H&M Geri Dönüşüm Moda Haftası

Geri dönüşüme ihtiyacın olduğu ve olacağı bilinmektedir. Eskiyen ve kullanılmayan kıyafetleri atmak yerine, geri dönüşümle tekrar kullanılabilir.
H&M Geri Dönüşüm Moda Haftası

H&M ve London College of Fashion'ın iş birliği ile yaptığı geri dönüşüm kampanyasına ilk Fashion Recycling Week ile imza atıyor. Modası geçen kıyafetleri ve parçaları tekrar kullanmayı önermek amaçlı yapılmaktadır.

 

hm-geri-donusum-moda-haftasi.jpeg

 

Ayrıca sürdürebilirlik modayı desteklemek amacıyla bu projeye imza atılmıştır. Geri dönüşüme dikkat çekmek için başlatılan bu kampanya dünyada büyük ses getirecek.

 

hm-geri-donusum-moda-haftasi-002.jpg

 

H&M ' nin bağışladığı kıyafetler ile yeni tasarımlar yapan ve geri dönüşümünde etkili olan Londan College of Fashion öğrencileri tasarımlarını sergileyecek.

31 Ağustos – 6 Eylül tarihleri arasında İngiltere ve İtalya’ da bulunan 8 H&M vitrinlerinden yer alacak. Projeye katkıda bulunmak isteyen kişiler kullanmadıkları kıyafetlerini mağazalarda bulunan geri dönüşüm kutularına bırakarak katkıda bulunabilirler. Ayrıca bu destek sayesinde H&M mağazalarından indirim kuponu almaya hak kazanacaktır.

 

hm-geri-donusum-moda-haftasi-001.jpg

 

Bu proje Türkiye’ de de uygulanmaya başladı. Türkiye’ de bulunan H&M mağazalarındaki geri dönüşüm kutularına eskiyen ve modası geçmiş kıyafetlerinizi bırakarak, projeye katkıda bulunabilir ve indirim kuponuna sahip olabilirsiniz. 

 

hm-geri-donusum-moda-haftasi.Jpeg

 

Şeyma TOKUR / NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.