House Flipper Hileleri | Sınırsız Para ve Seviye Hilesi

Evinizi baştan aşağıya kendi fikirlerinize göre tasarlayabileceğiniz House Flipper oyununda hileleri araştırdık.
House Flipper Hileleri | Sınırsız Para ve Seviye Hilesi

Evi baştan sona tasarladığınız House Flipper oyununda ilk olarak biraz para kazanmanız gerekir. Yakınlardaki ev sakinlerinden iş teklifleri alın. Ev sahiplerinden klima takma, duş değiştirme, duvar boyama, temizlik yapma, ısıtıcı montajı, yeni oda yapma gibi işleri yaparak müşterinizin size ödeme yapmasını sağlayın.

Yeterince para kazandıktan sonra kendi evinize geçin ve sahip olduğunuz evi güzelleştirin. Evinizde ne yapacağınız tamamen size kalmıştır. İsterseniz çekiçle odalarınızın duvarlarını kırabilir, ferah bir alan yaratabilir, ortamı komple değiştirebilirsiniz.

17 Mayıs 2018 yılında piyasaya sürülen House Flipper oyununda ilerledikçe aldığınız evleri yenileyip satabilirsiniz.

House Flipper Hile Nasıl Yapılır?

House Flipper oyununda hile yapmak istiyorsanız yapmanız gereken bazı basit adımlar vardır. İlk olarak tarayıcınızın arama kısmına "House Flipper Hack" yazın. Daha sonrasında oyun sürümüyle uyumlu olan hile programını indirin. Rar'dan çıkartın ve bilgisayarınıza kurun.

Bilgisayarınıza kurduktan sonra hileyi çalıştırın ve oyuna giriş yapın. Tüm bunları yaptıktan sonra hile programınızın antivirüs programları tarafından silinmesini engellemek için devre dışı bırakmanızı öneririz.

Hileyi kullanmayı bıraktıktan sonra tekrar devreye sokabilirsiniz. Hile programları virüs değildir fakat oyun içerisinde yazılım kullanarak hile yapmanızı sağladığı için virüs programları tarafından zararlı yazılım olarak algılanabilir.

Oyuna giriş yaptığınızda tek yapmanız gereken klavyenizdeki "Home" tuşuna basarak hileyi çalıştırmak, kısayolları kullanarak hilenin keyfini çıkartmak.

House Flipper Hileleri

House Flipper oyununda hile yapmak istiyorsanız aşağıdaki kısayolları kullanabilirsiniz. Bu kısayolları kullanabilmek için Trainer indirmeniz gerekir. Trainer'ı indirdikten sonra çalıştırarak oyun içerisinde hileleri uygulayabilir, hileli oyunun keyfini çıkartabilirsiniz. 

  • Num 1: Sınırsız Para
  • Num 2: Biraz Para Ekler
  • Num 3: Çok Para Ekler
  • Num 4: +1 Skillpoint
  • Num 5: -1 Skillpoint
  • Num 6: Skillpoint'e Gerek Yok
  • Num 7: Satın Alınan Her şey Bedava
  • Num 8: Evi Satarken Sınırsız Pazarlık

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum