HES Games'den %100 Yerli Oyun

Tactic Force isimli oyunu piyasaya süren HES Games, oyunculardan gelen geri dönüşlerle birlikte tamamen ücretsiz CS:GO benzeri bir oyun çıkardı.
HES Games'den %100 Yerli Oyun

Son dönemlerde mobil oyun sektörü ile orantılı bir şekilde bilgisayar oyunlarınada ilgi arttı. Bilgisayar oyunlarında tamamen yerli olan HES Games Haziran 2017 yılında Enes Yıldırım, Mutlu Arıcı ve Burak Altun tarafından kuruldu.

Geçen yıl Tactic Force isimli oyunda elde ettiği başarıyı daha yukarıya taşımak için tamamen ücretsiz CS:GO benzeri bir oyun olan Sabotaj isimli ikinci oyununu geliştirdi.

3.5 yıldır geliştirilme aşamasında olan SABOTAJ oyunu 4 ay önce Steam üzerinden ücretsiz olarak yayına sunuldu. Unreal Engine oyun motoru ile geliştirilen oyun içerisinde yapılan görevler ve kazanılan maçlar sayesinde oyun içi para kazanarak silahlarına desen ve anahtarlık satın alabilirler.

Türk oyun sektörünün başarısını tüm dünya ülkelerine duyurmak ve tamamen yerli sermaye ve yerli oyun özelliğini korumayı hedefliyorlar. 4 ay gibi kısa sürede Steam platformu ve youtube üzerinde ilginin hızla arttığı görülmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.