Hepsiburada Kimin, Türk Şirketi mi, Satıldı mı?

Türkiye'nin en iyi e-ticaret sitelerinden birisi olan Hepsiburada hakkında merak edilen bazı soruları araştırdık. Her gün milyonlarca kullanıcının girdiği Hepsiburada sitesi kimin? İşte cevabı;
Hepsiburada Kimin, Türk Şirketi mi, Satıldı mı?

Hepsiburada Ne Zaman Kuruldu?

Hepsiburada, 1998 yılından bu yana faaliyette olan ve yalnızca internet üzerinden hizmet veren bir alışveriş sitesidir. 2011, 2012 ve 2013 yıllarında Türkiye'nin en sevilen markası, 2013'te ise yılın e-ticaret sitesi seçilmiştir.

Hepsiburada'yı bir ay içerisinde ziyaret eden kişi sayısı 100 milyondan fazladır. İstanbul Şişli'de yönetim merkezi, Kocaeli Gebze'de 100 metre kare alana sahip bir operasyon merkezi vardır. Tüm hizmetler bu merkezden sağlanır. Hepsiburada, 5000'den fazla tedarikçi firma ile çalışmaktadır.

Hepsiburada Kimin


Hepsiburada Kimin, Sahibi Nereli, Kaç Yaşında?

1972 yılında dünyaya gelen Hanzade Doğan Boyner bir iş kadınıdır. Avrupa, Türkiye, Orta Doğu ve Afrika'nın en büyük e-ticaret şirketlerini bünyesinde barındıran Doğan Online Şirketler Grubu'nun kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır. Doğu'nun Amazon2u olarak tanınan Hepsiburada platformunun başkanıdır. 2019 yılında Forbes dergisi kendisini dünyanın en başarılı kadın girişimcilerinden biri olarak seçmiştir. Türkiye'nin en büyük holdinglerinden birisi olan Doğan Holding'in başkanıdır. Türkiye'de en çok satan günlük gazetelerinden Posta'nın bulunduğu Doğan Medya Grubu'nda başkanlık görevini üstlenmiştir. Petrol Ofisi'nin başkanlığını da yürütmüş olan Doğan Boyner, Holding'i ile Orta Avrupa'nın önde gelen petrol ve gaz şirketi OMV arasında iş birliği kurmak üzere yapılan ortaklık anlaşmasında aktif rol almıştır.

Uluslararası forumlara konuşmacı olarak katılan Doğan Boyner, Davos'da yapılan 2020 Dünya Ekonomik Forumu yıllık toplantısında ve Paris'te olan 2019 Fortune Global Forumun'da konuşmacı olmuştur. Global İlişkiler Forumu'nun Kurucu Üyesi, Başkan Yardımcısı, Columbia Üniversitesi Columbia Business School ve Brookings Enstitüsü Mütevelli Heyeti Üyesi'dir. 

Hepsiburada Kimin


Hepsiburada Kime Satıldı?

Hepsiburada'nın 2018 yılında resmi satışı gerçekleştirildi. Türkiye'nin internet alışveriş sitelerinde zirveyi oynayan Hepsiburada, Goldman Sachs Group'a satıldı.

Hepsiburada Kimin


Hepsiburada Türk Şirketi mi?

Hepsiburada Hanzade Doğan Boyner'in kurmuş olduğu bir Türk şirketidir. Doğan Online Şirketler Grubu'na bağlı olan Hepsiburada 2018 yılında Goldman Sachs Group'a satılmıştır. Goldman Sachs, 1869 yılında Marcus Goldman tarafından New York'ta kurulmuştur. 

Hepsiburada Kimin


Hepsiburada Hangi Kargo Şirketleriyle Çalışıyor?

Yurt içinde PTT Kargo, Sürat Kargo, Aras Kargo, Yurtiçi Kargo gibi firmalarla, yurt dışında da Geopost ile anlaşmıştır. Hepsiburada da hızlı kargo seçeneği de mevcuttur. Ek bir ücret vererek aynı gün içerisinde ürününüzün gelmesini sağlayabilirsiniz.

Hepsiburada Kimin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum