Her Yerde Kahve Hazırlayabileceğiniz Cihaz: Sippy

Kahvekolikler müjde! Artık her yerde kahve hazırlayabileceğiniz kahve cihazı üretildi. Sippy adındaki bu kahve cihazının tüm detayları haberimizde...
Her Yerde Kahve Hazırlayabileceğiniz Cihaz: Sippy

Teknoloji dünyası kahve sevenlerin sesine kulak verdi. Güne kahvesiz başlayamayan ve gün içerisinde ansızın kahve damarı tutan kişilere özel olarak Kickstarter projesi kapsamında Sippy kahve cihazı üretildi. 

sippy-cihazi-002.jpg

Sippy cihazı görünüş olarak bir termostadı andırsada cihaz tamamen istenilen her yerde kahve hazırlamanız için tasarlandı. Üst tarafında bulunan kahve kapsülüne kahvenizi koyup sıcak su eklemeniz yeterli. Saniyeler içerisinde kahveniz hazır hale geliyor. Ayrıca cihazın altında yer alan karbondioksit kartuşu, espresso gibi kahveleri basınçlı doldurmanıza yardımcı oluyor. Bu kapsülün yanı sıra Hema ve Coffe Duck kapsülleri de yer alıyor.

kickstarter-projesi.jpg

Proje gereği tasarlanan Sippy, gerekli ücret bağışı topladığında piyasaya sürülecek. Şimdiye kadar toplanan bağışlardan 43 bin sterlin bağış toplandı. 66 bin sterlin daha toplandığı takdirde 2016 yılının Haziran ayında Sippy satışa çıkacak. İlerleyen zamanlarda fiyatı konusunda firmadan açıklama yapılacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.