Hatice ve Muammer Ketenci Barıştı: Hepsi Şov muydu?

Geçtiğimiz ay şarkıcı Hatice, Muammer Ketenci’nin defilesinde kalçasını açmış ve bu durum çok konuşulmuştu. Bu hareketten sonra birbirlerine ateş püsküren iki isim barıştı. İkilinin barışması sosyal medyada “Yaptıklarınız şov muydu?” yorumlarını aldı.
Hatice ve Muammer Ketenci Barıştı: Hepsi Şov muydu?

Geçtiğimiz ay şarkıcı Hatice, Muammer Ketenci’nin defilesinde giydiği transparan elbisesinin kuyruk kısmını kaldırıp kalçasını göstermiş ve bu olay çok konuşulmuştu. 


Magazin gündemi uzun süre meşgul eden bu olayın ardından birçok kişi Hatice’yi eleştirirken, bazı kişiler de sahip çıkmıştı.

Hatice


Ağır eleştiride bulunan kişilerin başında defilenin sahibi Muammer Ketenci geldi. Canlı yayına çıkan Ketenci, Hatice’ye ağır sözler söyledi. “Benimle bir daha konuşma” diyen Ketenci “Seni sosyal medyamdan da siliyorum. Bir daha muhatap olmak istemiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Muammer Ketenci

Bunun ardından güzel şarkıcı da bir açıklama yaptı ve “Muammer Ketenci’nin hareketi yapacağımdan haberi vardı. Ben de kendisiyle bir daha muhatap olmayacağım” ifadelerini kullandı. 

Hatice Instagram


Tüm bu yaşananlardan sonra ikili dün birlikte görüntülenince olanlar oldu. Muhabirlerin konuşmalarını hatırlattığı ikili “İş için bir araya geldik. Özel hayatımızda görüşmüyoruz ama iş hayatında birlikte çalışacağız. Şimdi bazıları paranın yüzü tatlı diyecekler. Evet tatlı. Bu iş hayatı küslük olmaz” ifadelerini kullandı.

Hatice Instagram


Sosyal medyada haberi barışma haberini okuyanlar “Hatice haklıymış. Artık yapacağı hareketten Muammer Ketenci’nin haberi olduğuna inanıyorum. Demek ki hepsi kurmacaymış” yorumlarında bulundu.

Hatice

NeOldu.com / Magazin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.