Hırsız Savar Akıllı Lamba: Beon

Hırsızlara dur demek için Beon akıllı hırsız savar lambalar üretildi. İşte evinizin güvenliğini attırmak için kullanabileceğiniz o lambalar ve fiyatları...
Hırsız Savar Akıllı Lamba: Beon

Hırsızları engelleyen önlemler bir bir etkisini kaybediyor. Alarm sistemleri, üstün güvenlikli çelik kapılar gibi önlemler artık hırsızlar için caydırıcı bir özellik taşımıyor. Ancak caydırıcı özellik konusunda çok eski bir yöntem bulunuyor. Bir yerlere giderken ya da gece yatarken hırsızlara karşı alınan en eski önlem mutfak ya da antre lambayı açık bırakmak

isikli-ev.JPG

Beon firması, hırsızlıklara karşı caydırıcı önlem amaçlı olarak açık bırakılan lambalardan yola çıkarak akıllı lambaları üretti. Bu akıllı lambalar, sabaha kadar ya da günlerce ışığınız yanarak elektrik faturanızın kabarık gelmesine son veriyor. 

beon-lamba.jpg


Beon Akıllı Lambalar Nasıl Çalışıyor?

Beon akıllı lambalar, içerisindeki sistem sayesinde siz evde yokken sanki siz varmışcasına çalışıyor. Sahip olduğu teknik sistem ile ilk kullanmaya başladığınız andan itibaren bu akıllı lambalar, siz evdeyken sizi takip ediyor. Bu takip ile siz evde yokken saat kaçta hangi odada olduğunuzu, ne kadar süre ile bu lambaları yaktığınızı sistemine kaydederek siz evde yokken sanki evdeymişsiniz gibi otomatik olarak odalar arasında lambalar yanıp sönüyor. Bu durumda hırsızlar için ciddi bir şekilde caydırıcılık sağlıyor.

beon-fiyat.jpg


Beon Akıllı Lamba Fiyatları

Telefon ile kullanılabilen akıllı lambalar ev içerisinde 800 lümen soft beyaz ışık veriyor. İçerisindeki batarya ile elektrikler kesildiğinde dahi çalışıyor. Sese duyarlı olan lambalar ile zil çaldığı zaman ışıklar yanıyor. Bu akıllı lambalara sahip olmak için üçlü paketin fiyatı 200 dolar. Tek lambanın fiyatı ise 75 dolar.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum