ANC Özelliğine Sahip: Huawei FreeBuds Pro İnceleme

Son günlerde oldukça fazla karşımıza çıkan Huawei markasının FreeBuds Pro bluetooth kulaklığını sizler için inceleyerek içerik haline getirdik.
ANC Özelliğine Sahip: Huawei FreeBuds Pro İnceleme

Huawei FreeBuds Pro

Satışları ile zirveye oynayan Hauwei’nin kendinizi kaptıracağınız, modern tasarımlı yepyeni bluetooth kulaklığı FreeBuds Pro’nun kullanıcı yorumları, teknik özellikleri ve fiyatı.

Teknik Özellikler
Kullanım TipiKulakiçi
Kulaklık TürüTWS
Ter – Su DayanıklılığıYok
Çift Telefon DesteğiVar
ANC (Aktif Gürültü Önleme)Var
Kullanım TürüMüzik, Oyun, Dizi, Film
Pil Kapasitesi55 mAh
Şarj Kutusu Pil Kapasitesi580 mAh
Müzik Çalma Süresi4 Saat (ANC Açık)
Müzik Çalma Süresi7 Saat (ANC Kapalı)
Şarj Olma SüresiKablolu 1 Saat – Kablosuz 2 Saat
Dokunmatik KontrolVar
Ağırlık6,1 gram
Amazon
Fiyatlarını Gör
Huawei
Bluetooth Kulaklık
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumu

👤 Android sistemdeki en iyi mikrofon performansını bu kulaklıkla alabiliyorsunuz. Hatta fazlasıyla iyi bu konuda... ANC yani dış sesleri ezmesi de başarılı.

👤 Kutusu nispeten küçük ve malzeme kalitesi yüksek. Genel mikrofon performansı gayet başarılı.


İnceleme

1. Huawei’nin tasarladığı yeni hibrit gürültü engelleyici, kulaklığın dışarı ve içeri bakan mikrofonuyla kulak içi, kulak dışı gürültüyü algılayarak otomatik olarak ayarlar. 40 dB'e kadar gürültüyü engelleyen kulaklıkla dışarıda müzik dinlerken en yüksek çevre seslerinde bile stabil bir müzik keyfi sürebilecek, aramalarınızda oldukça rahat bir ses iletimi yapabileceksiniz.

Huawei Kablosuz Kulaklık

2. Gelişmiş ANC özelliği ile gürültü engellemesini otomatik olarak yapan kulaklık uçak, araba, otobüs seyahatlerinizde, yürüyüş ve antrenman seyahatlerinizde en doğru gürültü engelleme ayarını bularak sizi zahmete sokmadan optimize olacak şekilde tasarlandı.

Huawei Kablosuz Kulaklık

3. Özel ses modları sayesinde kulaklığı çıkarıp manuel ayar yapmadan yapılan anonslarda kendini otomatik kısarak etrafı duymanızı sağlar. 3 farklı moda sahip kulaklık kullandığı ultra manyetik dinamik sürücüleri sayesinde bas seslerini en içten şekilde yaşamanıza olanak verir.

Huawei Kablosuz Kulaklık

4. 3 mikrofonlu sistemi ile gürültü önleyicinin yetersiz kaldığı her alanda üstün bir ses performansı sunan ürün kemik sesi sensörü adlı teknolojisiyle insan seslerini algılar ve otomatik olarak güçlendirir. Çift başlıklı rüzgar önleyici sayesinde sadece gürültü engelleme değil rüzgar seslerini de minimuma indiren model kullandığı 2 anteni sayesinde kesintisiz bağlantı kalitesi sunar.

Huawei Kablosuz Kulaklık

5. Bünyesinde 3 farklı renk bulunduran ürünün renkleri ise seramik beyazı, gümüş orman ve karbon siyahtır. Uzun süreler boyu kullanımızda hafif gövdesi ve konforlu yapısıyla hissetmeyeceğiniz kulaklık asla rahatsızlık vermeyecek. Kulak içi plastiklerin hava sirkülasyonu tekniği ile tasarlanmış olması kulak içinizde rahatsızlık vermeyerek yumuşak hissiyat sunacak.

Huawei Kablosuz Kulaklık

6. Hassas sensörleri sayesinde dokunma taleplerinize %99,98 doğru tepki verir. Bu kulaklığa uzun dokunuşlarınızda mod değişikliği yapabilir, kaydırma hareketiyle ses açıp kapatabilir, sıkma hareketi uygulayarak müziği durdurabilir ve aramalara cevap verebilir, iki defa sıkma hareketiyle sonraki şarkıya geçebilirsiniz.

Huawei Kablosuz Kulaklık

7. FreeBuds Pro’yu tek şarj ile 7 saat, şarj kutusuyla ise 30 saat kullanabilirsiniz. Telefon ekranından kulaklığın şarjını takip edebilir, bağlantı başlatabilir veya bağlantı kesebilirsiniz. Çift cihaz bağlantı desteğiyle eş zamanlı olarak iki farklı cihaza bağlanabilir aralarında oldukça hızlı bir geçiş yapabilirsiniz.

Huawei Kablosuz Kulaklık

8. Bütün bu özelliklere ek olarak SGS’nin 1. Derece Sertifikasını elinde bulunduran kulaklık, bluetooth kulaklık piyasasının çevre dostu modellerinde zirveye oynuyor.

Huawei Kablosuz Kulaklık

9. Modern ve estetik görünümü, olağanüstü performansı sayesinde ülkemizde oldukça fazla satılan bluetooth kulaklık modelinin mağaza başlangıç fiyatları ise 1.399 TL.Huawei Kablosuz Kulaklık


Benzer Tavsiye Önerileri
Apple AirPods İncelemeHonor FlyPods Lite İnceleme

Amazon
Fiyatlarını Gör
Huawei
Kablosuz Kulaklık
Aradığın
Fiyatları Gör

Huawei FreeBuds Pro Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Huawei'nin fiyat performans kablosuz kulaklığı FreeBuds Pro hakkında merak edilenleri yanıtladık.

Huawei FreeBuds Pro tere dayanıklı mı?

Evet, yeni nesil teknolojilerle donatılan kulaklık, tere karşı dayanıklılık gösteriyor.

Huawei FreeBuds Pro hangi telefonlara uyumlu?

Huawei FreeBuds Pro, iOS ve Android tüm telefonlara uyum sağlıyor.

Huaweı FreeBuds Pro ne kadar?

En çok satan kablosuz kulaklıklar arasında yer alan model, 1500 TL'den başlayan fiyatlarla piyasada dolaşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.