Hepsiburada Efsane Kasım İndirimli Ev ve Yaşam Ürünleri

Hepsiburada’nın 11.11 günlerinde alınabilecek ev ve yaşam ürünlerini derledik. İşte 11 Kasıma özel uygun fiyatlı ev ve yaşam ürünleri.
Hepsiburada Efsane Kasım İndirimli Ev ve Yaşam Ürünleri

Türkiye’deki çoğu kullanıcının tercih ettiği Hepsiburada’nın 11.11 indirimlerinde alınabilecek kaliteli ev ve yaşam ürünlerini derledik. 

Mobilya

Evimizin en önemli parçalarından birisi mobilyalardır. Gün içerisinde kullandığımız mobilyaların kaliteli olmasını isteriz. Bu kısımda sizin için Hepsiburada’nın 11.11 indirimlerine özel %60’a varan indirimlerle sunduğu mobilyaları derledik. İşte en çok indirime giren mobilyalar.

Çalışma Masası

Çalışma Masası

Uzaktan bir şekilde okuduğumuz ve çalıştığımız bu dönemde en büyük ihtiyaçlarımızdan birisi de güzel bir çalışma masasıdır. Hepsiburada firması 11.11 günlerine özel çalışma masalarına %50’ye varan indirimler uygulamaktadır. İşte en çok indirime giren çalışma masaları.

İndirimi Gör

Kanepe-Koltuk

Kanepe-Koltuk

Oturma odamızın en önemli parçası olan koltuklarda günün belli bir kısmını geçiririz. Bu yüzden koltuğumuzun rahat ve konforlu olmasını isteriz. 11.11 günlerine özel Hepsiburada firması koltuklara %55’e varan indirimler yapmıştır. İşte en rahat koltuk modelleri.

İndirimi Gör

Sehpa

Sehpa

Küçük atıştırmalıkları yediğimiz ya da üzerine çay, kahve gibi içeceklerimizi koyduğumuz sehpalar oturma odamızın en önemli parçalarından birisidir. Hepsiburada 11.11 günlerine özel sehpalara büyük indirimler yapmıştır. İşte %60’a varan indirimlerle sehpa modelleri.

İndirimi Gör

Ev ve Mutfak Gereçleri

Evimiz ve mutfağımız için almamız gereken bazı gereçler vardır. Bu kısımda sizin için hem kaliteli hem de uygun fiyatlı olan Hepsiburada’nın 11.11 indirimindeki ev ve mutfak gereçlerini derledik. İşte %60’a varan indirimlerle ev ve mutfak gereçleri.

Tencere

Tencere

Yemeklerimizi pişirdiğimiz tencerelerin kaliteli ve sağlam olmasını isteriz. Hepsiburada 11.11 indirimlerine özel tencerelerde %60’a varan oranlarda fiyatları düşürmüştür. İşte %60’a varan indirimlerle satılan tencere modelleri.

İndirimi Gör

Tava

Tava

Ufak yemekleri yaptığımız tavaların kaydırmaz olmasını ve uzun süreler kullanılabilmesini isteriz. Hepsiburada 11.11 günlerine özel tavalarda %50’ye varan indirim yapmıştır. İşte en çok indirime giren tava modelleri.

İndirimi Gör

Ütü Masası

Ütü Masası

Üzerinde kıyafetlerimizi düzleştirdiğimiz ütü masaları Hepsiburada’nın 11.11 indirimindeki ürünlerden birisidir. 11.11 günlerine özel bir şekilde %40’a varan indirime giren ütü masalarını bu kısımda derledik. İşte en uygun fiyatlı ütü masaları.

İndirimi Gör

Ev Tekstili

Günlük hayatımızda önemli bir yer tutan ev tekstili ürünlerinin sağlıklı ve kaliteli olmasını isteriz. Bu kısımda sizin için Hepsiburada’nın 11.11 indirimindeki ev tekstil ürünlerini derledik. İşte en çok indirime giren ev tekstil ürünleri.

Nevresim Takımı

Nevresim Takımı

Yorganlarımızın ya da battaniyelerimizin güzel gözükmesini ve temiz kalmasını isteriz. Hepsiburada 11.11 indiriminde nevresim takımlarını uygun fiyattan sunmaktadır. İşte %60’a varan oranlarda indirime giren nevresim takımları.

İndirimi Gör

Çarşaf-Yastık Kılıfı

Çarşaf-Yastık Kılıfı

Yatağımızın kirlenmemesini ve güzel bir görünüme sahip olmasını isteriz. Hepsiburada 11.11 indiriminde çarşaf ve yastık kılıflarını uygun fiyattan satmaktadır. İşte uygun fiyatlı çarşaf ve yastık kılıfları.

İndirimi Gör

Yatak Örtüsü

Yatak Örtüsü

Hepsiburada 11.11 günlerine özel uygun fiyatlarla yatak örtüsü satmaktadır. Bu kısımda sizin için 11.11 indirimindeki yatak örtülerini derledik. İşte %50’ye varan indirimlerle satılan yatak örtüsü modelleri.

İndirimi Gör

Havlu

Havlu

Havlular sağlıklı ve kaliteli olmak zorundadır. Bu kısımda sizin için Hepsiburada 11.11 indirimindeki en sağlıklı ve kaliteli havlu modellerini derledik. İşte %60’a varan indirimlerle karşımıza çıkan sağlıklı havlu modelleri.

İndirimi Gör

Ev Dekorasyon

Evimizin güzel ve kaliteli gözükmesini isteriz. Hepsiburada firması 11.11 günlerine özel ev dekorasyon ürünlerinde büyük indirimler yapmıştır. İşte Hepsiburada 11.11 günlerine özel %50’ye varan indirimlerle sunulan ev dekorasyonu ürünleri.

Tablo

Tablo

Odamızın güzel gözükmesini isteriz. Bu kısımda sizin için Hepsiburada firmasında %60’a varan indirimlerle satışa sunulan tabloları araştırdık. İşte 11.11 günlerine özel uygun fiyata satılan tablo modelleri.

İndirimi Gör

Duvar Saati

Duvar Saati

Evimizde bulunan eşyalardan biriside duvar saatleridir. Gün içerisinde saati öğrendiğimiz bu eşyaların güzel gözükmesini isteriz. Bu kısımda sizin için Hepsiburada 11.11 indirimindeki duvar saatlerini derledik. İşte en çok indirime giren duvar saatleri.

İndirimi Gör

Ayna

Ayna

Aynalar kişisel bakımlarımızı yapmakta yardımcı olan eşyalardan birisidir. Hepsiburada 11.11 günlerine özel olarak aynalarda büyük indirimler yapmıştır. İşte %50’ye varan indirimlerle satılan ayna modelleri.

İndirimi Gör

Aydınlatma

Evimizin güzel bir görünüm kazanması için iyi bir aydınlatma kullanmak çok önemlidir. Bu kısımda sizin için Hepsiburada’nın 11.11 indirimindeki aydınlatma ürünlerini derledik. İşte en çok indirime giren aydınlatma ürünleri.

Avize

Avize

Avizeler evimizin görünümüne katkı sağlayan eşyalardan birisidir. Hepsiburada 11.11 indirimine özel avizeleri uygun fiyattan satmaktadır. İşte 11.11 günlerine özel %60’a varan indirimlerle satılan avize modelleri.

İndirimi Gör

Gece Lambası

Gece Lambası

Gece yatmadan önce bazı aktiviteler yaparız. Bunun için de gece lambalarına ihtiyaç duyarız. Hepsiburada 11.11 günlerine özel gece lambalarına büyük indirimler yapmıştır. İşte en çok indirime giren gece lambaları.

İndirimi Gör

Masa Lambası

Masa Lambası

Geceleri çalışırken odamızın ışığını açmak istemeyiz. Bunun yerine bir masa lambası alırsak daha rahat ve konforlu olur. Hepsiburada 11.11 indirimine özel masa lambalarını uygun fiyattan satmaktadır. İşte en kaliteli masa lambaları.

İndirimi Gör

Elektrikli Ev Aletleri

Evimizde bulunması gereken bazı aletler vardır. Ütü, süpürge, tost makinesi gibi bu aletler Hepsiburada firmasında 11.11 günlerinde büyük indirimlerle satışa sunulmaktadır. İşte %50’ye varan indirimlerle satılan elektrikli ev aletleri.

Ütüler

Ütüler

Ütüler kıyafetlerimizi düzleştiren önemli ev aletlerinden birisidir. Bu kısımda sizin için Hepsiburada’nın 11.11 günlerine özel indirime giren ütü modellerini araştırdık. İşte en çok indirime giren ütü modelleri.

İndirimi Gör

Süpürgeler

Süpürgeler

Evimizin temizlemek için kullandığımız süpürgeler olmazsa olmaz eşyalardan birisidir. Hepsiburada firması 11.11 günlerine özel süpürgelere %40’a varan indirimler yapmıştır. İşte en çok indirime giren süpürge modelleri.

İndirimi Gör

Kahve Makineleri

Kahve Makineleri

Güne güzel bir şekilde başlamak için kahve içeriz. Bu kısımda sizin için en kaliteli kahve makinesi modellerini araştırdık. Hepsiburada firması 11.11 günlerine özel kahve makinelerine büyük indirimler yapmıştır. İşte en çok indirime giren kahve makinesi modelleri.

İndirimi Gör

Tost Makinesi

Tost Makinesi

Kısa bir süre içerisinde karnımızı doyurmamızı sağlayacak tost makineleri evimizde bulunması gereken eşyalardan birisidir. 11.11 günlerine özel Hepsiburada firması bu ürünlerde büyük indirimler yapmıştır. İşte %50’ye varan indirimlerle tost makineleri.

İndirimi Gör

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.