Hazal Filiz Küçükköse Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Deniz Yıldızı isimli dizi ile geçen Hazal Filiz Küçükköse, 9 Şubat 1988'de Mersin'de dünyaya geldi.
Hazal Filiz Küçükköse Kimdir

Hazal Filiz Küçükköse Biyografisi

Mersin'de dünyaya gelen genç oyuncu, lise eğitiminden sonra Kırıkkale Üniversitesi'nde biyoloji üzerine eğitim aldı. Eğitimini tamamlamadan Ankara Üniversitesi'nde kimya eğitimine başladı. Üniversite eğitimi halen devam eden Hazal Filiz Küçükköse, ilk olarak modellik yaparak tanınmaya başladı. Ardından oyunculuk üzerine eğitim aldı ve kamera karşısına ilk kez Deniz Yıldızı isimli dizi ile adım attı. 

hazal3.jpg

2009'da Deniz Yıldızı isimli dizide Gözde karakterini canlandırdı. Dizi, babasını yakın bir akrabası sanan genç bir kızın, üniversite eğitimi ile birlikte yeni bir çevreye adım atmasını ve sonrasında yaşanılanları anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Güneş Emir, Koray Erkök, Serhat Nalbantoğlu, Meltem Baytok, Başak Akbay ve Cantuğ Turay yer aldı. 2011'de Beni Affet isimli dizide Leyla karakterini canlandırdı. Dizi, söyledikleri yalanlar nedeniyle evlatlarına istemeden de olsa acı veren iki babanın yaşattıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Metin Altınışık, Gaye Turgut ve Şeyma Korkmaz yer aldı. 

hazal4.jpg

2012'de Ustura Kemal isimli dizide yer aldı. Dizi, Osmalı Devleti'nin son dönemlerinde yaşanan işgal ve işgale karşı halkın birlikte direnmesini, direnişin önemli isimlerinden Ustura Kemal'in yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Oktay Kaynarca, Emre Kınay, Hatice Şendil ve Naz Elmas yer aldı. 2015'te Kara Sevda isimli dizide Leyla karakterini canlandırdı. Dizi, yıllar önce ayrılmak zorunda kalan bir çiftin yıllar sonra bir araya gelmesini ve sonrasında yaşanılanları anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu ve Zerrin Tekindor yer aldı. 

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • Kara Sevda-2015
  • Günahkar- 2014
  • Uçurum -2012
  • Ustura Kemal -2012
  • Kalbim Seni Seçti -2011
  • Beni Affet Beni-2011
  • Deniz Yıldızı-2009

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.