Homend Alex Pro 1290H Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Homend Alex Pro 1290H kurulumu, kullanıcı yorumları, özellikleri gibi merak edilen noktaları sizler için inceledik.
Homend Alex Pro 1290H Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Temizliği sizin yorgunluğunuz değil keyfiniz haline getirmeyi amaç edinmiş olan Homend Alex 1290h, üstün tasarımı ve farklı şekliyle kullanıcılarından tam not almayı başarmıştır. Köşeli tasarımıyla temizleme sırasında kör nokta bırakmayan bu süpürge, şekliyle rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi başarmıştır.

Homend Alex Pro 1290H Özellikleri

Ağırlık3.2 kg
Pil3400 mAh
Emiş Gücü2.5 kPa
Aşılabilir Engel20 mm
Yükseklik9.3 cm
Çalışma Süresi90 dakika
Çalışma Modu3
Ses Seviyesi67 dB
Şarj Süresi6 saat
Toz KapasitesiXL
Amazon
Fiyatını Gör
Alex Pro
Robot Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Homend Alex Pro 1290H İnceleme

Köşeli bir şekilde tasarlanmış Homend Alex, temizlik sırasında en dar ve zor alanlara bile ulaşmayı başarır. Kameralı tasarımı ile görevini en işlevsel ve efektif yolla bitiren bu süpürge, kendi haritasını belirlerken konumunu da anlık olarak günceller.

İşte, tasarımıyla kendisine hayran bırakan Homend Alex Pro 1290H akıllı robot süpürge ile ilgili tüm detaylar;

Homend Alex Pro 1290H Tasarım

Köşeli ve kenarlı yapısıyla işlevsel bir tasarıma sahip olan Homend Alex Pro 1290H, lacivert rengi ve şık tasarımı ile evinize renk katan bir yardımcıdır. 3400 mAh değerindeki batarya gücü sayesinde 2.5 kPa emiş performansı sunarak toz ve kirlere karşı savaşır. Bununla birlikte kameralı olması, yönünü belirlemesine ve anlık konum bilgisini doğru bir şekilde size ulaştırmasına yardımcı olmuştur.

Homend Alex Pro 1290H

Homend Alex Pro 1290H Robot Süpürge Boyutları

Uzunluk9.3 cm
Genişlik29 cm
Derinlik31 cm
Ağırlık3.2 kg
RenkLacivert

Homend Alex Pro 1290H, 9.3 cm yükseklik sunan boyutu ile mobilya altları, yatak ve baza altları gibi ayaklı alanlara rahatlıkla girip çıkarak temizliği sizin için pratik bir şekilde tamamlar. 29 x 31 cm boyutları ile kompakt bir form kazanmış olan bu robot süpürge, yalnız 3.2 kilogram ağırlığında olup manuel bir kullanımda da size kolayca destek olmayı başarır. Aynı zamanda lacivert ve siyah renklerin bütünlüğünden oluşan şık tasarımı, evinize modern bir hava katmasında da etkili olmuştur.

Homend Alex Pro 1290H Filtre ve Toz Kapasitesi

Homend Alex Pro güçlü emiş performansı sunan ana fırçasına ek olarak piyasadaki diğer süpürgelere oranla %40 daha uzun olan yan fırçası sayesinde ulaşılması zor olan dar ve dip alanları da zorlanmadan temizler, uzun döner fırçasının bir diğer artısı ise daha ekonomik bir şekilde çalışması ve daha geniş bir süpürme alanına ulaşabilmesidir. Köşeli tasarımının da desteğiyle daha işlevsel bir form kazanarak yuvarlak süpürgelerin göremediği kör noktaları temizler.

Homend Alex Pro 1290H Kapasite ve Filtre Özellikleri

Toz HaznesiXL
Kullanım AlanıHalı-Sert Zemin
Yan Fırça Sayısı1
Su HaznesiVar
Toz HaznesiVar
İstasyon HaznesiYok
Islak MopVar

XL olarak tasarlanan toz haznesi sayesinde geniş bir alanı toz dökmeden rahatlıkla temizleyebilen fonksiyonel bir yapıya sahiptir. Süpürme esnasında sunduğu fırçalama becerisine ek olarak paspaslama özelliğine de sahiptir. Zemin algılama teknolojisiyle tasarlanmış olan Homend Alex Pro 1290h, kir sensörünün desteğiyle bulunduğu zemine göre emiş gücünü otomatik bir şekilde algılar. Halıya daha fazla, sert zemine daha az güç uygulayarak ekonomik bir şekilde hareket eder.

Homend Alex Pro 1290H Performans ve Haritalama

Homend Alex Pro, 2.5 kPa emiş gücüyle tasarlanmış olan bir robot süpürgedir. Özel olarak tasarlanmış Mapping Algoritması sayesinde süpüreceği alanın haritasını titiz bir şekilde çıkararak kullanacağı efektif bir yolla temizliğinizi hızlıca tamamlar.

Homend Alex Pro 1290H

Homend Alex Pro 1290H Teknik Özellikleri

Emiş Gücü2.5 kPa
Max Çalışma Süresi90 dakika
Haritalama YöntemiMapping
HaritalamaVar
Sensör Sayısı-

Homend Alex Pro 1290H’nin teknik özelliklerine gelecek olursak tasarımıyla çok yönlü bir kullanım sunduğunu söyleyebiliriz. Homend Smart uygulaması üzerinden kullanabileceğin bu robot süpürgeyi evde dinlenirken, dışarıda gezerken ya da iş yerinden dönerken rahatlıkla çalıştırıp kapatabilirsiniz. Diğer robot süpürgelerin aksine Türkçe konuşarak sizinle iletişimini artıran bu süpürge, şarjı bittiğinde de bunu algılayarak adaptöründe şarj olmak için harekete geçer. Şarj tamamen dolduğunda ise temizliğini, bıraktığı alandan tekrar başlatarak işlerin çabucak bitmesine yardımcı olur. Hem süpürme hem de silme işlevlerin bir arada tasarlandığı bu süpürge, aynı zamanda halı ve sert zemini ayırt ederek gücünü otomatik bir şekilde ayarlar.

Homend Alex Pro 1290H Batarya ve Çalışma Süresi

3400 mAh gücündeki bataryası ile 2.5 kPa emiş performansı gösteren Homend Alex Pro 1290H, 20 metrekarelik bir odayı 15 dakika gibi kısa bir sürede temizleyerek hızıyla kendine hayran bırakır. Tam şarjla 90 dakika çalışan bu süpürge, 6 saatlik bir şarj süresinin ardından temizliğe hazır hale gelir.

Homend Alex Pro 1290H

Homend Alex Pro 1290H Batarya Özellikleri

Şarj Süresi6 saat
Çalışma Süresi90 dakika
BataryaLityum İyon
Pil Kapasitesi3400 mAh

Batarya performansı ve emiş gücünden aldığı destekle fonksiyonel bir temizlik için tasarlanan bu makine, lityum iyon pil ile daha güçlü bir yapı kazanmıştır. Zamanlanmış, döngüsel ya da sürekli temizlik modlarına sahip Homend Alex Pro, ihtiyacınız olan alan için uygun temizliği ayaklarınıza getirmeyi başarır. Saniye 0,3 metre hareket eden bu hızlı ve güçlü robot süpürge, ev temizliğini hızlı ve etkili bir şekilde yapmayı sevenler için özel olarak tasarlanmıştır.

Homend Alex Pro 1290H Kutu İçeriği

Homend Alex Pro 1290H

Homend Alex Pro 1290H paket içeriğinde bir adet robot süpürge, şarj adaptörü, adaptör kablosu, mop bezi, kenar fırçası, ana fırça, kullanım kılavuzu bulunmaktadır.

Amazon
Fiyatını Gör
Homend
Robot Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Homend Alex Pro 1290H Süpürge Kullananların Yorumları

👤 *** ***: Önündeki uzun fırçasıyla dip köşe biriken tozları çok kolay çekiyor, beklentim fazla değildi ama paspasını bile çok beğendim bence insan gücü olmadan çalışan bir makine için çok başarılı. Sarj olma süresi, emiş gücü de yeterli. Genel olarak beğendim bu ürünü tavsiye ederim.

👤 *** ***: Keşke ilk çıktığında alsaydım dedim ilk kullanımdan sonra :) normal süpürgenin yerini tabi ki tutmaz sonuçta dolap üstlerine çekmece içlerini alamıyor ama halıda, yerde görünen bütün tozları çekiyor ben köpeğimin mamasını yere dökmüştüm onu bile hızlıca çekti şiddetle tavsiye edilir.

👤 *** ***: Aynı cihazı arkadaşım kullanıyor. Ben de indirime girer girmez aldım, yeni kullanmaya başladım. Tek kelimeyle harika bir cihaz. Süpürmesi, paspası, toz haznesinin genişliği, Türkçe konuşması benden geçer not aldı. Almayı düşünenlere şu an indirimdeyken tavsiye ederim. Gerçi diğer türlü de parasını hak eden bir cihaz.

👤 *** ***: Evde yokken başlatıyorum geldiğimde bitirmiş oluyor. Bana da sadece evi toparlamak kalıyor, bu zamana kadar alıp hakkını sonuna kadar kullanabildiğim bir eşyam oldu. Son derece akıllı ve pratik bir cihaz, ben çok memnun kaldım.

👤 *** ***: O kadar çok yorum okudum ki aylardır bir çok model kafamı karıştırmıştı. Hem şekil olarak hem de daha öncede buradan alışveriş yapmış olmanın verdiği güven ile Alex 1290 pro modelini aldım. Başlangıçta kurulumu zor olmadı süpürme ve silme fonksiyonları güzel çalışıyor. Paspas konusuna gelecek olursak ben paspasına çok az yüzey temizleyici ekledim ve mükemmel oldu, engelleri aşma konusunda ise hiç sorun yaşamadım. Türkçe konuşması da harika bir ayrıntı. :)

👤 *** ***: Hayatımızı kolaylaştıran bir ürün oldu mutfak dolaplarının altına kadar giriyor çok pislenen bir eviniz yoksa mop kısmı da memnun eder.

👤 *** ***: Çalışan kadınlara başta olmak üzere herkese şiddetle tavsiye ediyorum beni büyük bir dertten kurtardı. Ve Türkçe konuşmasını çok sevdim. Düzgün ve güzel konuşuyor :)

👤 *** ***: Çalışan bir anne olarak yemek yaparken eve bir yandan süpürme ve silme yapılıyor olması çok güzel evde olmasam da uzaktan ayarlama özelliği ile daha da rahat ettim doğrusu. Biz her gün çalıştırıyoruz ama siz çocuklu bir aile değilseniz haftada maksimum 2 defa çalıştırmak yeterli olur. Hiç düşünmeden alın derim.

👤 *** ***: Çok memnun kaldım tek şarjda 2+1 evimi süpürüyor .günlük olarak temizlik yapan biriyim çok detaylı olmasa da şimdi kendime vakit de ayırabiliyorum. Şarjı bitince doldurup kaldığı yerden aynı şekilde devam ediyor ve sesi bizi rahatsız etmiyor.

👤 *** ***: Halılar üstüne rahat çıkıyor ama eğer halınız shaggy model değilse hiç sorun yaşamazsınız. Ayrıca cep telefonu uygulamasından yapılan yönlendirmeleri hızlı algılıyor.

👤 *** ***: Her eve lazım şöyle bir süpürge. Ben hiç bir şey yapmıyorum, kendi süpürüyor, siliyor, tertemiz yapıyor evi. Çok pratik, tavsiye ederim herkese. Özellikle evcil hayvanı olanlar ve çalışanlar için şart.

👤 *** ***: Haritalama sistemi sayesinde çok rahat dolaşıyor evin içinde. Takılmıyor bir yerlere, işini halledip şarj istasyonuna çekiliyor, şarjı dolunca kaldığı yerden devam ediyor işine. :)

👤 *** ***: Annem için almıştım, fazla emiş gücü yok. Ayrıca mop özelliği yetersiz. Bence gereksiz eklenmiş. Bazen halıya takılabiliyor.

👤 *** ***: Emiş gücü bana biraz yetersiz geldi, kedimin tüylerini halıdan almadı, ben sevmedim tavsiye etmem.

Homend Alex Pro 1290H, kenar ve köşe destekli tasarımı ile kör nokta bırakmadan derinlemesine bir temizlik yapmayı başaran bir robot süpürgedir. İçeriğimizin bu bölümünde Homend Alex Pro 1290H ile ilgili merak edilen soruların cevabını verdik.

Homend Alex kaç Pa?

Homend Alex Pro 1290H, 2.5 kPa emiş gücüne sahip olan bir robot süpürgedir. Kullanım sırasında zemin algılayıcı teknolojisi sayesinde emiş gücünü otomatik olarak ayarlayarak verimli bir temizlik sunmayı başarır.

Homend marka nereye ait?

Türkiye'nin en büyük elektronik dağıtım şirketlerinden biri olan Index, tamamen Türk tasarımı olan elektronik cihazları Homend markasıyla piyasaya sürmektedir. Homend Türk markası olarak karşınıza çıkmaktadır.

Homend Karaca ürünü mü?

Homend, Karaca ürünü olmamakla beraber Karaca'yla iş birliği yapmış bir markadır. Karaca, kendi küçük ev aletlerine ek olarak Homend marka ürünleri de küçük ev aletleri pazarına sunar.

Homend Alex Pro kurulumu nasıl?

Homend Alex Pro 1290H, Homend Smart uygulamasıyla entegre bir şekilde çalışır. Kutu açılımından sonra şarja taktığınız cihazı, erişimlere izin vererek uygulama üzerinden rahatlıkla kurulum yapabilirsiniz.

<

 Takım Lideri
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.