Hitman 3 Hileleri | Silah, Ölümsüzlük, Görünmezlik Hilesi

Hitman serisinin son çıkan oyunu Hitman 3'te resmi olarak yayınlanmış hileleri nasıl yapabileceğinizi aktardık.
Hitman 3 Hileleri | Silah, Ölümsüzlük, Görünmezlik Hilesi

Hitman 3 oyunu IO Interactive tarafından geliştirilmiş ve yayınlanmış aksiyon türü oyundur. 11 Haziran 2020’de PlayStation 5 tanıtım etkinliğinde açıklanmıştır. 25 Kasım 2020’de yapılan açıklamaya göre oyunun Çin’de geçeceği duyurulmuştur.

Hitman 3, önceki oyunlar gibi üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanan bir oyundur. Gizlilik konulu oyun, içerisinde kaybolabileceğiniz bir hikayeye sahiptir. Hitman serisinde bulunan oyunlar genelde karakterinizi benimsemenizi ve onunlayken gerçek hayattaymış gibi hissetmenizi sağlar.

Yeni nesil konsollarda 4K çözünürlük ve 60 kare hızında çalışabilmektedir. Hitman 3, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox X ve S serisi, Microsoft Windows platformlarında oynanabilmektedir. Bizler, bugün sizlere yazımızda Hitman 3 hilelerini nasıl yapacağınızı göstereceğiz.

Hitman 3 Hile Nasıl Yapılır?

Hitman 3 oyununda hile yapmak için oyununuzun kurulu olduğu yere girin. Eğer Steam üzerinden oyunu aldıysanız Steam’i açın, daha sonrasında Kütüphane>Hitman 3>Sağ Tık>Özellikler>Yerel Dosyalar>Göz At diyerek ilerleyebilirsiniz.

Steam üzerinden satın almayan kullanıcılar ise masaüstünde bulunan Hitman 3 oyununa sağ tıklayın. Dosya konumunu aç diyerek oyunun kurulu olduğu yere girin. Daha sonrasında “hitmancontracts.ini” dosyasını Not Defteri ile açın.

Açtıktan sonra en aşağıya inin ve “EnableConsole 1”, “EnableCheats 1” kodlarını alt alta yazın. Dosyayı CTRL+S diyerek kaydedip, oyunuza girin. Oyunda ESC’nin altında bulunan “é” tuşuna basarak aşağıdaki kodları yapıştırın. Bu sayede oyundaki tüm hileleri kullanabilirsiniz.

Hitman 3 Hileleri

Aşağıda bulunan Hitman 3 hile komutlarını panele yazarak etkinleştirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken “é” tuşuna basmak olacaktır. Hileyi yazdıktan sonra oyun zevkinizi ikiye katlayabilirsiniz. İşte Hitman 3 hileleri;

  • god 1: Ölümsüzlük
  • giveall: Tüm silahları ve eşyaları edinmenizi sağlar
  • give some: Birkaç adet silah ve cephane alırsınız
  • end level: Bulunduğunuz leveli geçmenizi sağlar
  • infammo: Sınırsız cephane verir
  • give “Eşya İsmi”: Yazdığınız eşya ismini size verir
  • invisible: Görünmezlik Hilesi

Not: Hile konsoluna hile yazmakla uğraşmak istemeyenler için bir yöntem daha vardır. Bu yöntem sayesinde hile menüsünü açabilir, tek tıkla hileleri açıp kapatabilirsiniz. Hile menüsünü açmak için “SHİFT+ESC” tuşlarına basın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum