HP ProBook X360 Kullanıcı Yorumları ve Özellikler - İnceleme

Hem tablet hem de dizüstü bilgisayar olabilen, ince yapıdaki HP ProBook X360'un özelliklerini ve kullananların yorumlarını yazımızda derledik.
HP ProBook X360 Kullanıcı Yorumları ve Özellikler - İnceleme

Çalışma tarzınıza uyum sağlayabilen, ultra ince yapıya sahip olan HP ProBook X360'ta Ryzen 5'in 4. nesil işlemcisi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra 1.49 kilogram ağırlığıyla istediğiniz yere kolayca taşınabilir. 8 GB belleği ve 256 GB depolama kapasitesiyle birlikte günlük işlerinizi halletmenizi sağlar. 13.3 inçlik dokunmatik ekranıyla birlikte bilgisayarı isterseniz tablet şeklinde kullanabilirsiniz.

HP ProBook X360 Teknik Özellikler

İşlemci:AMD Ryzen 5 4500U
İşletim Sistemi:Windows 10
Ekran:13.3 inç 1920 x 1080
Ekran Kartı:Intel UHD Graphics 620
Hafıza:8 GB
Hafıza yuvası:2 Slot
Maksimum Hafıza:Max 32 GB
Depolama:256 GB NVMe SSD
Depolama Kapasitesi:2 x M.2 SSD
Pil Ömrü:17 Saat 15 Dakika
Ağırlık:1.49 kg
Amazon
Fiyatını Gör
HP
Laptop
Aradığın
Fiyatı Gör

HP ProBook X360

ARTILAREKSİLER
Dokunmatik ekranEkran kartı yok
İnce yapı
Kolay kullanım
Rahat taşıma
Güçlü işlemci

HP ProBook X360 İnceleme

Grafik, video düzenleme, mühendislik programlarını rahatlıkla çalıştırmanızı sağlayacak HP ProBook X360'ta 17 saatlik pil ömrü bulunmaktadır. Yarım saatlik şarjla tüm gününüzü çıkarabilmenizi sağlar. Ekranın dokunmatik özelliği sayesinde çizimlerde işlerinizi kolaylaştırır, tablet gibi kullanmanıza izin verir. 256 GB SSD'si aktarımları hızlı bir şekilde gerçekleştirir.

İşte tablet gibi kullanılabilen HP ProBook X360'nun özellikleri;

HP ProBook X360 Performans

HP ProBook X360

Üst düzey performans sunarak kullanıcısını memnun etmeyi başaran HP ProBook X360 yeni nesil Ryzen 5 işlemcisiyle bilgisayarda gezinirken donma, takılma, yavaşlama gibi problemleri tamamen ortadan kaldırıyor. Bunun yanı sıra 8 GB ram kapasitesiyle de birden fazla sekmeyi ya da programı açabilmenize olanak sağlıyor. Bilgisayarda aynı anda birçok işlem yapsanız dahi hiçbir sorun yaşanmıyor.

HP ProBook X360 Ekran

HP ProBook X360

HP ProBook X360'ın ekranı dokunmatik olduğu için ister tablet olarak ister dizüstü bilgisayar olarak kullanılabiliyor. Dokunmatik ekranının ise oldukça hassas olduğunu söyleyebiliriz. Full HD kalitedeki ekran sayesinde renkler oldukça parlak ve canlı gözüküyor. IPS panelden yapılan ekrana baktığınızda kırılmalar, yırtılmalar görülmüyor. Okumada ve yazmada kolaylık sağlayan bilgisayar renkleri tamamen doğru bir şekilde gösteriyor. 13.3 inçlik ekrana sahip olan HP ProBook X360 çizimle uğraşan kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor.

HP ProBook X360 Tasarım ve Ağırlık

HP ProBook X360

Zarif bir tasarıma sahip olan dizüstü bilgisayar hem hafif hem de ince olduğu için taşıma kolaylığı sağlıyor. 1.49 kilogram ağırlığıyla öne çıkan modelin ekran gövde oranı da oldukça yüksek. Bu sayede kullanıcı istediği her detayı kolayca görebiliyor. Kullanıcısına eşsiz bir deneyim yaşayan HP ProBook X360 ortadan katlandığında tablet olarak kullanılabiliyor.

3 farklı renk seçeneğine sahip ürünün Emerald Green, Space Grey ve Mystic Silver renk seçenekleri mevcuttur. Klasik, zarif ve şık bir tasarıma sahip olan bilgisayar 14.6 mm kalınlığa ve 1.33 kg ağırlığa sahiptir. Huawei Matebook X Pro'nun yan kısmında parmak izi girişi bulunuyor. Kaliteli bir ekranının olması oldukça avantaj sağlıyor. Ayrıca Huawei Share 6 teknolojisiyle tüm Huawei ürünlerinizi ufak bir dokunuşla bilgisayara bağlayabilirsiniz. Bağladığınız ürünlerin detaylarını, pil ömürlerini görebilir, dosya alışveririr yapabilir hatta onları bilgisayar üzerinden kullanabilirsiniz.

HP ProBook X360 Batarya

HP ProBook X360

17 saatlik bataryaya sahip olan HP ProBook X360 gün boyu hiç şarja takmasanız dahi çalışmaya devam ediyor. Saatlerce bilgisayar başında işlerini halleden kullanıcılar için kesinlikle önereceğimiz bir modeldir. Aynı zamanda 30 dakikalık şarj süresiyle 6 saate kadar kullanım sunuyor. HP ProBook X360 ile şarj adaptörüne bağlı olmaktan kurtulabilirsiniz. Yüksek kapasiteli bataryası yorucu işlemler yapsanız dahi kolay kolay bitmiyor.

HP ProBook X360 Güvenlik ve Kamera

HP ProBook X360

HP ProBook X360'ta kamerayı kullanmak için gizli kapağını kaldırmanız yeterli olacaktır. Güvenliğinize de son derece önem veren HP ProBook X360'ın kamera merceği açıktır fakat önünde görülmenize izin vermeyecek bir kapak bulunmaktadır. Bu kapak sayesinde gizliliğiniz her daim korunur. Kapak, el ile açılmadığı sürece hiçbir şekilde aktif hale gelmez. Üzerinde bulunan HD kamera sayesinde video kaydedebilir, görüntülü sohbet edebilir ve yüz tanımayla oturumunuzu açabilirsiniz.

HP ProBook X360 Ses Seviyesi ve Mikrofon

HP ProBook X360

HP ProBook X360'un ses seviyesinin gayet yeterli olduğunu söyleyebiliriz. Aynı zamanda mikrofonunda bulunan yeni nesil özellikler sayesinde sadece sizin sesiniz algılanır. Bu sayede ses kirliliği en aza indirilir. Arkanızdan geçen araba sesleri veya diğer sesler hiçbir şekilde mikrofona yansıtılmaz. Toplantı yapanlar, online derse girenler için uygundur. Ürünün ön tarafta iki adet hoparlörü vardır. Hoparlörler ile film, dizi izlemek sinema etkisi yaratır.

HP ProBook X360 Depolama

HP ProBook X360

HP ProBook X360, 256 GB SSD'ye sahiptir. Depolama alanı konusunda zayıf kalan modelde isterseniz alan artırabilir. Eğer bilgisayarınıza sadece program yükleyip, size özel olan dosyalarınızı arşivleyecekseniz depolama alanı yeterli gelecektir. Ancak yüksek boyutlara ulaşan oyunlar, filmler, diziler, videolar bilgisayarınızda çok fazla yer kaplayacaktır. İsterseniz taşınabilir HDD ile de bilgisayarınızın depolama alanını artırabilirsiniz.

HP ProBook X360 Bellek (RAM)

HP ProBook X360

8 GB belleğiyle öne çıkan HP ProBook X360'ta yapacağınız işlemlerde yüksek bellek kapasitesi sayesinde donma, yavaşlama, takılma gibi sorunlar görülmez. Aynı anda birden fazla programı çalıştırabilmenize olanak sağlar. Sekmeler arasında geçiş yaparken bilgisayarın zorlanması söz konusu bile değildir.

Amazon
Fiyatını Gör
ProBook X360
Laptop
Aradığın
Fiyatı Gör

HP ProBook X360 Kullanıcı Yorumları

? *** ***: Ürün tam yani 360 derece katlanabiliyor ve hemen tablet modu devreye giriyor. Fakat bu şekilde çok kullanılırsa klavye kısmı altta kaldığı için uzun sürede klavye tuşları deforme olurmu bilemedim.

? *** ***: Cihaz kesinlikle çok becerikli bir asistana sahip olma hissi veriyor. Çok memnunum.

? *** ***: Çok güzel bir cihaz, görüntüsü ve performansı çok iyi.

? *** ***: Üründe parmak izi tanıma mevcut. İçinden ekran kalemi çıkmıyor. Hp Stylus kalem alabilirsiniz ama çizim yapmayacaksınız gerek yok çünkü dokunmatik çok iyi. Yeni geldiği için çok deneme şansım olmadı ama bu sürede rahatsız edici ısınma ve fan sesine rastlamadım.

? *** ***: Tam indirimini yakalayamadım ama bir aydır fakan kullanıyorum.. gayet seri, minnak, kullanımı rahat ve eğlenceli, ayrıca ekran geriye kıvrılıyor.. tablet gibi kullanıyorum arada.. umarım sorunsuz çalışmaya devam eder.. deneyimime göre tavsiye ederim

? *** ***: Alalı bir ay olmadı. Şimdilik bir sıkıntı yok. Kasma donma yok. bfme 1 kurdu eşim. sorunsuz çalışıyor. tabi eski oyun olmasından dolayı. dokunmatik olayı da çok güzel. bluestacks kurdum. hem tablet hem bilgisayar niyetine kullanabiliyorum.

? *** ***: Ertesi gün elime ulaştı. paketleme güzeldi. Ürün de hafif ve kullanışlı.

? *** ***: Ofis işleri için çok ideal öğrenci iseniz fakat oyun oynamayı pek düşünmeyin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Laptop ModelleriMSI Katana GF66 Yorumlar
Monster Abra A5 V17.2.3 Teknik ÖzelliklerApple MacBook M1 Pro İnceleme
Huawei Matebook X Pro ÖzelliklerAsus Rog Strix G15 Yorumlar
Huawei Matebook D16 İncelemeLenovo V15 Kullananlar
Dell Inspiron 15 Teknik Özellikler

HP ProBook X360 alınır mı?

Katlanabilir olması ve yeni nesil bileşenleriyle alınabilecek en mantıklı laptoplardan birisi HP ProBook X360'tır. Güçlü işlemcisi, ekranının dokunmatik olması, şarj süresinin uzun gitmesi ve daha birçok özellik HP ProBook X360'ta mevcuttur. Bu özelliklere bakacak olursak fiyatı gayet uygundur.

HP ProBook X360 şarjı ne kadar gider?

HP ProBook X360'nun şarjı ortalama olarak 12 saat gitmektedir. Eğer hiçbir şekilde bilgisayarınızı zorlayacak bir program açmazsanız, sadece tarayıcı üzerinde işlem yaparsanız bu süre 17 saate kadar çıkabilir. Aynı zamanda HP ProBook X360 sayesinde 30 dakikalık şarj ile günü çıkartabilirsiniz.

HP ProBook X360 dokunmatik mi?

HP ProBook X360'nun ekranı dokunmatiktir. Dokunmatik ekranı çalıştırabilmek için tek yapmanız gereken laptobu ortadan ikiye katlamaktır. Bu sayede dokunmatik ekran aktif olacaktır. Çizim yapacak kullanıcılar için oldukça kullanışlıdır.

HP ProBook X360 Kaç hz?

HP ProBook X360'ın ekran yenileme hızı 60 Hz'dir. Sadece iş için kullanılacak bir laptopsa ekranın 60 Hz olması sizi çok fazla rahatsız etmeyecektir. Ancak çizim yapan kişiler, daha fazla ekran yenileme hızına ihtiyaç duyabilir.

HP ProBook X360 parmak izi algılayıcı nerede?

HP ProBook X360'ın parmak izi okuyucusu klavyenin sağ üstünde bulunmaktadır. Bu parmak izi algılayıcı sayesinde bilgisayarınızı kolayca açabilirsiniz. Aynı zamanda bilgisayarınıza izinsiz giriş yapmak isteyen kullanıcıların önüne kolayca geçebilirsiniz. Gizliliğinize oldukça önem veren HP ProBook X360 sizden başka kimsenin bilgisayarınızı kurcalamasına izin vermez.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.