Hoover H-Go 300 Hydro Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Hoover H-Go 300 Hydro robot süpürge ile ilgili özellik, performans ve kullanıcı yorumları gibi merak edilen noktaları sizler için inceledik.
Hoover H-Go 300 Hydro Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Robot süpürgeler, ev işlerini kolaylaştırarak iş yükünün hafiflemesi açısından en çok tercih edilen elektronik aletlerin başında gelmektedir. Tabi ki her biri farklı teknolojisiyle kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. Biz de bu içerikte Hoover H-Go 300 ile ilgili kullanıcı yorumları, teknik özellikler, performans gibi merak edilen bazı noktaları aydınlatmaya çalıştık.

Hoover H-Go 300 Hydro Özellikleri

Ağırlık2.4 kg
PilLityum İyon
Emiş GücüBelirtilmemiş
Aşılabilir Engel15 mm
Yükseklik8 cm
Çalışma Süresi120 dakika
Çalışma Modu5
Ses Seviyesi65 dB
Şarj Süresi4.5 saat
Toz Kapasitesi350 ml
Amazon
Fiyatını Gör
Hoover
Robot Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Hoover H-Go 300 İnceleme

Gelişmiş Jiroskopik Navigasyon teknolojisi sayesinde daha doğru ve işlevsel bir şekilde yol alan Hoover H-Go 300, fiyat performans açısından da oldukça tercih edilen bir robot süpürgedir. 120 dakikalık çalışma süresi ile evinizi kısa zamanda tertemiz yapmak için programlanmıştır.

İşte, kolay temizliğin anahtarı olan Hoover H-Go 300 akıllı robot süpürge ile ilgili tüm detaylar;

Hoover H-Go 300 Tasarım

Hoover H-Go 300 Hydro, yuvarlak bir şekilde tasarlanan kompakt bir robot süpürgedir. Manuel ve kumanda ile kontrol edebileceğiniz bu süpürge, Jiroskopik Navigasyon teknolojisiyle hareket eder. Modern ve şık çizgilere sahip olmasıyla evinizin görünümüne de zarar vermez.

1-20221227125747.webp

Hoover H-Go 300 Hydro Robot Süpürge Boyutları

Uzunluk8 cm
Genişlik32 cm
Derinlik32 cm
Ağırlık2.4 kg
RenkSiyah

Hoover H-Go 300, 8 cm yüksekliği ile ulaşılması en zor alanlara ve koltuk, yatak, kitaplık altı gibi alanlara kolayca temizlik taşıyabilen bir yapıya sahiptir. 32 x 32 cm boyutlarındaki bu robot süpürge kompakt yapısına ek olarak minimal boyutlarıyla da birçok rakibini geride bırakmayı başarır. Yalnızca 2.4 kilogram ağırlığındaki bu süpürge, manuel kullanımda da sizi yormamayı başarır.

Hoover H-Go 300 Hydro Filtre ve Toz Kapasitesi

350 ml toz haznesine sahip olan Hoover H-Go 300, evinizi hem paspaslar hem de üstün emiş gücü ile süpürür. Ahşap, fayans ve parkelerdeki leke çıkarma performansı ile sizi memnun etmeyi başarır. LCD ekrana sahip uzaktan kumandası işe kolayca yönetebileceğiniz bu makine, aynı zamanda yıkanabilir Epa filtresi sayesinde işinizi kolaylaştırırken kendi verimini de artırmayı başarır.

Hoover H-Go 300 Kapasite ve Filtre Özellikleri

Toz Haznesi350 ml
Kullanım AlanıHalı-Sert Zemin
Yan Fırça Sayısı2
Su HaznesiVar
Toz HaznesiVar
İstasyon HaznesiYok
Islak MopVar

1 adet merkezi fırçası, halı dipleri ve fayans araları gibi noktalarda bulunan toz ve kirleri kolayca hapsedebilmesini sağlar. 2 adet yan fırçayla desteklenen bu süpürge, tek parçadan oluşan kanatlı kauçuk fırçaları ile duvar ve halı kenarlarındaki ulaşılması zor olan toz, kir ve tüyleri toplayarak ortadan kaldırır. Size de temiz evin keyfini çıkarmak düşer.

