Netflix'in Yeni Dizisi: Hollywood Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Günümüzün en popüler yapımcılarından biri olan Ryan Murphy, 1 Mayıs’ta Netflix’te yayınlanacak yeni dizisi Hollywood ile dizi / film sektörüne bomba gibi düşüyor. İşte başarılı yapımcının Netflix için hazırladığı 3. dizi olan Hollywood hakkında her şey!
Netflix'in Yeni Dizisi: Hollywood Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Hollywood Dizisi Hakkında Tüm Merak Edilenler

American Horror Story, Pose ve American Crime Story gibi dizilerin yaratıcısı olan Ryan Murphy, Pose ve The Politician’dan sonra Netflix için hazırladığı 3. dizisi Hollywood ile 1 Mayıs’ta izleyiciyle buluşuyor. Yedi bölümden oluşacak mini dizi serisi Hollywood, yayınlanan ilk fragmanından sonra heyecan ivmesini iyice artırdı. Bu inceleme dizi içeriğimizde siz Ryan Murphy severler için Hollywood dizisini ele alacağız. İşte 2020'nin en merak edilen Netflix dizileri arasında yer alan Hollywood dizisi ile ilgili izleyici yorumları ve hakkında her şey!


ryan-murphy.jpg

1. Ryan Murphy ve Ian Brennan tarafından ortaklaşa yaratılan Hollywood dizisi, Hollywood’un “Altın Çağ”ında geçiyor. Dizi, 2. Dünya Savaşı sonrasında Hollywood’da ayakta kalmaya ve başarı yakalamaya çalışan bir grup hevesli aktör ve film yapımcısının maceralarına odaklanıyor.


hollywood-dizisi.jpg

2. Farklı karakterler üzerinden Hollywood’un altyapısındaki ırkçı, cinsiyetçi, ve cinsel kimliklere karşı ayrımcı tavrın tartışmaya açılacağı Hollywood dizisi keskin üslubu, başarılı oyuncu kadrosu ve güçlü hikayesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 


hollywood-005.jpg

3. Yedi bölümden oluşması planlanan bu mini dizi 300 milyon dolarlık bütçesiyle dudak uçuklatıyor. Dizi dünyasının en prestijli ödüllerinde ve Eylül ayında sahiplerini bulacak Emmy ödüllerinde adından bahsettireceğine emin olduğumuz Hollywood dizisi, Hollywood'un Altın Çağı'nın yaldızlı perdesi altında neler yaşandığını gözler önüne serecek.


hollywoodun-altin-cagi.jpg

4. Hollywood dizisinin oyuncu kadrosunda Ryan Murphy’nin dizilerinden aşina olduğumuz birçok oyuncu boy gösteriyor. American Crime Story’den hatırladığımız Darren Criss, The Politician dizisinden hatırladığımız David Corenswet, Pose’da tanıyıp sevdiğimiz Patti LuPone, Dylan McDermott gibi oyuncular özlediğimiz performanslarıyla Hollywood dizisinde de bizlerle olacak!


darren-criss.jpg

5. American Horror Story, American Crime Story ve Feud gibi Ryan Murphy’nin imzasını taşıyan popüler yapımlarının ardından tadı damağınızda kalacak bir yeni dizi daha hayatımıza giriyor gibi duruyor. Hollywood dünyası bizim gibi sizler için de çılgınca bir merak noktasıysa bu diziyi bizler kadar sabırsızlıkla beklediğinizi biliyoruz. 


american-horror-story.jpg

6. Yayınlanan fragmandan da gördüğümüz kadarıyla renkleriyle, dekorlarıyla, kostümleriyle Ryan Murphy diye bağıran Hollywood mini dizi olmasıyla biraz olsun içimizi burksa da 1 Mayıs’ta bizleri ekran karşısına kitleyecek!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.