Hayatınıza Engel Koymayın

Ne yaşanması gerekirse onu yaşarız bu hayatta... İyisiyle veya kötüsüyle
Hayatınıza Engel Koymayın

HAYATA ENGEL KOYMANIZ GEREKİRSE

İnsanları kırmak, incitmek o kadar kolaydır ki. Ama kendini affettirmek de bir o kadar zordur. İzler kalır affetseniz bile. Tamamen onarılmaz hiçbir zaman.

Yaşanmışlıklar vardır, unutulmazlar. Güzel günleri hatırlarsın amaher fırsatta da engel olmaya çalışırsın. Öyle şeyler yaşatırki hayat sana, kalbinin yerini tamamen mantık aldığını hissedersin. Hayaller kurarsın içinde sevdiğinizden başkasının olmadığı hayaller. Yollarınız ayrılır,sebepten çok sonuca bakarsın, Ayrılmışsınızdır bir kere... Suçlu siz yada O ne fark eder ki. Hayal kırıklığı çokçadır. Kolay değil uğrunda her şeyi yapmaya göze aldığın insana yakın olduğun kadar da uzak olmak. Ulaşmaya çalışırsın, çok istersin ama engel olur yaşanmışlıklar ve geçmiş. 

Geçmiş geçmiştir diyip de yoluna bakamamak nasıl zordur. Öyle dertler vardır ki zamanın bile ilaç olamayacağı türden. Unutmak istesen de hatırlaman an meselesidir. Martının uçuşunda bile aklınıza gelir özgürlük. 

Yollarınızı ayırmayı düşünürken bile tek düşündüğünüz O'dur. O hep iyi olsun istersiniz, zarar gelmesin istersiniz, kıyamazsınız. O yanlış yaparken size kıydığını bilseniz bile!

Yolunuza devam etmek isterseniz bile edemezsiniz, kendinizi düşünmek zorunda kalırsınız bir süreden sonra. Bencilliktir bu belki aöa sonraki hayatınızı düşünmeniz gerektiğini dış dünya sürekli size hatırlatıp durur.

İnsanoğlu ne yaşayacağını bilemez bu hayatta. Gün gelir belki başka yerde, başka zamanlarda karşılaşırsınız. 

Hayatın O'nu sizden almasına izin vermek zorunda kalmamanız dileği ile...

NeOldu.com / Dilara KARACA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.