Hay Day Hileleri | Sınırsız Altın, Seviye, Elmas Hilesi

Türkiye'nin en popüler oyunlarından birisi olan Hay Day'ın hilelerini yazımızda araştırdık, maddeler halinde listeledik.
Hay Day Hileleri | Sınırsız Altın, Seviye, Elmas Hilesi

Hay Day, Supercell tarafından geliştirilmiş oynaması ücretsiz olan bir çiftlik kurma oyunudur. Hay Day oyunu hem Android hem de iOS platformlardan oynanabilmektedir. Hay Day'da çiftliğinizi kurduktan sonra onu işletmeniz gerekir. 122 farklı ülkede oynanan başarılı oyun Hay Day, çevrimiçi oynanabilir. Bu yüzden de oyunu oynamak için internet bağlantısı gerekir.

Hay Day oyununun piyasaya ilk sürülme tarihi 21 Haziran 2012'dir. 2012 yılında çıkmış olmasına rağmen günümüzde hala daha birçok kişi oynamaya devam etmektedir. Simülasyon ve strateji video oyunu türlerinde oldukça iyi başarı yakalayan oyunda seviye atlamak, elmas ve altın bulmak gün geçtikçe zorlaşmaktadır. Biz sizlere Hay Day oyununda yapabileceğiniz hileleri anlatacağız. Bu hileler sayesinde oyunda daha kolay bir şekilde ilerleyebileceksiniz.

Hay Day Hilesi Nasıl Yapılır?

Son sürüm Hay Day hilesini yapmak için bir hile sitesi bulmalısınız. Tarayıcınızın arama kısmına "Hay Day Ücretsiz Elmas, Seviye, Altın" yazın. Daha sonrasında hileyi veren siteye giriş yapın. Burada oyun adınızı girin. Hangi platformdan oyuna bağlanıyorsanız onu seçin.

Bağlandıktan sonra üretmek için ihtiyacınız olan Elmas, altın ve seviye miktarını girin ve Sonraki butonuna tıklayın. Burada ganimetlerin hesabınıza geçmesi için bir müddet bekleyin. Geçiş başarıyla tamamlandıysa siteyi kapatın, oyuna giriş yapın ve hileli oyunun keyfini çıkartın.

Son derece basit olan bir başka Hay Day yöntemi daha vardır. Bu yöntemde ise tekrar tarayıcınızı açın. Arama kısmına "Hay Day APK" yazın ve karşınıza çıkan sitelerden güncel sürümü bularak indirmeyi başlatın.

Daha sonrasında indirmiş olduğunuz bu hileli sürümü telefonunuza kurun. Kurulum başarıyla gerçekleştiyse oyuna giriş yapın. Eğer tüm adımları başarıyla geçtiyseniz oyuna girdiğinizde sınırsız para, elmas ve seviyeye sahip olacaksınız. Bu sayede artık oyunun en iyilerinden birisi olabilirsiniz.

Eğer hileleri yaparken sorun yaşıyorsanız yorum kısmında bize yaşadığınız sorunu belirtebilirsiniz. Ayrıca indirmeleri yapabilmek için telefonunuzun ayarlar kısmından "Bilinmeyen kaynaklardan gelen indirmelere izin ver" seçeneğini aktif etmeniz gerekir.

Hay Day Hileleri

Hay Day oyununda yapabileceğiniz birçok hile vardır. Çiftliğinizi geliştirmek için yapacağınız bu hileler sayesinde oyundaki en iyi çiftliğe sahip olabilirsiniz. Bunun için yukarıdaki adımları doğru bir şekilde izlemelisiniz. Daha sonrasında aşağıda bulunan hileleri kullanabilirsiniz.

  • Sınırsız Elmas Hilesi
  • Sınırsız Altın Hilesi
  • Sınırsız Level Hilesi
  • Testere Hilesi
  • Sınırsız Para Hilesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
41 Yorum