Hilmi Cem İntepe Kimdir

Survivor'a katılmasıyla geniş kitleler tarafından tanınmaya başlayan Hilmi Cem İntepe, 1992'de Muğla'da dünyaya geldi.
Hilmi Cem İntepe Kimdir

Hilmi Cem İntepe Biyografisi

Muğla'da dünyaya gelen Hilmi Cem İntepe, gençlik dönemlerinde dansla ilgilenmeye başladı. Dans alanında kendini geliştiren Hilmi Cem İntepe, latin dansı alanında pek çok kez Türkiye birincisi seçildi. Survivor'a katılıp birinci olmasıyla hayatı değişmeye başladı. Hilmi Cem İntepe daha sonra oyuncu olarak kamera karşısına geçti. 

 

hilmi-cem2.jpg

 

2013'te Çalıkuşu isimli dizide Yusuf karakterini canlandırdı. Dizi, kimsesiz Feride ile Kamuran'ın yaşadığı aşkı ve ayrıklarını anlatıyor. Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı eserinden uyarlanan dizinin başrollerinde Burak Özçivit ve Fahriye Evcen yer aldı. 2014'te ise Stajyer Mafya isimli filmde Birol karakterini canlandırdı. Film, kendilerini bir anda mafyanın içinde bulan iki beceriksiz kafadar Ayhan ve Birol'un yaşadıklarını anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Hilmi Cem İntepe, Lemi Filozof, Naz Elmas ve Bay J yer aldı. 

 

hilmi-cem.jpg

 

2014'te Çılgın Dershane: Ada isimli filmde yer aldı. Film, tatillerinin orta yerinde bir adada mahsur kaldıklarını düşünen bir grup öğrencinin yaşadıklarını ve korku dolu dakikaları komik bir şekilde anlatıyor. Filmin başrollerinde Okan Karacan, Hilmi Cem İntetepe, Ozan Aydemir, Biran Damla Yılmaz, Serenay Aktaş, Sümer Tilmaç ve Veysel Diker yer aldı. Genç oyuncu 2015'te Survivor All Star isimli yarışmaya katıldı. Pek çok ünlünün katıldığı yarışmanın birincisi Turabi Çamkıran oldu. 

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmler

  • 2013-Muhteşem Yüzyıl
  • 2013-Çalıkuşu
  • 2014-Stajyer Mafya
  • 2014-Çılgın Dershane: Ada
  • 2016- Bodrum Masalı

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.