Honda CR-V Özellikleri ve Fiyatı

Honda yeni CR-V’yi tanıttı. İşte CR-V’nin özellikleri ve fiyatı.
Honda CR-V Özellikleri ve Fiyatı

Honda yeni " CR-V "yi tanıttı. Eski modellerine göre makyajlanan araba ilgi odağı oldu.

Önceki modellerine göre daha şık bir iç mekana sahip olan " Honda CR-V "nin makyajlanan farları dikkat çeken en büyük nokta oldu.  Klasik çok çizgili radyatör ızgarası yerine daha kalın çizgili, krom kaplama bir yapı getirilmiş. Aracın makyajlanmasıyla birlikte arkada stopların iç tasarımı da değiştirilenler arasında.

Ayrıca cam altına da krom büyük bir kaplama konumlandırılmış. Boyutları ise eskisi gibi Honda CR-V, 4608 mm uzunluğa, 1820 mm genişliğe, 1680 mm yüksekliğe ve 2630 mm aks mesafesine sahip.

Güvenlik testlerine giren Honda CR-V çarpışma testlerinden " 5 yıldız " alarak çıktı. Model önden çarpmalarda sürücünün kaval kemiği ve göğüs kafesi dışında tüm uzuvlarına tam koruma sağlarken, yolcunun ise kaval kemikleri dışında tüm bölgelerine maksimum koruma sağladı.

Yandan araç ile çarpmalarda tam koruma sağlayan Honda CR-V, sabit bariyer çarpmalarında ise bel ve göğüs kafesi dışındaki tüm uzuvlara tam koruma sağlamıştır. Arkadan çarpmalarda ise boyun bölgesine sağladığı tam koruma ile çarpışma testlerinden 5 yıldız ile ayrıldı.

Aracın yumuşak süspansiyonları konforlu sürüş için dizayn edilmiş. Arazi sürüşlerinde ise konforundan ödün vermeyen Honda CR-V zemin ne kadar bozuk olursa olsun sıkıntı yaratmıyor.

Sadece dizel motorlarla satışa sunulacak olan " 2018 Honda CR-V " aracında son derece güçlü bir motor anlayışına sahip olan " 1.6 i-DTEC dizel motor " test edilmiş performans anlayışıyla son derece önemli tepkiler vermeye devam ediyor. 6 ileri manuel şanzıman ve 120 PS motor gücü üreten motorunun yanında " 9 ileri otomatik vites ve 160 PS üreten bir motor gücüne " sahip araçlar bulunmaktadır.

Yakıt tüketimi açısından güçlü bir motora sahip olmasına rağmen dizel tüketim oranları son derece iyi görünüyor. Araç manuel vites seçeneğinde ortalama 5 litre, dizel vites seçeneğinde ise ortalama 6 litre civarında bir yakıt tüketimine sahiptir.

11 ile 13 saniye arasında değişen sürelerde 100 km hıza ulaşan yeni " Honda CR-V ", saatte 180 km hıza ulaşabilmektedir.


Honda CR-V Fiyatı

Aracın 6 adet özellik ve motor paketi bulunuyor.

Honda CR-V 1.6 Premium; 1597 cc, düz ve dizel olarak satılan paketin başlangıç fiyatı " 155.900 TL ".

Honda CR-V 1.6 Elegance; 1597 cc, düz ve dizel olarak satılan paketin başlangıç fiyatı " 162.600 TL ".

Honda CR-V 1.6 Premium; 1597 cc, otomatik ve dizel olarak satılan paketin başlangıç fiyatı " 172.100 TL ".

Honda CR-V 1.6 Elegance; 1597 cc, otomatik ve dizel olarak satılan paketin başlangıç fiyatı " 179.900 TL ".

Honda CR-V 1.6 Executive; 1597 cc, otomatik ve dizel olarak satılan paketin başlangıç fiyatı " 189.000 TL ".

Honda CR-V 1.6 Executive +; 1597 cc, otomatik ve dizel olarak satılan paketin başlangıç fiyatı " 197.350 TL ".


Honda CR-V Fotoğrafları

Honda CR-VHonda CR-VHonda CR-VHonda CR-V

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.