Her Şey Gece Kralı'nın Planı mıydı?

Game of Thrones'un 7.sezonunun 6. bölümünde Gece Kralı'nın, Viserion’u mızrakla öldürdüğü sahneyi inceledik. Aklınızdaki tüm soruların cevabı yazımızda...
Her Şey Gece Kralı'nın Planı mıydı?

Bildiğiniz gibi, Game of Thrones’un bu haftaki bölümünde dehşete düştük. Ateşler içinde ağıtlar yaktık.

Ne olmuştu tekrardan hatırlayalım. Hain Gece Kralı, genç ve yağız ejdarhamız Viserion’u mızrakla öldürmüştü. 

Dehşetler içerisinde izleyen herkesin aklında şu soru canlandı: Bu mızrak nereden çıktı?

anigif_sub-buzz-22155-1503356008-3.gif

Aşağıdaki gördüğünüz sahne aslında bir tuzaktı. Snow ve çetesi bir gölde sıkıştırdıktan sonra saatlerce hiçbir şey yapılmadan beklenildi çünkü Gece Kralı ejdarhaları bekliyordu.

anigif_sub-buzz-22702-1503355808-1.gif

Buyurun kanıtı: üç ejderhanın hepsine atmak için hazır halde büyük mızraklar!

sub-buzz-856-1503356173-2.jpg

Peki Gece Kralı ejderhaların geleceğini nereden biliyor?

Gece Kralı’nın Bran ile bir bağlantısı olduğunu tahmin ediyoruz. Jon Snow ve İntikam çetesinin Duvar'ın diğer tarafından geleceğini biliyordu. Bu da ona ejderha yakalaması için büyük bir fırsat vermişti.

anigif_sub-buzz-950-1503356333-6.gif

Jon Snow ve çetesinin yakaladığı ufak bir Ak Gezen grubunun diğerlerinden ayrı olarak gezmesi tuhaf değil mi? Peki bu Ak Gezen grubunun hemen arkasında koca bir ordunun beklemesi? Uzun bir süre boyunca sıkışan Jon Snow ve çetesine Dany gelmeden hemen önce saldırmaları her şeyi açıklıyor.

sub-buzz-6585-1503356064-1.jpg

Zincirler nereden çıktı?

Jon Snow ve çetesini donmuş bir göl üzerine çekmeleri önceden planlanmıştı. Gece Kralı öldüreceği ejdarhanın suya düşmesini istiyordu çünkü Dany, diğer ejdarhaları kullanarak Viserion’u yakabilir, Gece Kralı da avucunu yalayabilirdi.

got3-(2)-001.gif

Bölüm finalinde gördük ki ölüler ordusu zincirlerle Viserion’u sudan çekiyor. Peki zincirleri nereden bulmuştu? Dediğimiz gibi her şey planlamış bir tuzak olduğundan, evet zincirler de önceden hazırlanmıştı!

sub-buzz-1819-1503356728-1-(1).jpg

Night King'in, Bran'ın görüşlerinin içine girdiğini daha önce gördük. Hatırlarsanız ormanın çocuklarının gösterildiği bölümde Gece Kralı, Bran'ın kolunu işaretlemişti. Gece Kralı'nın da bu yeteneklere sahip olduğunu düşünüyoruz.

gece kralı

Her neyse, bu sezon finalinde neler olacak hep birlikte göreceğiz…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.