Hiking A23 Teknik Özellikleri ve Fiyatı | Genel Bakış

Düşük fiyatı ve sahip olduğu özellikleri ile göz dolduran Hiking A23’ün incelemesini sizler için yaptık. İşte Hiking A23 teknik özellikleri ve fiyatı.
Hiking A23 Teknik Özellikleri ve Fiyatı | Genel Bakış

Hiking A23

Güçlü donanımları ve uygun fiyat etiketi sayesinde teknoloji severlerin yüzünü güldüren Hiking A23 akıllı telefonuna yakından baktık. İçeriğimizde Hikinig A23 hakkında detaylı bilgiler ve teknk özellikleri yer alıyor.

İşte dikkatleri üzerine toplayan Hiking A23 hakkında bilgiler...

Teknik Özellikler
İşlemciMediaTek Helio P60
Ekran6.35 inç IPS LCD 1080x2340 (FHD+) Piksel
RAM6 GB
Depolama128 GB
Arka Kamera48 MP + 8 MP + 5 MP + 2 MP
Ön Kamera25 MP
Batarya Kapasitesi4250 mAh
İşletim SistemiAndroid
Renk SeçenekleriBeyaz, Mavi ve Siyah
Amazon
Fiyatlarını Gör
Hiking
Akıllı Telefon
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Telefon fiyatına göre oldukça iyi 2 günde geldi kamerası gerçekten beklemediğim kadar iyi pubg gibi üstün performans isteyen oyunları kasmadan oynayabiliyorsun şarjı yoğun kullanım olmazsa 1 gün yeterli. K** C**.

👤 Parasına göre 5 yıldız kaliteli çocuklara aldım. Derslere rahat rahat giriyorlar ürün fiyatına göre başarılı beğendim. M** K**.

İnceleme

1. 8 çekirdekli MediaTek Helio P60 yonga setini kullanan Hiking A23, ana işlemci tarafında 2.0 Ghz ARM Cortex-A73 modeline sahiptir. Aynı zamanda bir adet yardımcı işlemci ile telefon desteklenmektedir.

Hiking A23 İnceleme

2. 6 GB Ram ve 128 GB dahili depolama ile satışa çıkarılan telefonun başka özellikli modeli yoktur. Hiking A23, 800 Mhz frekans hızında çalışan Mali-G72 MP3 grafik işlemcisine sahiptir. Ek olarak cihazın hafıza kart desteği bulunmamaktadır.

Hiking A23 İnceleme

3. Telefonun arka sol üstünde yer alan 4 kamerası sırasıyla 48 MP + 8 MP + 5 MP + 2 MP çözünürlüklerine sahiptir. Ön tarafta ise ekrana gömülü bir şekilde tasarlanan kamerası 25 MP kalitesinde çekim yapabilmektedir.

Hiking A23 İnceleme

4. IPS LCD teknolojili ekranı 6.35 inç büyüklüğünde olup 1080 x 2340 FHD piksel görüntü sağlamaktadır. Çerçevesiz olarak üretilen ekran 60 hz yenileme hızına ve 85.24 gövde oranına sahiptir.

Hiking A23 İnceleme

5. Çift hat ile beraber 4.5G bağlantıya kadar destek sunabilen Hiking A23’ün beyaz, siyah ve mavi olmak üzere 3 farklı renk seçeneği mevcuttur. Telefona eklenen NFC özelliği sayesinde birçok yakın iletişim sisteminden yararlanabilirsiniz.

Hiking A23 İnceleme

6. Telefonun yan kısmında bulabileceğiniz parmak izi okuyucusu sayesinde ekran kilidini çok kısa sürede açabilir ve cihazınızı güvenli hale getirebilirsiniz. Hiking A23’ün yapısı su ile toza karşı dayanıklı değildir.

Hiking A23 İnceleme

7. USB Type-C kablosuyla doldurabileceğiniz 4250 mAh kapasiteli bataryası size gün içinde fazlasıyla yetecek güce sahiptir. Telefonun sahip olduğu bataryası hızlı ve kablosuz şarjı desteklememektedir.

Hiking A23 İnceleme

8. Android işletim sistemi kullanan Hiking A23 akıllı telefonunda 3.5 mm ses çıkışı ve yüz tanımlama gibi birçok özellik modele eklenmiştir.

Hiking A23 İnceleme

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Uygun Fiyatlı Akıllı TelefonlarHuawei Mate 30 Pro İnceleme
Amazon
Fiyatlarını Gör
Hiking
Cep Telefonu
Aradığın
Fiyatları Gör

Hiking A23 nasıl bir telefondur?

Uygun fiyatıyla öne çıkan bu akıllı telefon donanımsal olarak orta segmentte yer alan bir modeldir. Ülkemizde adı sanı pek duyulmayan Hiking'in A23 modeli satış konusunda geri kalsa da yine de alınabilir bir modeldir. Geniş ekranı ve işlemci gücü birçok sorununuzu çözmekte yardımcı olacaktır.

Hiking A23'de hızlı şarj desteği var mı?

4250 mAh'lık bataryası ile uzun kullanım süresi sunan Hiking A23'te maalesef hızlı şarj özelliği yoktur.

Hiking A23 5G destekliyor mu?

Ülkemizde herhangi bir şebeke sorunu yaşamadan kullanabileceğiniz bu akıllı telefon modeli 5G özelliğine sahip değildir.

Hiking A23 su geçiriyor mu?

Ucuz akıllı telefon modellerinin birçoğunda olduğu gibi Hiking A23'de suya ve toza karşı herhangi bir dayanıklılık sertifikasına sahip değildir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum