Hazar Motan Kimdir

Kırgın Çiçekler isimli dizide canlandırdığı Cemre karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Hazar Motan, 13 Haziran 1990'da Ankara'da dünyaya geldi.
Hazar Motan Kimdir

Hazar Motan Biyografisi

Annesi de yönetmen olan genç oyuncu, çocukluğundan bu yana oyuncu olmayı hep istemiş. Lise eğitiminden sonra Başkent Üniversitesi'nde iletişim tasarımı alanında eğitim aldı. Üniversite eğitimi devam ederken birkaç reklam filmi ve dizide yer aldı. Mezun olduktan sonra ise sevilen dram dizisi Kırgın Çiçekler'de Ceren karakterini canlandırmaya başladı. Genç oyuncu kamera karşısına başarılı bir performans sergilemektedir. 

hazar3.jpg

Kamera karşısına ilk kez Damatlık Şapka isimli kısa film ile geçti. Aziz Nesin'in eserinden uyarlanan kısa filmde, Beyti Engin, Hazar Motan, Özgül Aydın ve Deniz Türkali yer aldı. 2014'te Paşa Gönlüm isimli dizide yer aldı. Dizi, Bursa'dan İstanbul'a gelen Muazzez'in, başına gelenleri ve talihinin dönmesini anlatıyor. Dizide Tarık Papuçcuoğlu, Kerem Atabeyoğlu, Derya Alabora, Sema Keçik, İsmail Filiz ve Leyla Feray yer aldı. 

2015'te Kırgın Çiçekler isimli dizide Cemre karakterini canlandırdı. Dizi, yetimhanede kalan farklı hikayeleri olan 5 kızın yaşadıklarını ve hayat mücadelelerini anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise İpek Karayel, Özgür Çevik, Çağla Irmak, Hazar Motan, Gökçe Ayyıldız, Biran Damla Yıldız, Furkan Andıç ve Arif Diken yer aldı. 

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • 2004-Damatlık Şapka
  • 2014-Paşa Gönlüm
  • 2015-Kırgın Çiçekler

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum