Kalçasını Gösteren Hatice’ye Dava: Kafamdan Vurulmuşa Döndüm!

Geçtiğimiz günlerde podyuma çıkan ve transparan elbisesinin altından kalçasını gösteren Hatice’ye organizasyon şirketi dava açacağını açıkladı.
Kalçasını Gösteren Hatice’ye Dava: Kafamdan Vurulmuşa Döndüm!

Geçtiğimiz günlerde Hatice podyuma çıkmış ve ilk mankenlik deneyimini yaşamıştı.

kalçasını açan hatice dava


Podyumda modacı Muammer Ketenci’nin transparan kıyafetini taşıyan Hatice, elbisenin kuyruk kısmını kaldırıp kalçasını tüm davetlilere göstermişti.


Bu hareketi sosyal medya hesabından da paylaşan güzel şarkıcıya takipçileri topa tutarken, sanat camiası da eleştirilerini esirgemedi.

kalçasını açan hatice dava


Birçok kişi tarafından eleştirileri oklarının hedefi olan Hatice’ye bir tepki de kıyafetini taşıdığı Muammer Ketenci’den geldi.

kalçasını açan hatice dava


Ketenci, Hatice’nin hareketini defileden sonra akşam saat 9-10 gibi sosyal medyadan gördüğünü belirterek; Kafamdan vurulmuşa döndüm. Hatice’yi çok severim. Kendisini defalarca ikaz ettiğimi de benim çalışanlarım da bilir… Hatice provaya geldiğinde onu ikaz ettim.”

kalçasını açan hatice dava


“Hatice zıpır bir kız, yerinde durmuyor. ‘Yok Muammer öyle şey olur mu? Podyum deneyimim olacak benim” dedi. Hatice’nin bu hareketi yapacağını bilip ona bunu giydirmemem gerekiyordu” ifadelerini kullandı.

kalçasını açan hatice dava


Güzel şarkıcı ise bu açıklamaların ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak “Bu hareketi provalarda yapacağımı zaten söyledim oradaki herkes biliyordu yaptım ve kendi sayfamda paylaştım. Hiçbir yere servis etmedim, ha ettiklerim olmadı mı tabi ki oldu yardım konseri çocuklarımıza yönelik sosyal sorumluluk proje ve en son dünya kadınlar günü için hazırladığım anlamlı video hanginiz kaçınız ilgilendiniz…” dedi.

kalçasını açan hatice dava


Yaşanan bu tartışmaların ardından Hatice’ye bir şok da organizasyon şirketinden geldi. Organizasyon şirketi yaptığı açıklamada “Defilemize katılan 42 modacının hakkını korumak adına Hatice hakkında hukuki süreç yarın başlatılacaktır” ifadelerini kullandı.

kalçasını açan hatice dava

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum