Homm Bitkisel “Yeni Sezona Merhaba” Etkinliği Gerçekleşti.

Homm Bitkisel “Yeni Sezona Merhaba” etkinliğini Küçüksu Kasrı’nda 200 kişiyi aşan katılımla gerçekleştirdi.
Homm Bitkisel “Yeni Sezona Merhaba” Etkinliği Gerçekleşti.

%100 Türk sermayesine sahip doğrudan satış firması Homm Bitkisel 2021 sezonuna hazır. Aslı Hünel’in şarkılarıyla eşlik ettiği Küçüksu Kasrı’nda gerçekleştirilen görkemli geceye şirket temsilcileri, iş ve sanat dünyasının önde gelen isimlerinin yanı sıra sosyal medyanın tanınmış yüzleri katıldı.

12 yıllık üretim deneyimini doğrudan satış sektörüyle bütünleştiren Türkiye’nin en yüksek büyüme oranına sahip yerli doğrudan satış firması Homm Bitkisel, kalite odaklı ürünlerini Türkiye’de bulunan yüzbinlerce temsilcisi ile tüketiciyle buluştururken insanlara potansiyellerini ortaya çıkarma fırsatını da sunuyor.

Homm Bitkisel Yeni Sezona Merhaba Etkinliği

Yeni sezona merhaba etkinliğinde basına demeç veren ve katılımcılarla görüşen Homm Bitkisel Yönetim Kurulu Başkanı Şeyda Yenigün: "Katlanarak artan başarılarımızda bizimle yol alan herkesin “Hayata Dokunmak” mottosuna; en az bizler kadar gönülden bağlı olduğunu biliyoruz. Sahip olduğumuz bu güçle geleceğe güvenle bakıyoruz." ve “Kadın istihdamını desteklemeye ve bu sektörün uzun yıllar en başarılı firmalardan birisi olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Homm Bitkisel Genel Müdürü Subutay Balcı ise “Temsilcilerin kendi potansiyellerini görmesi ve iyi ürün kullanıp güzel bir ek gelir kazanma gerçeğinin insanları teşvik ettiğini” söyledi.

Homm Bitkisel Yeni Sezona Merhaba Etkinliği

Homm Bitkisel Yönetim Kurulu Başkanı Şeyda Yenigün aynı zamanda gelecek planlarını şu sözlerle aktardı: "2021 ve sonrası için hedeflerimiz, hayalleri ve idealleri olan temsilcilerimizle birlikte ülkemizde yakaladığımız bu başarıyı, yurt dışına taşımak, milli bir marka olarak elde ettiğimiz başarıyı global ölçekte de yakalayarak Türkiye’de bir kadın tarafından kurulan bu şirketin dünya çapında da önlenemez bir yükselişe geçmesidir." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum