Hayati İnanç Kimdir? Hayati İnanç Sözleri ve Kitapları

Can Veren Pervaneler isimli programı hazırlayıp sunan Hayati İnanç hakkında detaylı bilgiye bu yazımızdan ulaşabilirsiniz. İşte Hayati İnanç Kimdir? ve Hayati İnanç Sözleri ve Kitapları.
Hayati İnanç Kimdir? Hayati İnanç Sözleri ve Kitapları

TRT kanalında sunduğu programıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Hayati İnanç, gündemde kalmayı başarıyor. İşte Hayati İnanç Kimdir? Hayati İnanç Sözleri ve Kitapları Nelerdir?


Hayati İnanç Kimdir?

Hayati İnanç Kimdir?

1961 yılının Şubat ayında Denizli Çameli’de dünyaya gelen Hayati İnanç, 60 yaşındadır. Ailenin en büyük çocuğu olan Hayati, çocukluk ve ilkokul zamanlarını doğduğu yerde geçirdi. Daha sonraki eğitim hayatı için Aydın’a giderek liseden mezun oldu. Aradan 7 yıl geçti ve 1984 senesinde İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi bölümünde lisansını tamamladı. Avukatlık kariyer içerisinde öğretmenlik ve sunuculuk gibi birçok farklı mesleği de yaptı. Devlet memuru olarak çalışan babasının ismi Niyazi İnanç’tır. Hayati İnanç şimdilik TRT’de Can Veren Pervaneler adlı programı sunmaktadır.


Hayati İnanç Sözleri

Hayati İnanç Sözleri

Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni, eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni, ne doğruyu aç gördüm ne eğriyi, tok eğri yay elde kalır menzil alır doğru ok.

Verende o alanda nedir senden gidecek telaşını görenler can senin zannedecek.

Hatırlıyor musun doğarken ağladığında herkes güldü. Güzel yaşa da sen gidince uğurlayanlar ağlasın sen gül.

Sesi yükseltmek sözü yükseltmek olmuyor.

Neyi sevdiğine bakmam niçin sevdiğine bakarım ey kişi. Canını seviyor olabilirsin eyvallah ama canana armağan etmek üzere besliyorsan hakiki aşıksın.


Hayati İnanç Kitapları

Hayati İnanç Kitapları

  • Can Veren Pervaneler
  • Can Veren Pervaneler 2
  • Can Veren Pervaneler 3
  • Can Veren Pervaneler 4
  • Can Veren Pervaneler 5
  • İşte Geldik Gidiyoruz
  • Sevgi Yukardan Gelir
  • Fabrika Ayarı

Hayati İnanç Eşi

Hayati İnanç Eşi

Daha 20’li yaşlarında dünya evine giren Hayati İnanç, eşi ile evlenmeden 4 sene önce tanışmışlardı. Evlendikten sonra yaptığı işi ve okuduğu okul yüzünden 10 yıl gibi uzun bir süre eşinden ayrı kalsa da sevgileri hiç bitmedi. İnanç çiftinin iki tane çocuğu bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.