Hızlı ve Öfkeli Yeni Filmi Ertelendi

Son yılların en dikkat çeken filmlerinden biri olan Fast & Furious serisi, bu sefer kötü bir haberle gündeme geldi.
Hızlı ve Öfkeli Yeni Filmi Ertelendi

 Seyirciyle kurduğu aile bağları ile son zamanların en iddialı yapımlarından biri olan Hızlı ve Öfkeli serisi, 9. filmiyle izleyici karşısına çıkacak. Fakat resmi kaynaklardan gelen bilgiler, filmin beklenenden daha uzun süreceği yönünde.

Filmin yıldız ismi Vin Diesel (Dominic Toretto) geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklama ile 9. filmin 19 Nisan 2019 yılında izleyici karşısına çıkacağını açıklamıştı.

hizli-ve-ofkeli-gif3

Fakat yeni yapılan bir açıklama ile yeni filmin 10 Nisan 2020 yılına ertelendiği belirtildi. Erteleme nedeni olarak, ekibe yeni katılan Dwayne Johnson ile oyuncular arasındaki anlaşmazlıklar olduğu iddia edildi.

Ayrıca Dwayne Johnson ve Jason Statham‘ın 'Fast&Furious' filmi dışında çekecekleri filminde, ertelemede önemli bir etken olduğu belirtildi.

Serinin son iki filmi ile gişe rekorlarını alt üst eden Hızlı ve Öfkeli serisi, şimdiye kadar 5 milyar dolardan yüksek hasılat yaparak büyük bir başarı yakaladı. Özellikle Paul Walker'ın oynadığı son film olan 'Furious 7' ile tüm zamanların en çok izlenen filmleri arasına giren Hızlı ve Öfkeli serisi, yeni filmiyle şimdiden merak konusu oldu. Filmin yayın haklarını elinde tutan Universal Pictures, yeni filmin yayın tarihini paylaşmış olsa da Vin Diesel yeni haberlerin yolda olduğunu belirtti.

hizli-ve-ofkeli-gif9

50 yaşında yıldız oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile, "Yakın dostum ve Universal'ın başı Ron Meyer bana bir söz verdi. Yakın zamanda güzel haberler vereceğiz." dedi. 'Fast 9' adıyla beyaz perdede yerini alacak yeni film hakkında, yakın zamanda güzel haberlerin geleceği sinema dünyasında sıkça konuşulmaya başlandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.