Pili Bitmeyen Akıllı Saat: Honor Watch GS Pro İnceleme

14 adet askeri sertifikası bulunan Honor Watch GS Pro modelini sizler için inceledik.
Pili Bitmeyen Akıllı Saat: Honor Watch GS Pro İnceleme

Honor Watch GS Pro

Zorlu koşullarda bile rahatlıkla kullanabileceğiniz Honor Watch GS Pro akıllı saat modelinin özelliklerine yakından baktık.

İşte 25 gün pil ömürlü Honor Watch GS Pro inceleme.

Teknik Özellikler
Ağırlık45.5 gr
Ekran Boyutu1.39 inç
Çözünürlük454 x 454
Pil790 mAh
Amazon
Fiyatlarını Gör
Honor
Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumu

👤 Ürünü alamdan önce çok araştırdım ve Honor GS Pro yu almaya karar verdim pil ömrü ve sağlamlık bakımından 10 numara alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim. İnternette çok fazla inceleme videosu var bu saate bakmadan kararınızı vermeyin. Dincer Y.

👤 Hızlı kargolama, şarjı çok iyi, konuşmada ses gidip gelmesi çok iyi, mesaja cevap verme yok, telefondan kopunca herhangi bir uyarı yok, ekran parlaklığı çok iyi, uyku denetimi muhteşem kısacası böyle bir saat düşünenlere tavsiye ederim. A** Ö**.

İnceleme

1. AMOLED teknolojili 1.39 inç büyüklüğünde olan ekranı, 454 x 454 piksel görüntü kalitesi sağlamaktadır. Sürekli olarak açık kalan bu ekran 326 PPI piksel yoğunluğuna sahiptir.

Honor Akıllı Saat

2. Darbelere karşı güçlü dış yapısı olumsuz koşullarda bile yüksek dayanıklılık göstermektedir. Honor Watch GS Pro, 14 farklı testten geçerek su, kum, sıcaklık ve yükseklik direnci gibi durumlardan etkilenmeyerek kendisini kanıtlamıştır.

Honor Akıllı Saat

3. Huawei sağlık uygulamasına girerek yüzlerce arayüz arasından istediğiniz saat temasını seçebilirsiniz. Beyaz mavi ve siyah olmak üzere 3 farklı gövde rengini bulabilirsiniz. Kordon tarafında ise yine aynı şekil beyaz mavi ve siyah renkli modeller sizleri bekliyor.

Honor Akıllı Saat

4. Tam 25 gün boyunca dayanabilen 790 mAh bataryası, GPS modu açık olduğu durumlarda 100 saate kadar performans gösterebilmektedir. Yüksek hassasiyetli çift uydu konum özelliği, gittiğiniz yolu hafızasında tutarak dönüş esnasında size yardımcı olmaktadır.

Honor Akıllı Saat

5. Günün ne zaman doğup veya biteceğini Honor Watch GS Pro sayesinde öğrenmek artık çok kolay. Aynı zamanda olumsuz kötü hava koşullarını önceden tespit ederek sizi gün içerisinde bilgilendirmektedir.

Honor Akıllı Saat

6. Birçok kayak modu ile spor esnasında yaptığınız kalori veya kalp ritmi gibi önemli verileri rahatlıkla görebilirsiniz. Böylelikle her gün ne kadar ilerlediğinizi basit bir şekilde anlayabilirsiniz. Honor Watch GS Pro’da 100’den fazla egzersiz modu yer almaktadır.

Honor Akıllı Saat

7. Honor Watch GS Pro, kalp ritminizi, uykunuzu ve kanınızdaki oksijen seviyesini 7/24 takip ederek vücudunuzda oluşabilecek olumsuz durumlara karşı sizi bilgilendirmektedir.

Honor Akıllı Saat

8. Dahili mikrofon ve hoparlörü sayesinde telefonunuza gerek kalmadan arkadaşlarınızla istediğiniz yerde rahatlıkla sohbet edebilirsiniz. Honor Watch GS Pro’nun 4 GB’lık hafızasının içerisine en fazla 500 adet şarkı depolayabilirsiniz.

Honor Akıllı Saat

9. Zorlu ortam koşulları için tasarlanan Honor Watch GS Pro, ülkemizde 1.800 Türk Lirası ve 2.000 Türk Lirası arasında satılmaktadır.Honor Akıllı Saat


Benzer Tavsiye Önerileri
Apple Watch SE İncelemeHuawei Watch GT2 Pro İnceleme

Amazon
Fiyatlarını Gör
Honor Akıllı
Saat Modelleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Honor Watch GS Pro Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Uzun şarj ömrüyle dikkat çeken Honor Watch GS Pro hakkında sıkça sorulan soruları sizler için yanıtladık.

Honor watch gs Pro iPhone ile uyumlu mu?

Evet, Honow Watch tüm akıllı telefonlara uyum sağlayabiliyor.

Honor Watch GS Pro su geçirir mi?

5ATM sertifikası bulunan ürün 50 metreye kadar suya direnebiliyor.

Honor Watch GS Pro ne kadar?

En çok satan akıllı saatlerden olan Honow Watch, 1500 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.