Hazal Şenel Kimdir

Selena isimli dizide canlandırdığı şımarık Kıvılcım karakteri ile geniş bir kitle tarafından tanınmaya başlayan Hazal Şenel, 12 Ağustos 1992’de İstanbul’da dünyaya geldi.
Hazal Şenel Kimdir

Hazal Şenel Biyografisi

Kamera karşısına ilk kez Selena isimli dizide canlandırdığı Kıvılcım karakteri ile çıkan Hazal Şenel, aksi, huysuz ve şımarık bir karakteri canlandırdı. Dizide, anne ve babalarını kaybeden Leyla, Nazlı ve Selin, İstanbul’da yaşayan amcalarının yanına giderler fakat onları evde yengeleri okulda ise okul müdiresi Fitnat Hanım beklemektedir. Aynı zamanda Selena isimli süper güçleri olan bir iyilik perisi ile tanışırlar. Dizinin başrollerinde ise Sinem Kobal, Gizem Güven, Cansu Demirci ve Dilara Kurtuluş yer aldı.

2010’da ise Türk Malı isimli dizide Melodi karakterini canlandırdı. Dizi, birbirlerinden çok farklı iki evde olan olanları anlatıyor. Yeni evli ve modern Gökhan ve Seval çiftinin tam karşısında Kuzu ailesi ve Yarcan isimli genç bir adam yaşar. İki aile birbirlerinden her ne kadar farklı olsalar da sürekli bir şekilde bir araya gelirler. Sonrasında ise ortalık birbirine karışır. Dizinin başrollerinde ise Şafak Sezer, Binnur Kaya, Bekir Aksoy, Devin Özgür Çınar ve Sinan Çalışkanoğlu yer aldı. Ardından yayınlandığı dönemde büyük bir kitle tarafından beğenilerek izlenen Pis Yedili isimli dizide Salça karakterini canlandırdı. Dizi, okulları yangın nedeniyle kapanan 7 sıkı arkadaşın çevredeki özel bir okula yerleştirilmesi ve sonrasında yaşananları anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Kadir Doğulu, Hazal Şenel, Halil Babür, Melis Babadağ ve Burak Alkaş yer aldı.

2015’de ise Hannas: Karanlıkta Saklanan isimli filmde rol aldı. Film, mesleğine yeni başlayan Mert isimli genç bir psikiyatristin yaşadığı korkunç olayları anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Furkan Kızılay, Hazal Şenel ve Emin Gümüşkaya yer aldı.

Rol Aldığı Filmler ve Diziler :

  • 2015-Hannas: Karanlıkta Saklanan
  • 2011 - 2014 - Pis Yedili (Salça)
  • 2010 - Türk Malı (Melodi) (TV Dizisi)
  • 2008 - Osmanlı Cumhuriyeti (Kasiyer) (Sinema Filmi)
  • 2006 - 2009 - Selena (Kıvılcım Aykar) (TV Dizisi)

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.