Hilal Altınbilek Kimdir

Karagül isimli dizide canlandırdığı Özlem karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Hilal Altınbilek, 21 Ocak 1991’de İzmir’de dünyaya geldi.
Hilal Altınbilek Kimdir

Hilal Altınbilek Biyografisi

İzmir’de dünyaya gelen Hilal Altınbilek, oyunculuğa çocukluğundan bu yana ilgi duydu. Lise eğitiminden sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk üzerine eğitimleri aldı. Oyunculuk eğitimlerine devam eden Hilal Altınbilek daha sonra Çağdaş Drama Topluluğu'ndan eğitim almaya başladı. Kamera karşısına ilk kez Derin Sular isimli dizi ile geçti. Hilal Altınbilek, Karagül isimli diziden rol arkadaşı Mert Yazıcıoğlu ile birliktelik yaşıyor. 

2011’de Derin Sular isimli dizi ile ilk kez kamera karşısına geçti. İrem karakterini canlandırdığı dizi, İzmir’de üniversitede öğrencilik yapan bir grup gencin ve ailelerinin yaşadıklarını anlatıyor. Bir dönemin sevilen gençlik dizisinin başrollerinde Deniz Baysal, Alican Albayrak, Hilal Altınbilek, Şükrü Özyıldız ve Canberk Denizli yer aldı. Dizi çekildiği dönemlerde sevgili olan iki oyuncunun yaşadığı kavga ve tecavüz olayı ile çok fazla gündeme geldi. 

 

hilal-altinbilek3.jpg

 

Genç ve güzel oyuncu  Hilal Altınbilek 2013’te Karagül isimli dizide Özlem karakterini canlandırdı. Kocası ve kızlarıyla İstanbul’da mutlu bir hayat süren Ebru, kocası Murat’ın memleketinde intihar etmesiyle yerle bir olur. Kızlarını da yanına alıp cenaze için gider ve orada mücadele ederek kalmaya başlar. Zira gittikleri yerin yaşadıkları yerle hiçbir alakası yoktur. Dizinin başrollerinde ise Ece Uslu, Mesut Akusta, Şerif Sezer, Özlem Conker, Hilal Altınbilek ve Mert Yazıcıoğlu yer aldı.

Hilal Altınbilek'in Filmleri :

  • 2011 - Derin Sular(dizi)

  • 2013 - 2014 -Karagül (dizi) 

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum