Hayır Lokması - İstanbul'da Arabalı Lokma Dağıtım Hizmeti ve Fiyatları

İstanbul'da lokma dağıtım sektöründe faaliyet gösteren Hayır Lokması, profesyonel ekibiyle binlerce kişiye hizmet sunmaktadır. Lokma neden dağıtılır? Hangi organizasyonlarda lokma dökülür? İşte, İstanbul Hayır Lokması dağıtım ve fiyat bilgileri...
Hayır Lokması - İstanbul'da Arabalı Lokma Dağıtım Hizmeti ve Fiyatları

Hayır Lokması, İstanbul’da bulunan bütün ilçelere seyyar olarak Lokma dağıtımı gerçekleştirmektedir. Bütün davet ve organizasyonlarda müşterilerin isteklerine göre Lokma dağıtım işini gerçekleştiren Hayır Lokması markası, sizlere a kalite hizmet sunmaktadır.

lokmaci.jpg

İstanbul’un en iyi lokma dağıtım firması olan Hayır Lokması’nda çalışanların hepsi işinde profesyonelleşen insanlardır. Eğer sizde İstanbul’da lokma dağıtmak istiyorsanız, kesinlikle ilk başvuracağınız firma “Hayır Lokması” olmalıdır.

Camii Çıkışı Lokma Dağıtımı

Lokma döktürmek Osmanlı’dan günümüze kadar gelmiş kültürümüzün anlamlı bir parçasıdır. Hayır işlerinde ve cenaze ile mevlitlerde kişilere ikram olarak dağıtılır ve güzel duygular eşliğinde dua edilmesi sağlatılırdı. Bu kültür Ege Bölgesinde çok yaygındır. Özellikle İzmir’de lokma döktüren insanlara rastlamak mümkündür. Peki, nedir lokma döktürmek? İnsanlarımızın, ustasıyla, makinesiyle, yeriyle lokmanın bütün sorumluluğunu alarak sevabına dağıtması olayıdır.

istanbul hayır lokması

İzmir dışında ise lokma dağıtım işi genelde dini günlerde, sünnet düğünlerinde vb. organizasyonlarda yapılmaktadır. Cami çıkışında lokma dağıtımı yapan firmalarda mevcuttur. Lokma döktürmek kültürü yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü bakımından da oldukça önemli bir yere sahiptir. Lokma dağıtımındaki en önemli unsur ise dağıtımın düzenli olmasıdır. Bunun içinde seçilen firma büyük önem arz etmektedir. Bu alanda tavsiye edilebilecek firmalardan biride Hayır Lokması. Kaliteli hizmeti ve sistemli dağıtımı sayesinde düzenli dağıtım kavramını kesinlikle karşılamaktadır. Camii çıkışı lokma dağıtımı, sünnet düğünü lokma dağıtımı vb. organizasyonlarınızı karşılayacak kaliteli bir hizmet ve lezzet sunmaktadır. Lokmacı arabalarında ürettikleri taze ve sunum seçeneği bulunan lokmaları denemenizi tavsiye ediyoruz.

Seyyar Lokma Arabası

Lokma tatlısı denilince akla ilk gelen kesinlikle bir işin hatırla sonuçlanmasından sonra, kutlamak amaçlı yapılarak ev halkına ve komşulara ikram edilen, mutluluğu paylaşmamızda aracı olan bir tatlı olmasıdır. Gelenek haline gelmesinin temel kaynağı ise Osmanlı zamanında yapılıyor olması ve gerçek Türk tatlısı oluşundan kaynaklanır. Sevinçlerin ve üzüntülerin ikramı olan lokma tatlısı evlerin dışında bir de ticari alanda faaliyet gösteren bir meslek haline gelmiştir. Özellikle işlek caddelerde ve sahil yollarında seyyar lokmacı arabaları ile karşılaşmamız çok meşhur bir hale gelmiştir. Yapımının kolay olması kadar birde yenmesinin hafif oluşu damaklarımızı tatlandırmaktadır. Çok maliyet gerektirmeden sıcak olarak tüketilen bir tatlıdır. Yapmasını bilmeyen veya yapmaya vakti olmayan kişiler için bu sektörde işi oldukça iyi yapan firmalar da mevcuttur. Organizasyonlar ve özle günlerde bu firmalar aracılığıyla mutlaka hazır olarak alıp tüketmeyi tercih eder. Çok pahalı olmayışı ile tatlı ihtiyacının karşılanmasını sağlayan tek tatlı olarak bilinir.

istanbul hayır lokması

Daha çok yaz günlerinde öğlen ile akşam arasında hemen hemen yer de karşınıza çıkabilecek Seyyar Lokma Arabası o güzel lokma tadını anımsatmak için bizleri beklemektedir. İftar sofralarının vaz geçilmezi, düğün derneklerin bolca dağıtılan bereketli tatlısı lokma, birde mevlit kuranlarında hayır için dağıtılan bir gelenek olarak yapılır.

Lokmacı

Lokma, un, maya, tuz ve şekerle hazırlanan hamurun, sıvı yağda kızartılmasıyla hazırlanıp koyu kıvamlı şerbetle tatlandırılarak servisi yapılan bir Türk tatlısıdır. Sadece Türkiye de olmamakla beraber birçok ülkede daha benzeri yapılan tatlı oldukça pratik ve lezzetlidir. Osmanlının uzun tarihinden beri süre gelen bu Türk tatlısını usulüyle yapmaya çalışan sayılı firmalar arasında yer alan Hayır lokması hayırseverler için hizmette bulunmakta.

İstanbul’un her noktasına hizmet vermekte olan Hayır Lokması profesyonel ekibi, son teknoloji ekipmanları ve hijyen esaslı hizmet anlayışıyla birinci sınıf lokma tatlısı üretimi ve halka eş zamanlı lokma tatlısı dağıtımı yapmaktadır. Mevlitlerde, Düğünlerde, Cenazelerde vb. özel gün ve organizasyonlarda lokma döktürmek artık daha hızlı yapılabiliyor. Lokmacı kiralayarak hayır duası kazanabilir, paylaşmak ve hoşgörü gibi güzel duyguları paylaşabilirsiniz. Lokmacı sektöründe güler yüzlü hizmet, kalite, fiyat ve lezzet konusunda rakiplerinden sıyrılmakta olan firma sizler için hayır dağıtıyor. Kaliteli hizmet için sadece bir telefon uzağınızda olan Hayır Lokması, Lokmacı sektörüne farkındalık katmaktadır. www.hayirlokmasi.com.tr adresinden detaylı bilgi alabilir ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Lokmacı Kiralama

Lokma, geçmişten günümüze her yaşın keyifle yediği tatlılardan biridir. Doğuda ve batıda büyük bir zevkle pişirilerek dağıtılan eşsiz lezzet, hafif şerbeti ile de gündemde kalmayı başarmıştır. Kişiye dokunmamakta ve kilo alımı çok fazla görülmemektedir.

istanbul hayır lokması

Tüm bunlara sahip ve birden fazla faydası bulunan tatlının her zaman söylediğimiz gibi en belirgin özelliği ise hayır maksadı ile dağıtılabilmesidir. Lokma tatlısı cenazelerde, kandillerde, lokmacı kiralama ile lokma dağıtımı ve daha birçok alanda 2015 yılından beri son teknoloji ekipmanlarımızla üretilen lokmalarımızı sizler için hizmetinize sunuyoruz. Lokma hamuru basit gibi görünen ancak kıvamı tutturulmadığı takdirde ziyan olabilecek bir hamurdur. Bu yüzden hamuru yapacak olan kişinin daha önce defalarca hazırlamış ve pişirmiş olması gerekmektedir. Hijyen ve malzeme kalitesinin önemini de unutmamak gerekiyor tabi. Lezzeti olmayan lokmanın tek sebebi malzemesi ve hijyenidir diyebilirim. Türk halkının, örf ve adetlerini göz önünde bulundurarak kurumsallaştırdığımız Hayır Lokmasını, siz hayırseverlerin beğenisine sunuyor ve hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Lokma Arabası Kiralama

Hayır Lokması hamurdan bir miktar alınarak avuç içinde sıkılır ve avucun dışına taşan kısım yağlanmış bir tatlı kaşığı yardımıyla alınarak kızgın yağa bırakılır. Seri bir şekilde yağa atılan hamurlar, sürekli karıştırılarak her taraflarının kızarması sağlanır. Kızaran hamurlar, kevgir yardımıyla yağdan alınarak soğuk şerbete bırakılır. Öncelikle su ve şeker kaynatılarak şerbet hazırlanır. Kaynamaya başlayan şerbete limonun suyu da eklenerek bir taşım daha kaynatılır ve şerbet ocaktan alınarak soğumaya bırakılır. Lokma tatlısı çok pahalı olmadığı ve maliyeti az olduğu için en uygun tatlılar arasında olduğunu söyleyebiliriz.

Küçük porsiyonlar halinde gidip aldığımız lokmalar ile yürümenin ayrı bir güzelliği ayrı bir keyfi vardır. Lokma döktürme son yıllarda mevlit ve cenazelerde çok sık tercih edilmektedir. Lokma kiralama hizmetini en uygun fiyatlar ve en kaliteli şekilde alabileceğinizin garantisini sunmaktayız. Lokma arabaları sayesinde istediğiniz zamanlarda lokma arabasının kapınıza gelmesi mümkün. Bunun için ustamızdan lokma arabası kiralamak için yardım alabilirsiniz. Miktarını ve zamanını belirtmeniz durumunda anında kapınıza kadar getirilerek teslim edilmektedir. Tercihinize göre de üzeri için Hindistan cevizi veya toz fıstık isteklerini belirtmeniz yeterli olacaktır.

Lokma Neden Dökülür?

Lokma genel olarak şerbetli tatlılar grubunda yer alan bir tatlı çeşididir. Ancak lokma tüketimi sadece şerbetli değil aynı zamanda şerbetsiz olarak da yapılmaktadır. Bu nedenle iki çeşit lokma türü olduğunu söyleyebiliriz. Lokma yapımının ana maddeleri olarak un, maya, tuz ve şeker sıralanabilir. Bunların karıştırılması ile hazırlanan hamur yağda kızartıldıktan sonra isterseniz şerbetli isterseniz de pişi olarak adlandırılan hamur kızartması şeklinde yenilebilir. Ayrıca lokmanın diğer tatlılardan en büyük farkı soracak olursanız Lokmadan 3-5-7-9 tane yediğinizde bıkmadan ve rahatsızlık vermeden yenilmektedir. Diğer tatlı türlerinde ise 2-3 tane yedikten sonra artık yeme isteği kalmadığını anlarsınız.

Lokma hem hafif hem de kişiye ağırlık vermemekle beraber mutluluk hormonlarını da harekete geçmesini sağlar. Peki, "neden lokma dökülür?" diye soracak olursanız, lokma kültürü mazisi Osmanlı Devleti’ne dayanan zamanlardan günümüze kadar gelen bir adetin simgesi haline gelmiştir ve Hayır lokması bir şeyler yemenin özellikle lokma yemenin vereceği mutluluğun sevgi ve muhabbet doğuracağına inanmaktadır.  Cenazeler, ölüm yıl dönümleri, ,sevinçli bir haber ve daha birçok hayırlı dua almak ve sevap işlemek amacıyla Lokma dökümü yaptırılmaktadır Lokma yemek ve Lokma döktürmek işte bu nedenlerden dolayı her kez tarafından tercih edilmektedir.

Hayır İçin Lokma!

Hayır Lokma Profesyonel Ekip ve Ekipmanlarıyla Sizlerin Hizmetinde. Hayır için Lokma Cenazelerde kişinin ruhu için hayır lokması döktürme geleneğini yaşatmak, insanların hayır dualarını almak önemlidir. Kandillerde, mevlitlerde, Söz, Nişan ve Sünnet Cemiyetlerinizde, Cuma ve Kandil Günlerinde, Açılışlarınızda ve Bütün Özel Günlerinizde profesyonel ekip tarafından hazırlanan helal lokmalarınız herkesin iyi dileklerde bulunmasını sağlayacaktır. Ayrıca hafif olmasından dolayı insanı rahatsız eden bir tadı yoktur ve sağlığı olumsuz yönde etkilemez. Geçmişteki Osmanlı’dan günümüze gelen lokma döktürme işini günümüzde bizler yapmaktayız. İster yazın, ister kışın camilerde hayır lokması dökmeye devam ediyoruz. Geleneklerimizde örfümüzde ve dinimizde gelen misafirlere ikram sünnettir. Bu hayırlı işi sizler için yapmaktayız.

istanbul hayır lokması

Lokma Ne Zaman Dağıtılır?

Toplumumuzun geçmişten gelen adetlerine bakıldığında ve dinimizin toplumumuza kattığı değerleri gördüğümüzde, ülkemizde cenaze törenlerinin büyük bir önem taşıdığını görebiliriz. Bir ailede cenaze olduğu zamanlarda ölen kişinin hayrına birçok sevap işlenir ve özellikle de arkasından lokma tatlısı dağıtılır. Bu nedenle lokma tatlısının birçok anlam barındırdığını ve birçok hayır işine vesile olduğunu söylememiz mümkündür. Sizde bir cenazeniz olduğu zaman lokma tatlısı dağıtarak ölen kişi için hayır işlemek istiyorsanız profesyonel bir hizmet almak işlerinizi son derece kolaylaştıracaktır. Tabi lokma ne zaman dağıtılır denildiğinde sadece aklımıza cenaze törenleri gelmez. Bir hastalığa şifa isteniyorsa kişi hayır için tanıdığı tanımadığı tüm insanların yemesi için lokma döktürebilir ve Allah’tan bu vesile ile şifa bulmayı arzu edebilir. Bunun gibi sayılabilir çeşitli nedenlerle hayır lokması dağıtılabilir ve dağıtan kişi manevi olarak rahatlama sağlar.

Lokma Dağıtımı

Lokma birçok yerde dağıtılır ve zaman zaman yüzlerce kişilik insan topluluklarının tatlı ihtiyacı lokma dökülerek karşılanır. Lokma dağıtımı oldukça hayır duası alınabilecek bir eylemdir. Dolayısıyla bir yerde dağıtılan bir lokma görüldüğünde bilinir ki, bir hayır için dağıtılıyor ve hemen herkes dağıtılan bu lokmadan tadarak sahibine hayırlara vesile olması temennisinde bulunur. Lokmanın dağıtıldığı yerlere örnek olarak cenaze törenleri, camiler, mevlitler, düğünler ve daha birçok yere örnek verebiliriz. Bazı şehirlerde yürürken, her köşe başında görülebilecek, lokma dökme düzeneği kurmuş ekiplerin hazırlayıp özel kağıtlar içinden yoldan geçenlere verdiği, lokma kokusunu duyup lokma kuyruğu oluşturan insanlara dağıtması şeklinde hayır sahiplerinin yaptırdığı güzel ve manevi bir gelenektir.

istanbul hayır lokması

Cenaze Lokma Dağıtımı

Vefat eden kişinin arkasından açları doyurmak, gelenlere ikram yapmak için Hayır lokmacısı anında lokmaları hazırlayıp misafirlere ikram eder. Lokmalar vefat eden kişinin hatırına dökülür, sevabın ona yazılması niyaz edilir. Cenaze lokmasını dağıtmak isteyen müşterilerimize profesyonel hizmet sağlıyoruz. Tatlılarımızı yaparken sağlığa zararlı herhangi bir hamur ya da şeker türü kullanmıyor, bunun aksine sağlık bakanlığından onaylı ve tüketilmesinde bir sakınca olmayan gıda maddeleri kullanıyoruz. Sipariş verdiğiniz zaman sizi yormak yerine siparişlerinizi kapınıza kadar getiriyoruz. Sizler için hem sağlıklı hem de kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunuyor ve bunu yaparken tamamen müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz. Memnun olmadığınız bir durum söz konusu olursa hemen müdahale edip mağdur olmamanız adına her türlü kolaylığı sağlıyoruz. İşimizi severek yapıyoruz ve bunu yaparken de sizlerden herhangi bir karşılık beklemiyoruz. Unutmayınız ki kalite tesadüf değildir.

Lokma Siparişi İstanbul

Lokma döktürme eski yıllardan beri çeşitli özel günlerde yapılan ve genellikle hayrına insanlara dağıtılan önemli bir geleneklerden bir tanesidir. Hayır lokması, Türk insanı açısından oldukça önemlidir. Eyüp, Ataşehir, Pendik, Sarıyer gibi nereyse İstanbul’un tüm ilçelerine lokma hizmeti verilmektedir. Bu hizmette esas olan düşünce hijyen ve insanları mağdur etmemektir. Günümüzde hayır lokması insanlar tarafından benimsenmiş bir tada sahiptir.

istanbul hayır lokması

Lokmanın kendine özgü bir tadı olsa da her lokma döken firmanın kendine özgü ufak nüanslarla lokmanın tadına etkisi vardır. Lokma siparişi İstanbul içerisinde son derece uygun bir yerdir hayır lokmacısı. Satın alacağınız lokmacının bu işi ne kadar severek yaptığı, verdiği hizmetin kalitesi ve personelin yaklaşımı son derece önemlidir. Lokma dökümü sırasında görevli personel lokmayı alan kişilerle birebir muhatap durumundadır. Hayır lokması için her şeyden önemli olan şey müşterinin bize güvenmesidir. Bu bakımdan güler yüzlü ve hijyen anlamında iyi bir izlenim bırakmak da son derece önemlidir.

Hayır Lokması Anadolu Yakası

Hayır Lokması ekibi olarak sizlere Osmanlı döneminden bu günlere gelen, değişilmez Lezzetlerden olan lokma hizmetini sunmaktadır. Lokma için bizimle anlaştığınızda 200-300 adetten 2000-3000 adete kadar lokma dökülebilir ve sorunsuzca dağıtımı yapılır. Hayır Lokması Anadolu Yakasındaki Ataşehir,  semtinde hizmet vermekteyiz. Lokma döktürmek isteyen İstanbul sakinleri artık böylesi güzel bir hizmetten mahrum değiller. Tüm bunlara sahip ve birden fazla faydası bulunan tatlının her zaman söylediğimiz gibi en belirgin özelliği ise hayır maksadı ile dağıtılabilmesidir. Her yerde aynı hizmet ve kalite verdiğimiz için güvenle lokma tatlısını satın alabilir ve kiralayabilirsiniz. Bugün çoğu evde ev hanımlarının kendi ailesi ve komşuları için yaptığı lokma, şimdilerde bir sektör haline dönüştüğü için biz tarafından kişilerin talebi doğrultusunda bir ekip eşliğinde dökülmekte ve dağıtımı yapılmaktadır.

Hayır Lokması Maltepe

Kaliteli hizmeti ve leziz lokmaları sayesinde hiçbir zaman tatlısız kalmamaktayız. Küçük porsiyonlar halinde elimize tutuşturulan tatlılar ile yürümenin keyfi ve lokmaların lezzeti bile insanı hoşnut ediyor diyebiliriz. Sadece atıştırmalık için değil aynı zamanda dağıtmak maksadı ile de Hayır Lokması Maltepe ustasından destek alabilirsiniz. Kilosunu ve tarihini belirtmeniz durumunda da anında kapınıza kadar getirilerek teslim edilmektedir.

istanbul hayır lokması

Aynı zamanda servis şeklinizi de belirterek üzeri için Hindistan cevizi veya toz fıstık taleplerinizi de belirtmeniz yeterli olacaktır. Böylece herkesin ağzın tadına uygun lokmalarınızı kısa sürede teslim alabilirsiniz. Lokmanın rakamsal değeri ise kalitesine ve lezzetine göre bütünlük sağlıyor ve bizleri de memnun etmekte. Özel gün ve Organizasyonlarınız da konuklarınızı memnun edecek, usta ellerde hazırlanan sıcacık ve leziz ikramlar arıyorsanız tercihleriniz arasında Hayır Lokması Maltepe ustasını bulundurmanızı tavsiye ederim. Hayır Lokması fiyatları, hizmetleri, kalitesi, lezzeti, hijyeni ve memnuniyetiyle oldukça başarılı bir firma.

Hayır Lokması Avrupa Yakası

En iyi Lokma Ustaları aracılığıyla el değmeden otomatik makinelerde döktüğümüz lokmalar, Siz değerli hayırseverler için Hayır Lokması İstanbul Avrupa Yakasında da hizmet vermektedir. Osmanlıdan bugüne süre gelen bu geleneğimizi en iyi şekilde yaşatmak için uzman ekibimiz ve özel aracımız sayesinde sizlere hizmet vermekteyiz. Kaliteli ve lezzetli lokmalarımız son derece hijyenik koşullarda üretilmektedir. Farklı sunum seçenekleri ile ağzınızı tatlandıracak lokmalarımız sizler için hazırlanmakta ve sizlerin dilediği noktalarda dağıtımı yapılmaktadır. Firmamıza ulaşarak kişi sayısı belirttiğinizde uzman kadromuz ile sizler adına hazırlık başlatılmakta ve ihtiyacınız olan gün ve saatte profesyonel ekibimiz dağıtım için verdiğiniz adreste hazır vaziyette bulunmaktadır. Aynı zamanda servis şeklinizi de belirterek üzeri için Hindistan cevizi, toz fıstık veya sade taleplerinizi de belirtmeniz yeterli olacaktır. Aynı zamanda farklı menü seçeneklerimiz ile organizasyonlarınızda ki yoğun telaşınız da siz hayırseverlere en iyi şekilde yardımcı olmak önceliklerimiz arasında yer almaktadır. Türk halkının, örf ve adetlerini göz önünde bulundurarak kurumsallaştırdığımız Hayır Lokmasını, siz hayırseverlerin beğenisine sunuyor ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.

Beylikdüzü Lokmacı

Lokma dağıtımı günümüzde işini bilen insanlar tarafından yapıldığı zaman amacına ulaşıyor. Pek çok insan maalesef bunun bilincinde değil. Lokmanın tadını bilmeyen insanlar yedikleri şeyin lokma olduğuna kolaylıkla inandırılabilir durumdalar. Bu farkındalığı yaratabilmek için Beylikdüzü lokma hizmeti, Beylikdüzü’nde ikamet eden insanların kolaylıkla yararlanabilecekleri bir hizmet. Son teknoloji ile donatılan araçlarla, sıcacık verilen bu lokma hizmetinden insanlar oldukça memnunlar. Beylikdüzü’nde Barış Mahallesi, Büyükşehir Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Dereağzı Mahallesi gibi mahalleler Hayır Lokmasının hizmetinden faydalanabiliyorlar. Bunun yanında Gürpınar Mahallesi, Kavaklı Mahallesi, Marmara Mahallesi ve Sahil Mahallesinde oturanlar da lokmacı kiralama hizmetlerinden yararlanabilirler. Lokma Hizmeti önemli bir hizmet olduğundan dolayı, hizmeti verecek firmanın da işini nasıl yaptığı önem arz ediyor. İstanbul lokma döktürme yönünden hareketli bir pazar ağına sahiptir. Ancak bu hareketli pazarda lokmacı kiralama ve lokma dağıtımı yapan düzgün ve güvenilir bir firma bulmak oldukça zordur. Bazı firmalarda zaman zaman müşterilerini zor durumlarda da bırakmaktalar. Bunun için lokma dağıtımı yapacak firmanın geçmişte bu işi nasıl yaptığını iyi araştırmak gerekmekte. Eğer lokmacı kiralayacaksanız zor durumda kalmamanız adına kiralamadan önce iyice araştırmanızı öneriyoruz.

istanbul hayır lokması

Eyüp Sultan Lokma Dağıtımı

Tarihi güzellikleriyle İstanbul’un en güzel noktalarından biri olan Eyüp Sultan uzun zamandır İstanbul tarihinde yer almaktadır. 11 ayın sultanı ramazan ayında güzel iftar sofralarına ev sahipliği yapan Eyüp Sultan çevresi aynı zamanda dostluk, beraberlik, hoşgörü gibi insanı hoşnut eden duyguları da içinde barındırmaktır. Ramazan ayı gibi özel ve güzel zamanlarda vb. özel gün ve organizasyonlarınızda Hayır Lokması Ekibi olarak siz hayırseverlerin hizmetine Eyüp Sultan’da lokma dağıtımı yaparak da devam etmekteyiz. Özel tasarım giydirilmiş araçlarımız, son teknoloji ekipmanlarımız ve tamamen hijyen esaslı üretilen lokmalarımızı siz hayır severler için hazırlayıp hizmetinize sunmaktayız. Araçlarımız, istenilen her noktaya profesyonel ekibimiz ile gelerek hizmet vermektedir. Lokmalarımız tabak, çatal ve benzeri diğer ek hizmetler ile birlikte siz hayırseverler adına dağıtılmaktadır. Serviste güler yüzlülük ve düzenli hizmet daima önceliğimizdir. Osmanlı tarihinden bu zaman kadar süre gelen geleneğimizi en iyi şekilde yaşatmak ve layığıyla yerine getirmek için hizmet standartlarımızı her zaman en üste tutmaktayız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum