Hayatta Kalan En Genç Su Aygırı Fiona

Cincinnati Hayvanat Bahçesi, erken doğan su aygırı Fiona’nın hikayesini Facebook sayfasından paylaşacak.
Hayatta Kalan En Genç Su Aygırı Fiona

Geçtiğimiz haftalarda Cincinnati Hayvanat Bahçesinde prematüre olarak dünyaya gelen Fiona çok konuşulmuştu. Erken doğan Fiona için sağlık ekipleri ellerinden gelen her müdahaleyi yaptı ve Fiona hayatta kalmayı başardı.

Hayvanat bahçesi yönetimi 7 aylık su aygırının olağanüstü hikayesini anlatan kısa bir trailer paylaştı. Tam hikayenin ise 29 Ağustos’ta başlayacağı ifade edildi.

“The Fiona Show” adındaki sayfayı beğeneceğinizden emin olun diyen hayvanat bahçesi 1. bölümü 29 Ağustos’ya yayınlanacak olan hikaye için “Daha önce böyle bir doğum görmediniz” şeklinde bir açıklama yaptı.

fiona-001.gif

Şubat ayında doğan Fiona henüz 6 haftalık olarak erken doğduğu ve normal su aygırlarının yarı ağırlığında olduğu için ulusal anlamda bir ilgi dördü.

“The Fiona Show” işimli Facebook sayfasından bir durum gönderi paylaşıldı. Paylaşımda “6 aylıkken prematüre doğan su aygırı Fiona ile tanışın. O hayatta kalabilen en küçük su aygırı. İnanılmaz hikayesi için takip edin.” denildi.

fiona-002.gif

Sayfadan paylaşılan trailer’da yaşam mücadelesi, sevgi, sevinç ve umudun ilham verici öyküsü yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.