Hiper Gayrimenkul İstanbul Future Park Projesi ve Fiyat Listesi

Future Park, Hiper Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Hiper Gayrimenkul İstanbul Future Park Projesi ve Fiyat Listesi

" Hiper Gayrimenkul "un İstanbul’da inşa ettiği " Future Park " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

35 bin metrekare gibi büyük bir alanda yükselen Future Park projesinde 1800 konut bulunuyor. Satışa çıktığı günden bugüne yüzde 40 oranında prim yapan Future Park projesi akıllı ev konseptiyle öne çıkıyor. Projede yatırım için 1+0 ve 1+1 daireler, aile yaşamına uygun 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Future Park'ta 1+0 ve 1+1 daireler ayrı bloklarda yer alıyor. Esenyurt-Haramidere'de yükselen Future Park projesi ulaşım açısından avantajlı bir bölgede bulunuyor. Yatırımcılar için inşa edilen 1+0 ve 1+1 dairelerin kiraları 176 bin TL ile 206 bin TL aralığında değişmektedir. Projede daire metrekare fiyatları bin 800 TL seviyesinden başlıyor.


Future Park Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Future Park projesinde " 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 " daire seçenekleri bulunuyor.

Dairelerin büyüklükleri " 48 ile 187 metrekare " arasında değişiyor.

En düşük daire fiyatı ise " 350 bin TL "den başlıyor.


Future Park Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Future Park projesinde yüzde 50 peşinatla 12 ay vade farksız taksit yapılıyor.


Future Park Nerede? (Konum ve Adres)

Talatpaşa Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. 1069 Sok. Haramidere, Esenyurt - İSTANBUL

Telefon: 444 9 532

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.