Huawei Mate 30 Lite Fiyatı ve Teknik Özellikleri | İnceleme

Performansı ve kamerası konusunda oldukça iddialı olan Huawei Mate 30 Lite'ı inceledik. İşte Huawei Mate 30 Lite'ın özellikleri ve detaylı incelemesi.
Huawei Mate 30 Lite Fiyatı ve Teknik Özellikleri | İnceleme

Eşsiz teknik özellikleri ve harika dış tasarımı ile kullanıcıların hizmetine sunulan Huawei Mate 30 Lite, gün geçtikçe popüler bir telefon haline geldi. İçeriğimizde Huawei Mate 30 Lite'ı detaylı bir şekilde inceledik.

İşte çıktığı anda olay yaratan Huawei Mate 30 Lite hakkında her şey...

Teknik Özellikler
İşlemciHuawei Kirin 810
Depolama128 GB
RAM6 GB
Pil4000 mAh
Arka Kamera48 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP
Ön Kamera32 MP
Ekran6.26 inç
İşletim SistemiAndroid 9
Ekran TipiLCD
Amazon
Fiyatlarını Gör
Huawei
Cep Telefonu
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Çıktığı anda aldım. Çok güzel bir telefon. Reklamlardan görmüştüm ve telefona ihtiyacım olduğu için satın aldım. Çok memnunum, herkese tavsiye ederim. H*** T.

👤 Bir arkadaşımda vardı ve çok merak etmiştim. Elimi aldım ve 5 dakika kadar falan kurcaladım. O gün bugündür bu telefonu kullanıyorum. M**** F.


İncelemesi

1. Huawei Mate 30 Lite’ın ön tarafında Full HD+ çözünürlüğünde 6.21 inç boyuta sahip bir ekran bulunmaktadır.

Huawei Mate 30 Lite

2. Çentikli bir ekrana sahip olan Huawei Mate 30 Lite, 8 megapiksel çözünürlüğe sahip ön kamera ile bizleri karşılamaktadır.

Huawei Mate 30 Lite

3. Huawei Mate 30 Lite, arka kısmında 3’lü kamera bulunduruyor. Bu kameralar, 24 megapiksel, 16 megapiksel ve 2 megapiksel şeklinde sıralanmaktadır.

Huawei Mate 30 Lite

4. Derinlik algılayıcı kameralara sahip olan Huawei Mate 30 Lite, işlemci olarak Kirin 710’a sahiptir.

Huawei Mate 30 Lite

5. 6 GB Ram’e sahip olan Huawei Mate 30 Lite, depolama konusunda kullanıcılara rahat bir nefes aldırıyor. 64 GB’lık depolama alanı sunan Huawei Mate 30 Lite, SD kart eklenmesi sonucunda 512 GB’a kadar arttırılabiliyor.

Huawei Mate 30 Lite

6. Şarj konusunda Huawei şirketinin tutumunu elbette biliyoruz. Huawei Mate 30 Lite, serisinde de şarj sıkıntısı çekmeyeceğinizi düşünüyoruz. 3.400 mAh kapasiteli pile sahip olan Huawei Mate 30 Lite, sizler için oldukça uygun.

Huawei Mate 30 Lite

7. Android 9 Pie adlı işletim sistemine sahip olan Huawei Mate 30 Lite, EMUI 9 arayüz yazılımı tarafından desteklenmektedir.

Huawei Mate 30 Lite

8. Safir mavisi ve gece yarısı siyah renk seçenekleri ile karşımıza çıkan Huawei Mate 30 Lite, fiyat ve özellik olarak son derece uygun gibi görünüyor.

Huawei Mate 30 Lite


Benzer Tavsiye Önerileri
Galaxy S20 İncelemeXiaomi Mi 9 İncelemesi

Amazon
Fiyatlarını Gör
Huawei
Akıllı Telefon
Aradığın
Fiyatları Gör

Huawei Mate 30 Lite Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

İçeriğimizin bu kısmında Huawei Mate 30 Lite hakkında merak edilenlere yer verdik. İşte Huawei Mate 30 Lite hakkında sıkça sorulan sorular.

Huawei Mate 30 Lite'da 5G desteği var mı?

Mate 30 serisinin bazı telefonlarında 5G olsa da bu telefonda 5G desteği yoktur. Eğer 5G desteği olan bir telefon almak istiyorsanız Mate 30 serisinin diğer telefonlarına göz atabilirsiniz.

Huawei Mate 30 Lite'da hızlı şarj var mı?

Huawei Mate 30 Lite'da hızlı şarj özelliği bulunmakta. 20 W'a kadar hızlı şarjı destekleyen telefon, bu sayede kısa sürede şarj oluyor.

Huawei Mate 30 Lite suya dayanıklı mı?

Huawei Mate 30 Lite telefonu suya dayanıklı değildir. Bu yüzden telefonunuzu kullanırken suyla temas etmemesine özen gösterin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum