Tablet kadar büyük ekranı ile fark yaratan Huawei Mate XS'in parmak izi okuyucusu telefonun yan tarafında bulunmaktadır.

Huawei Mate XS hızlı şarj oluyor mu?

4500 mAh değerinde büyükçe bir bataryaya sahip olan Huawei Mate XS'in tam olarak 55W değerinde hızlı şarj olması bu alanda onu diğer modellere göre üstün kılıyor.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum