HBO Industry Dizisi Oyuncuları ve İzleyici Yorumları İncelemesi

HBO 2020 içeriklerinden olan Industry adlı dram dizisini sizler için inceleyerek içerik haline getirdik.
HBO Industry Dizisi Oyuncuları ve İzleyici Yorumları İncelemesi

HBO Industry Dizisi İncelemesi

HBO’nun 2020 yılında çıkarmış olduğu onlarca film ve dizinin arasından bizce en kalitelilerinden olan Industry adlı dizinin oyuncu kadrosunu, yapımcılarını, izleyici yorumlarını, konusunu ve hakkında bilinmesi gerekenleri derledik. İşte HBO yapımı Industry hakkındaki detaylar.


1. Dizi ilk olarak 9 Kasım 2020 tarihinde gösterime girmiştir. Şu anlık 1 sezon 8 bölümden oluşmaktadır. Yapımın bir bölümü ortalama 51 dakikadır.

Industry


2. Film fragmanı 16 Ekim 2020 tarihinde HBO’nun orijinal YouTube hesabından yayınlandı. Yayınlanan fragman 3.159.359 kişi tarafından izlenerek büyük ilgi toplamayı başardı.

Industry1


3. Dizi yöneticisi Şatonun Esrarı, Sweet Revenge yapımlarından tanıtığımız Jane Tranter. Dizinin yapımcılığını ise aynı zamanda dizi yaratıcıları olan Mickey Down ve Konrad Kay yapıyor. Dizi şarkıları kendini kanıtlamayı başarmış olan Nathan Micay tarafından hazırlanıyor.

Industry2


4. Menşei Birleşik Krallık olan dizinin yapım şirketleri ise BBC Studios ve Bad Wolf. BBC Two ve HBO üzerinden yayınlanan dizinin sinematografisini Daniel Stafford-Clark üstleniyor.

Industry3


5. Industry adlı dram dizinin oyuncu kadrosunun bir kısmı ise şu şekilde; Myha’la Herrold (Harper), Conor MacNeill (Kenny Kilblane), Marisa Abela (Yasmin), Priyanga Burford (Sara Dhadwal), David Jonsson (Gus), Harry Lawtey (Robert), Freya Mavor (Daria), Nabhaan Rizwan (Hari), Will Tudor (Theo Tuck), Ken Leung (Eric), Sagar Radia (Rishi).

Industry4


6. Prodüksiyonun odak noktası 2008 yılındaki çöküşün ardından genç bankacı ve ticaret insanlarının finans dünyasına adım atmalarının etrafında dönüyor.

Industry5


7. Dizinin Konusunu ise Londra’daki uluslararası bir yatırım bankası içinde kalıcı yer edinmek isteyen bir grup yeni mezun rekabet içine girerler. Yaşantıları değişen genç mezunların yaşantısı ise New Yorklu genç bir kadının gözünden ekranlara yansır.

Industry6


8. Google Kullanıcılar’da %87 eşleşme alan dizi IMDB üzerinden sadece 410 kişinin oyu ile 5,8 puan almış. NeOldu yazarları olarak fragmanından umutlandığımız ama izlediğimizde hayal kırıklığı oluşturan bir yapım diyebiliriz.

Industryy


HBO Dizisi Industry Hakkındaki İzleyici Yorumları

👤 Harika konu, korkunç bir şekilde uygulanan gösteri. Bu, IMDB'deki ilk incelemem, beğenmek istedikten sonra bu gösteriden ne kadar nefret ettiğimden dolayı. Sevdiğim ve çalıştığım yüksek finans endüstrisine odaklanan gerçekçi, hicivli ve ilgi çekici bir şov izlemeyi umuyordum. Bunun yerine ilk bölümden aldığım şey, tamamen amatör bir amatör tarafından yazılmış bir şovdu. uyanık kuşağa panding yapmaya odaklandı. Basmakalıp karakterler, berbat, yeteneksiz oyuncu seçimi ve kötü yönetmenlik.


👤 Nadiren eleştiri yazıyorum, ancak bu gösteriyi gerçekten dört gözle bekliyordum ve büyük umutlarım vardı. Bu sektörde çalışıyorum ve doğruluk ve hiciv açısından HBO'nun Silikon Vadisi'ne benzer bir gösteri umuyordum. Bunun yerine, yaklaşık 10 dakika sonra şovu kapattım çünkü bu, finansın nasıl çalıştığından tamamen kopuk bir olay örgüsüyle siyasi doğruluğu tercih etme girişimiydi. Oyuncu seçimi tamamen berbat, sektörümdeki insanların olması gereken şeylerin sevimsiz ve yavan karikatürleriyle dolu.


👤 Düz sıkıcı, tamamen öngörülebilir ve ilgi çekici olmayan, çevrimiçi alışveriş yaparken izlemesi uygun. Son on yılda BBC pek çok benzer başlık yayınladı, son on yılda bir format şablonu oluşturdular, 50-60 dakikalık kısa sahneler birbirlerinden çok ince ve hafif bir hikayeyle birbirine yapıştırılmış, aktörler gerektiği gibi mırıldanıyor ve alışveriş yapıyor. Merkez ortam müziği. Endüstriyi izliyorsunuz ama casus, koruma, her şeyi izleyebiliyordunuz, hepsi aynı görünüyor, hatta birkaç dakika sonra hepsiyle uykuya dalmak bile çok basit.


👤 Bu TV mini dizisi, Mickey Down ve Konrad Kay'ın buluşudur, ancak daha da önemlisi, 1. Bölüm, Lena Dunham ("Kızlar") dışında hiçbir yönetmen tarafından yönetilmemiştir. Açılış bölümü, yatırım bankacılığı dünyasında ayakta kalabilmek için yeni gelenler arasındaki yoğun rekabete odaklanıyor. Harper Stern'ün neden veya nasıl bir Londra yatırım bankasında sona erdiği bir soru işaretidir (belki daha sonraki bir bölümde aydınlatılacaktır). 


👤 HBO izleyicileri çıplaklıkla kolayca şok olmazlar, ancak keşke daha iyi görünen bireyler ve bakacak daha güzel şeylerle daha zevkli ve umarım yapsalar. Kurgu çok tahmin edilebilir. Londra kurumsal dünyası, bunu kendim yaşamış olan biri olarak çok etkileyici. Yine de tamamen sıkıcı ve sinir bozucu yapmayı başardılar. Umarım bir dahaki sefere Wall Street hakkında bir dizi yaparlar, çok daha ilginç olur ve insanlar daha iyi görünürler! 


👤 Kendim de stajyer olarak sektörde olmak, ilk bölümde gördüklerimin arkasında pek çok gerçek olduğunu söyleyebilirim. Şovun kesinlikle niş bir hedefi var, muhtemelen bu yüzden çok sayıda kötü reyting var. Dizideki pek çok takdire şayan şey, yalnızca ana karakterlerin endüstrisinde / pozisyonunda olanlar tarafından takdir edilebilir, bu da onu olmayanlar için çok daha az çekici kılar. Bununla birlikte, Suits gibi, orantılı ayrıntılardan saçma sapan bazı saçma şeyler de vardır.


👤 HBO bugünlerde finans şirketleri için propaganda yapmayı seviyor gibi görünüyor Bu tür bir bağlamda, milyarlarca doları aşmak zor. Hikayeler ve karakterler özellikle ilk iki bölümde çok gelişti. Suitler, inanılmaz akıllı alecy saçmalıklarıyla biraz Amerikan aşırı yüklemesiydi, ama izlenebilirdi. Bu arada bir yerde. Tek bir bölüme dayanarak itiraz edenleri görmezden gelirim. Bu iyi bir başlangıç. Evet, genç Y kuşağının yakınıyor gibi göründüğü stajyerler ve onların dertleri. Senaryo eğlencelidir ve içinde bir miktar doğruluk vardır. Bu şovu izlerdim. 10 üzerinden 7, daha fazlası değil, daha azı değil.


👤 Bu diziye bir bölüme dayanarak bu kadar aceleci derecelendirmeler verenler: Onları bu kadar yargılayabilen şey nedir? Pilot kesinlikle diğer güncel HBO dizisi THE UNDOING'in seviyesine kadar gelmedi. Ama cesareti ve bol enerjisi vardı. Açıkçası, tüm karakter yaylarının ne olacağını henüz bilmiyoruz, ancak çeşitli karakterler var ve aktörlerin çoğunun ilginç incelikleri var. Finansal saçmalıkları takip etmeye başlayamıyorum ama ne olmuş yani? Gösteri bizi "Açgözlülük iyidir" ethosuna geri getiriyor ve bize kontrolümüzün çok ötesinde bir dünya hissi veriyor. Nasıl sonuçlanacağını görmekle ilgileniyorum.


HBO Industry Dizisi Oyuncuları ve Başrolü

Myha’la Herrold – Harper

Genç ve güzel oyuncu kendini 2019 Yapımı Premature ve Modern Aşk yapımlarında tanıttı. Kariyerine Industry adlı HBO dizisi ile devam ediyor.

Myha’la Herrold


Conor MacNeill – Kenn Kilblane

2013 Los Angeles New Wave Uluslararası Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı. 2010 'Irish Times - Irish Tiyatro Ödülleri'nde' En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu 'dalında aday gösterildi. Kendini The Fall, The Siege of Jadotville ve Industry ile tanıttı.

HBO Dizileri


Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2020

Kategori: Dram

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.