Hoover H-Go 300 Hydro Performans ve Haritalama

Jiroskopik Navigasyon teknolojisi ile titizlikle tasarlanan Hoover H-Go 300 Hydro, otonom yapısı sayesinde temizliklerinizin haftalık bir şekilde planlanmasına yardımcı olur. Süpürme ve paspaslama işlemini bir arada yapabilen bu cihaz, lityum pilinden aldığı güçle üstün bir vakumlama performansı gösterir. Uzaktan kumandası ile rahatlıkla yönetebilmeniz, kullanımı da daha pratik bir noktaya taşımayı ihmal etmez. Hassas yön, konum ve hızlanma sinyalleri ile hareket ederek temizlik verimliliğini artırmayı da ihmal etmez. Aynı zamanda kumandanın üzerinde bulunan fonksiyonel düğmeler sayesinde başlatma, duraklatma ve yönlendirme işlemlerini de rahatlıkla yapabilmenizi sağlar.

Hoover H-Go 300 Hydro Performans ve Haritalama

Hoover H-Go 300 Hydro Teknik Özellikleri

Emiş GücüBelirtilmemiş
Max Çalışma Süresi120 dakika
Haritalama YöntemiJiroskopik Navigasyon
HaritalamaYok
Sensör Sayısı-

Üstün teknik özelliklerle donatılmış olan Hoover H-Go 300, temas sensörü ve darbe sönümleyen tamponları sayesinde güvenli ve dayanıklı bir form kazanmayı başarmıştır. 4.5 saatlik bir şarj süresinin ardından lityum pilinin sağladığı güçle 120 dakika çalışma süresi sunarak evinizi rahatlıkla temizleyebilir. Leke ve kirleri paspaslama ve süpürme işlemleri ile 2'si 1 arada teknolojisinin de desteğiyle ortadan kaldıran bu düpürge 2 adet yan fırçası ve 1 merkezi fırçası sayesinde hem köşelerde hem de orta alanlarda derinlemesine bir temizlik yapmayı başarır. 8 cm yüksekliği ile yatak ve koltuk altlarının da aktif alan olarak kabul edilmesinde büyük rol oynar. 34 x 34 cm boyutları ile minimal bir tasarıma sahiptir.

H-Go 300 Hydro Batarya ve Çalışma Süresi

Lityum iyon pil ile üretilen Hoover H-Go 300 Hydro, 4.5 saatlik bir şarj süresinin ardından evinizi 120 dakika boyunca rahatlıkla süpürebilen bir yapıya sahiptir. Kauçuk tekerleri ile kullanılan bu robot süpürge, yalnızca 65 dB ses düzeyi ile evinizde çalışırken sizi rahatsız etmez. Siz de hem hafta sonları hem de akşamları keyifle koltuğunuza uzanıp sevdiklerinizle verimli zamanlar geçirebilirsiniz.

H-Go 300 Hydro Batarya ve Çalışma Süresi

H-Go 300 Hydro Batarya Özellikleri

Şarj Süresi4.5 saat
Çalışma Süresi120 dakika
BataryaLityum İyon
Pil KapasitesiLi-On

Aynı zamanda Hoover H-Go 300, uzaktan kumandası ile haftalık temizlik ayarlaması yapabilmenize olanak tanıyan bir yapıya sahiptir. Düşme önleyici sensörü sayesinde boşlukları algılayan bu makine, aynı zamanda temizlik sonunda ya da şarjı bittiğinde otomatik olarak şarj ünitesine giderek kendi kendini şarj eder. Bu sayede siz de temizlikten uzak zamanların keyfini çıkarabilirsiniz.

Hoover H-Go 300 Hydro Kutu İçeriği

Hoover H-Go 300 Hydro Kutu İçeriği

Hoover H-Go 300 kutu içeriğinde; Ana Gövde, şarj altlığı, uzaktan kontrol kumandası, şebeke güç adaptörü, 4 adet yan fırça, 2 filtre paketi, 2 adet silme bezi 1 adet su tankı, temizleme fırçası, 2 AAA pil bulunmaktadır. Hem manuel hem de otonom şekilde kullanılabilen Hoover H-Go 300, fiyat performans açısından da birçok kullanıcı tarafından tercih edilen bir robot süpürge olarak karşımıza çıkmaktadır.

Amazon
Fiyatını Gör
Hoover Hydro
Robot Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Hoover H-Go 300 Hydro Süpürge Kullananların Yorumları

👤 *** ***: Orta seviye bir robotum daha var onunla karşılaştırıyorum: Sensörleri sayesinde narin dokunuşlarla kenar köşe takibi yapabiliyor. Alandaki hemen her yeri geziyor ve iyi süpürüyor. Sesi biraz fazla , iki kademe güç verebiliyorsunuz. Fan rüzgarı biraz fazla o da dikkatimi çekti. 1.5 cm üstü halılara çıkmada zorluk çekiyor. Su ve toz Hazneleri küçük sayılır. Kumanda kontrolleri kolay. İstasyona dönüşü iyi. Yapay haritasını biz göremesek de iyi çalışıyor , tüm alanı temizliyor bu sayede. Dayanıklı da olursa parasına göre gayet akıllıca, alınabilir bir ürün.

👤 *** ***: Tüm özellikleri doğru. İlk kullanımda çok beğendim, çok iyi.

👤 *** ***: İki kuşum nedeniyle günlük süpürme ve sık sık silme maalesef gerekli. Bu yüzden uzun zamandır bir elektrikli süpürge/paspas robotu alma fikriyle araştırma yapıyorum ve bunu aldığıma hiç pişman olmadım! İşten geldikten sonra vakum robotu benim için işi yaparken kanepede uzanmak güzel bir duygu. Ve Hoover işini gerçekten iyi yapıyor.

👤 *** ***: Temizleme verimini ve emiş gücünü çok iyi buluyorum, her şey iyi temizleniyor. Kolayca çıkarılabilen toz haznesi her zaman iyi doluyor. Ayrıca halılar çok kalın değilse engel değil ve köşeler de iyi temizleniyor. Cihazı uzaktan kumanda ile kontrol etmek kolay ve mükemmel çalışıyor.

👤 *** ***: Hoover H-GO 300 Hydro'yu birkaç gündür kullanıyorum ve onun ev işlerinde gerçekten hoş, küçük ve sessiz bir yardımcı olduğunu söylemeliyim. Düzenli olarak süpürmemize rağmen, hala daha temiz bir şekilde süpürüyor. Köpeğimizin tüm tüylerini rahat bir şekilde toplar. Ek olarak, köpeğimiz bu elektrikli süpürgeyi görmezden geliyor, çünkü eski elektrikli süpürgemiz kesinlikle daha gürültülü olduğu için robot süpürgemizle ilgilenmiyor. Pazar günleri bile kimseyi rahatsız etmeden temizletmeniz mümkün. Ve silme işleviyle de alay edilmemeli. Çünkü burada da elle yaptığınız kadar iyi silindiğini görebilirsiniz. Tek şey bazen tekrar elle temizlenmesi gerekebilir. Bu yüzden şu ana kadarki sonucum, bu süpürgenin kesinlikle buna değer olduğu ve muhtemelen asla pişman olmayacağınızdır.

👤 *** ***: Alanda çok fazla mobilya olmasına rağmen otomatik programda gayet iyi. Evcil hayvanı olanlar için çok yardımcı oluyor. Gündüz kullanılması halinde gürültü kabul edilebilir seviyelerde.

👤 *** ***: Bu ürünü alalı kısa bir hafta oldu, kutu açılımı çok kolaydı. Montajı ve kurulumu çok basit. Hafif ve kontrolleri herkes için gerçekten kolay. Çok iyi bir emiş kapasitesi var, 100m2'lik bir evim var ve sorunsuz süpürüp temizliyor. Silme seçeneği için de etkili buluyorum.

👤 *** ***: Süpürme performansı iyi, silme de çok başarılı değil. İşini bitirdikten sonra özellikle mutfakta lekeli yerlerin üzerinden silmek gerekti. Pil süresi fena değil, tam şarj olmadığı halde denemek için 3 saat kullandım. Sonra pili azaldı.

👤 *** ***: Sensörleri sayesinde narin dokunuşlarla kenar köşe takibi yapabiliyor. Alandaki hemen her yeri geziyor ve iyi süpürüyor. Sesi biraz fazla , iki kademe güç verebiliyorsunuz. Fan rüzgarı biraz fazla o da dikkatimi çekti. 1.5 cm üstü halılara çıkmada zorluk çekiyor. Su ve toz hazneleri küçük sayılır. Kumanda kontrolleri kolay. İstasyona dönüşü iyi. Yapay haritasını biz göremesek de iyi çalışıyor , tüm alanı temizliyor bu sayede. Dayanıklı da olursa parasına göre gayet akıllıca, alınabilir bir ürün.

👤 *** ***: Robot süpürge güzel görünüyor. Harika bir fiyata. Olması gerektiği gibi çalışıyor, dayanıklılık tam olarak talimatlara göre ve iş sonunda istasyonuna dönebildi. Bunu sadece övebilir ve tavsiye edebilirim.

👤 *** ***: Sürekli duruyor, fırçaları düşüyor. Hiçbir işe yaramıyor. Oyuncak gibi.

👤 *** ***: Ürünü 3 ay kullandım, dayanılmaz bir takırtı çıkarmaya başladı. Süpürmesinden de pek memnun kalmadım. Ben tavsiye etmem.

👤 *** ***: Alanı doğru şekilde haritalamaz, genellikle sebepsiz yere bloke eder. Keşfedilmemiş alanları dışarıda bırakarak aynı alanın üzerinden birkaç kez geçer ve bazen şarj alanına dönerken çok zorlanıyor.

👤 *** ***: Evin içinde kayboluyor ve süpürürken bazı yerleri atlıyor. Ben memnun kalmadım, tavsiye etmiyorum açıkçası.

👤 *** ***: Tavsiye etmiyorum! Halıları süpürmede sıkıntı oluyor, hiç silmiyor sadece kiri bulaştırıyor. Islattığı yüzeyde kaymıyor. İş, elle silmeye göre daha uzun sürüyor.

👤 *** ***: Çok kötü bir ürün, kendi kafasına göre evin içinde geziyor. Şarj alanını bile bulamıyor çoğu zaman. Çok kısa süre içerisinde bozuldu.

👤 *** ***: Temizlik için her şeyin neredeyse düz olması ve evde hiçbir engel olmaması gerekir. Kısacası, temizliğe götürmeden önce tüm evi toplamanız gerekiyor ki aşağıda hiçbir şey kalmasın. Çocuklarınız varsa bunun ne kadar zor olduğunu anlarsınız.

👤 *** ***: O kadar sesli çalışmaya başladı ki anlatamam. Süpürme gücü çok iyi. Gerçekten evde toz yok fakat haritalaması yok, çizdiği rota diye bir şey yok. Kumandalı olduğundan anneannem de rahat kullanır diye almıştım ama keşke başka bir ürün alsaydım.

Hoover H-Go 300 Hydro fiyat performans açısından birçok kullanıcıyı memnun eden bir robot süpürgedir. İçeriğimizin bu bölümünde Hoover H-Go 300 Hydro ile ilgili merak ettiğiniz soruları yanıtladık.

Hoover H-GO 300 HYDRO kurulumu nasıl?

Hoover H-GO 300 HYDRO kurulumuna şarj istasyonu ile başlayabilirsiniz. Öncelikle robotun etrafında bulunan engelleri kaldırabilirsiniz. Robotunuzu şarjda taktıktan sonra kullanmadan önce 8 saat şarj edebilirsiniz. Uzaktan kumanda ile kolayca yönetebileceğiniz Hoover H-GO 300 HYDRO, ilk şarjdan sonra led ekranlı kumandası üzerinden planlanarak kullanıma hazır hale gelir.

Hoover H-GO 300 HYDRO fiyatları?

Hoover H-GO 300 HYDRO, manuel ve otonom bir şekilde kullanılabilen fonksiyonel bir robot süpürgedir. Yüksek performansına ek olarak rakiplerini fiyat olarak geride bırakan uygun fiyatlı bir üründür.

Robot süpürge çok elektrik harcar mı?

Robot süpürgeler hem işlev hem de elektrik harcaması açısından standart elektrik süpürgelerinin önüne geçmeyi başarmıştır. Genel itibariyle sarf malzemeleri kullanılmadan tasarlanan bu süpürgeler standart süpürgelere oranla 20'de 1 şeklinde elektrik harcaması yaparlar. Bu nedenle hem zamandan hem de güçten tasarruf yapmanıza yardımcı olurlar.

H GO 300 Hydro nasıl kullanılır?

H GO 300 Hydro Led ekranlı uzaktan kumandası ile kontrol edilebilen bir robot süpürgedir. Dilerseniz manuel olarak kullanabileceğiniz bu süpürge, kumanda üzerinden de temizliği haftalık bir şekilde programlamanıza da yardımcı olur.

<

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.