Helin Avşar Gerçek Aşkı Gürkan Şef’te Buldu

Sosyal yaşam dünyasının ünlü isimlerinden Helin Avşar’ın dünyaca ünlü steakhouse restoranlarının sahibi Gürkan Şef ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.
Helin Avşar Gerçek Aşkı Gürkan Şef’te Buldu

Sosyal yaşam dünyasının ünlü isimlerinden Helin Avşar'ın dünyaca ünlü steakhouse restoranlarının sahibi Gürkan Şef ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Helin Avşar sonunda aradığı mutluluğu ünlü şef ve dünyaca ünlü steakhouse restoranlarının sahibi Gürkan Topçu’da buldu. Uzun süredir görüşen ikilinin bir aydır da aşk yaşadığı ve çiftin son derece mutlu olduğu gelen duyumlar arasında. 

Restoranın Müdavimiydi

Helin Avşar son dönemlerde Gürkan Şef'in Etiler'deki şubesinde sıklıkla görüntüleniyordu. Arkadaşlarıyla birlikte gittiği yemekleri sosyal medya hesabından paylaşan Avşar'ın son günlerdeki mutluluğu da dikkatlerden kaçmıyordu. Restoranın  müdavimlerinden olan Helin Avşar sonunda gönlünü dünyaca ünlü restoranın sahibine kaptırdı.

gürkan şef helin avşar

Türkiye’nin en iyi şefleri arasında gösterilen ve Türkiye’nin ilk diplomalı kasabı olan Gürkan Şef’in Nişantaşı, Dubai, Riyad, Londra gibi şehirlerde de steakhouse restoranlar işlettiği biliniyor. Gürkan Şef geçtiğimiz aylarda da ünlü isimlerin katıldığı bir açılışla İstanbul Etiler’deki yeni şubesini hizmete açmıştı. 

Gürkan Şef Kimdir?

Gerçek adı Gürkan Topçu olan namıdiğer Gürkan Şef, 9 Ağustos’ta Denizli’de dünyaya geldi. Ailesi sebze-meyve ve gıda toptancısı olduğu için çocukluğundan buyana yemek sektörünün içinde bulunmuş bir isim.

Lise eğitiminin ardından İstanbul’a gelerek Mutfak Akademisi’nde Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği eğitimi alan Topçu hocasının tavsiyesiyle aşçılık eğitimini de bitirdi. Buradan mezun olduktan sonra Avrupa ve Afrika Mutfağı diplomasını aldı.

Gürkan şef

Eğitimlerinin ardından staj için İtalya’ya giden  Gürkan Topçu aradığı şeyin makarna ve pizza olmadığı, kendisini heyecanlandıran gerçek şeyin et olduğunu fark etti. Türkiye’ye dönerek çeşitli et firmalarında çalıştı. Bu arada et hakkında detaylı bir eğitim almak istediğini fark etti ve England Meat School’da kasaplık eğitimi gördü. Böylece Türkiye’nin ilk diplomalı kasabı oldu.

10 yaşında ete gönül veren Gürkan Topçu, 2014 yılında Türkiye’ye döndükten sonra uzun zamandır hayalini kurduğu steakhouse restoranın ilk şubesini Nişantaşı’na açtı. Buradaki başarılarının ardından Mayıs 2017 tarihinde ikinci şubesini Etiler’e açan Gürkan Şef aynı zamanda Dubai, Londra, Cidde ve Riyad gibi dünyanın çeşitli yerlerinde de hizmet verebilmek için çalışmalarını sürdürmektedir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum