Helstrom Konusu, Oyuncuları, İzleyici Yorumları ve İncelemesi

Hulu’nun çıkarmış olduğu orijinal yapımlardan birisi olan Helstrom hakkında detaylı bir inceleme yaptık. Bu inceleme dizi içeriğimizde Helstrom konusunu, oyuncularını, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmesi gerekenleri derledik. İşte detaylar...
Helstrom Konusu, Oyuncuları, İzleyici Yorumları ve İncelemesi

Helstrom Dizisi

Aksiyon ve macera türündeki bir yapım olan Helstrom yeni çıkan Hulu yapımlarından birisidir. Son zamanlarda çıkardığı yapımlarla isminden söz ettiren Hulu, bu diziyle beraber kütüphanesini büyütmeye devam etmektedir. Aksiyon türündeki yapımları sevenlerin izleyeceğini düşündüğümüz Helstrom dizisini inceledik. Sizin için hazırladığımız bu inceleme dizi içeriğimizde Helstrom konusunu, oyuncularını, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmesi gerekenleri derledik.

Helstrom Dizisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1. Dizi 16 Ekim 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşmuştur. Toplam 10 bölüme sahip olan Helstrom dizisi, kaliteli hikâyesiyle izleyicileri tarafından beğenilmiştir.

helstrom yayın tarihi


2. Güzel kurgulanmış olayları ve güzel oyunculukları olan Helstrom dizisi aksiyon türündeki kaliteli yapımlardan birisi olduğunu kanıtlamıştır. Olumlu geri dönüşler alan Helstrom dizisinin 2. sezonunun çıkıp çıkmayacağı hakkında şu ana kadar bir bilgi paylaşılmamıştır.

helstrom 2.sezon


3. Dizinin evrenini Agents of S.H.I.E.L.D. yapımından bildiğimiz Paul Zbyszewski oluşturmuştur. Yazarlığını ise Gary Friedrich, John Romita Sr., Roy Thomas ve Herb Trimpe isimleri yapmıştır.

helstrom yazarı


4. Dizinin yönetmenliğini Sanford Bookstaver, Anders Engström, Cherie Nowlan, Jim O'Hanlon, Michael Offer, Daina Reid, Bill Roe, Amanda Row, Kevin Tancharoen ve Jovanka Vuckovic isimleri yapmıştır. Bu isimler dizinin yönetmenliğini bölüm bölüm yapmıştır.

helstrom yönetmeni


5. Dizinin oyuncuları arasında Tom Austen, Sydney Lemmon, Elizabeth Marvel, Ariana Guerra, June Carryl, Robert Wisdom, Alain Uy, Daniel Cudmore, Trevor Roberts, Erica Tremblay ve Nolan Hupp isimleri bulunmaktadır.

helstrom oyuncuları


6. Daimon ve Ana Helstrom gizemli bir seri katilin çocuklarıdır. Değişik bir aile yapısı olan kardeşler, benzersiz yeteneklere sahiptir. Birbirleriyle daha güçlü hâle gelen kardeşler, kötülükle mücadele etmek için güçlerinden faydalanmaya karar verirler.

helstrom hikayesi


7. Bu dizide bu kardeşlerin kötülükle olan mücadelesini ve bu mücadele sırasında başlarına gelen olaylar anlatılmaktadır.

helstrom dizisinin konusu


8. Dizi Marvel’in aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanmıştır. Kitapla benzer şekilde bu dizide, doğaüstü bir korku hikâyesi anlatılmaktadır.

helstrom konusu


9. Güzel kurgulanmış hikâyesi ve izleyiciyi heyecanlandıran olaylar zincirine sahip olan Helstrom dizisi zaman verilmesi gereken bir dizi olduğunu bu özellikleriyle kanıtlamıştır. Ayrıca IMDb’den aldığı 6,8’lik puanla birlikte bizim hazırlamış olduğumuz izlenebilir diziler listemize girmeyi başarmıştır.

helstrom imdb


Aksiyon Türündeki Helstrom Dizisi Hakkında İzleyici Yorumları

👤 Dizi efsane olmuş. Hafif Supernatural havası sezer gibi olmuştum ama iblislere karşı bizim karakterler daha zayıf, daha çaresiz sanki. Gabriel midir nedir ne kadar uyuz bir karakter ya, gıcık şey. Anna gerçekten alfa kadın, zor kararları gözünü kırpmadan veren. Daimon'ı anlayamadım zaten dizi boyunca adamın kaşlarını inceledim, hangi kalemle doldurmuşlar diye baya düşündüm. G*** M.

👤 Yeni bir Hulu orijinal şovunu izlemek dışında herhangi bir beklenti olmadan buna girdim. Kesinlikle eğlendim! Austen sessiz ama etkili bir iblis olarak doğru notalara bastı. Lemmon ve Uy birlikte harikaydı. Tam bir Marvel bekliyorsanız, muhtemelen tatmin olmayacaksınız ama bu eğlenceli bir saat. J*** C.

👤 Bölüm 5'e kadar, doğaüstü şovlar, Evil, Constantine gibi doğaüstü şovların hayranıysanız iyi bir şov. Biraz yavaş ilerliyor ve damlama karakter gelişimini besliyor ki bu bunu yapmanın en iyi yolu değil. Çünkü yazarların çok fazla dolgu kullandığını düşünüyor. Şimdiye kadar kendini çok ciddiye alıyor gibi görünüyor, ki bu dehşet için gidiyorsanız sorun değil. Ancak çizgi roman okumayan bizler için birkaç alanda ihtiyaç duyulan irfan / anlatımdan yoksundur. H*** E.

👤 Kaynağa göre doğru olduğu hakkında hiçbir fikrim yok, ama bu sadece benim fikrim. Bunu sevmek istiyorum. Çünkü bu tür içeriği seviyorum, karanlık, iblisler, bilim kurgu. Ancak, diğer incelemenin de belirttiği gibi, oldukça klişe ve sadece bir vay faktörü yok mu? Sahne iblis durumu olmadığında kendimi sıkılmış buluyorum. Başroller iyi görünüyor, ilk bölüm onları satıyor, ancak ikinci olarak oyunculuklarının daha az etkileyici olduğunu düşündüm. Televizyon için yüksek standartlarım yok, ancak bu beni başka bir sezon izlemekle ilgilenmeye sevk etmeyecek. Ben çizim yaparken muhtemelen arka planda olacak. G***** Y.

👤 Bugünlerde pek çok diziyle ilgili en büyük sıkıntım, hepsinin geri dönüşten sonra geri dönüşle nasıl sürüklendiği. Çoğu, 6 ila 8 bölüme veya bazı durumlarda 2 saatte yoğunlaştırılabilir. Film yerine bunun 10 ila 12 bölüme katlanmak zorundayız. Burada yeni bir şey yok ve sıkıcı oluyor. Bu yüzden ona bir şans verdim ve ilk 5 bölümü izledim. O*** T.

👤 Eğer şeytan çıkarıcıyı ya da alâmeti beklerken bu şovun içindeyseniz, o zaman çok hayal kırıklığı yaratan bir yolculuktan yanasınız. Bu dizi, klişe balonları ve çok detaylı çizimlerle dolu karanlık bir çizgi roman gibi geçiyor ve bunda çok başarılı. Neşenin hem çizimlerin hem de mükemmel şekilde yakalanmış anların diyaloglarının karışımı olduğu Batman filmleri gibi düşünün. A*** A.

👤 Kesintisiz izlemeyi yeni bitirdim ve her bölümde daha iyi oldu. Takip etmesi ve anlaması kolay. Harika oyunculuk. Prodigal Son / Evil hissine sahipti ama kendi şovu. Keşke hemen ardından 2. sezon olsaydı çünkü gelecek sezonu göreceğim için heyecanlıyım. İşte o sezon 2'yi umuyoruz! N** B.

👤 Sadece bir bölüm izledim. Şimdiye kadar ve daha fazlası için geri dönmek için neredeyse yeterliydi. Bu şeytani temelli, ultra ciddi şovların sorunu, tam bir dizi yerine 2 saatlik bir film olarak daha iyi çalışmasıdır. Supernatural'ın 15 yıl sürmesinin nedeni, kendisini fazla ciddiye almamayı bilmesidir ve onu bu kadar iyi yapan mizah ve korku kombinasyonu. Bu harika olabilir veya etkisi tükenebilir. Bunu yazdığım sırada emin değilim, o yüzden ona geri dönelim. N*** T.


Helstrom Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Süper kahraman temalı bir yapım olan Helstrom dizisinde yer alan oyuncuları sizin için inceledik. İşte macera türündeki sayılı kaliteli yapımlardan biri olan Helstrom dizisinin oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bilinmesi gerekenler.


Tom Austen - Damon Helstrom

Dizideki başrol oyunculardan birisi olan Tom Austen bir Britanyalı aktördür. Daha önceden The Royals, Jo, Özgürlük Yemini 2, Granchester ve Unforgotten yapımlarında yer alan yakışıklı oyuncu kariyerinde emin adımlarla ilerlemektedir. Tom Austen bu dizide ise babası bir seri katil olan doğaüstü güçlere sahip olan Damon Helstrom karakterini canlandırmaktadır.

helstrom damon


Sydney Lemmon - Ana Helstrom

Dizideki bir diğer başrol oyuncu olan Sydney Lemmon bir Amerikalı aktördür. Daha önceden Fear the Walking Dead, Velvet Buzzsaw ve Plain Fiction gibi yapımlarda yer alan Sydney Lemmon Saturn Ödülü’ne aday olarak da gösterilmiştir. Sydney Lemmon bu dizide ise kötülükle mücadele eden Ana Helstrom karakterini canlandırmaktadır.

helstrom ana


Elizabeth Marvel - Victoria Helstrom

Sinema kariyerinde belli bir yere gelmiş olan Elizabeth Marvel bir Amerikalı aktördür. Elizabeth Marvel daha önceden yer aldığı İz Peşinde, The Meyerowitz Stories, Homeland ve House of Cards yapımlarındaki başarılı rolleriyle tanınmaktadır. Elizabeth Marvel bu dizide ise insanlara kötülük yapan Victoria Helstrom karakterini canlandırmaktadır.

helstrom victoria

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.