Hepsiburada Efsane Kasım: İndirimli Giyim Ürünleri

Alışveriş severlerin dolabını yenileyeceği 11.11 indirim günlerine sayılı günler kaldı. İşte Hepsiburada'dan alabileceğiniz indirimli giyim ürünleri.
Hepsiburada Efsane Kasım: İndirimli Giyim Ürünleri

Hepsiburada Efsane Kasım İndirimleri kapsamında satışa sunulan bütün giyim ürünlerine göz atmak için buraya tıklayın.

Kadın Giyim Ürünleri

Sizi daha çekici hale getirecek ve tarzınıza uygun yüzlerce kaliteli ürünü 11.11 indiriminde uygun fiyatı ile Hepsiburada’dan satın alabilirsiniz.

1. Elbise

Elbise

Üzerinde yapılan farklı desenleriyle dikkatleri üzerine toplayan yüzlerce elbise modelini 11 Kasım’da Hepsiburada’da bulabilirsiniz.

İndirimi Gör

2. Bluz

Bluz

Yaz aylarının vazgeçilmezi olan yüzlerce zevkinize uygun bluz modeline 11.11 indirim günlerinde en uygun fiyat ile ulaşabilirsiniz.

İndirimi Gör

3. Tayt

Tayt

Spor esnasında ve dışarı çıktığınızda rahat vakitler geçirmenizi sağlayan birbirinden kaliteli tayt modellerini 11 Kasım’a özel sınırlı sayıda stoklarda.

İndirimi Gör

4. Etek

Etek

Farklı desenleriyle zevkinize göre seçebileceğiniz birden çok etek modelini 11.11 indirim günlerinde Hepsiburada’da sizlerle.

İndirimi Gör

5. Gömlek

Gömlek

Tarzınıza tarz katacak birbirinden farklı gömlek modellerini 11 Kasım’da sınırlı sayıda olan stokları ile Hepsiburada’da satışta.

İndirimi Gör

6. Pantolon

Pantolon

Giyim zevkinize göre bulabileceğiniz farklı tarz pantolon modellerine 11.11 indirim günlerinde Hepsiburada’dan göz atabilirsiniz.

İndirimi Gör

Erkek Giyim Ürünleri

İndirim günlerinin yaklaşmasıyla dolabınıza yeni ürünler alabileceğiniz kaliteli ve şık kıyafetler 11.11 festivaline özel Hepsiburada’da stoklarda.

1. Tişört

Tişört

Sıcak günlerde neredeyse tüm erkeklerin giydiği tişörtlerin yeni modellerini Hepsiburada’da 11 Kasım’da sepetinize ekleyebilirsiniz.

İndirimi Gör

2. Gömlek

Gömlek

Sade veya desenli tasarımlara sahip yüzlerce gömlek ürününü 11.11 indiriminde Hepsiburada’da sizi bekliyor.

İndirimi Gör

3. Pantolon

Pantolon

Değişik renk tonlarıyla her türlü alıcısı olan farklı pantolon modellerini en uygun fiyat ile 11 Kasım’da Hepsiburada’dan satın alabilirsiniz.

İndirimi Gör

4. Şort

Şort

Tarzınıza göre seçebileceğiniz farklı şort modellerini 11.11 indirim günlerinde uygun fiyata Hepsiburada üzerinden sahip olabilirsiniz.

İndirimi Gör

5. Sweatshirt

Sweatshirt

Kış aylarında sıcak kalmanızı sağlayacak birbirinden şık sweatshirt modeli 11 Kasım’da sınırlı sayıda satışta.

İndirimi Gör

6. Mayo

 Mayo

Yaz aylarında gideceğiniz deniz veya havuz aktivitesi yaparken giyebileceğiniz kaliteli mayo modellerine göz atabilirsiniz.

İndirimi Gör

Çocuk Giyim Ürünleri

Çocuğunuzun sağlığına uygun maddeler içeren ve kaliteli malzemeler ile üretilen giyim ürünlerine 11.11 indirim günlerinde Hepsiburada’da satışta.

1. Çocuk Elbise

Çocuk Elbise

Zararlı madde içermeden üzerine yapılan birbirinden farklı desenleriyle dikkat çeken elbise modellerini en uygun fiyata Hepsiburada’da bulabilirsiniz.

İndirimi Gör

2. Çocuk Mont

Çocuk Mont

Kış aylarında çocuğunuzu soğuk havalardan korumasını sağlayacak en kaliteli mont modellerini Hepsiburada’dan temin edebilirsiniz.

İndirimi Gör

3. Çocuk Pijama Takımı

Çocuk Pijama Takımı

Uyku saatlerini rahat ve kesintisiz geçireceği yüzlerce farklı pijama takımı modelini 11 Kasım’da satın alabilirsiniz.

İndirimi Gör

4. Çocuk Pantolon

Çocuk Pantolon

Çocuğunuzun gün içinde dolaşırken rahatsız olmadan keyifli vakitler geçireceği birçok pantolon modelini 11.11 indirimine özel fiyatı ile sizlerle.

İndirimi Gör

5. Çocuk Gömlek

Çocuk Gömlek

Genel olarak özel günlerde giyeceği ve üretiminde tamamen pamuk kullanılan gömlek modellerine Hepsiburada’dan ulaşabilirsiniz.

İndirimi Gör

6. Çocuk Sweatshirt

Çocuk Sweatshirt

Üzerine yapılan değişik desenleriyle sıcak tutabilen Sweatshirt giyim ürününü sınırlı sayıda olan stoklarıyla 11 Kasım’da sizlerle.

İndirimi Gör

11.11 indirimi 2012 yılında Çin’de başlayarak yıllar geçtikçe tüm dünyada festival haline geldi. İnsanların deli gibi alışveriş yaptığı bu dönemde sınırlı sayıda satışa çıkan çoğu ürünün stokları tükenmektedir. Bu indirim günlerine Türkiye’nin en büyük alışveriş sitelerinden biri olan Hepsiburada’da katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.