Hatice’den Flaş Paylaşım: O Popo Buraya Gelecek!

Muammer Ketenci’nin defilesinde elbisesinin eteğini kaldırıp kalçasını gösteren Hatice, kalça paylaşımlarına devam ediyor. Son olarak sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Hatice yine kalçasını gösterip “O popo buraya gelecek” ifadelerini kullandı.
Hatice’den Flaş Paylaşım: O Popo Buraya Gelecek!

Geçtiğimiz hafta gündeme bomba gibi düşen bir hareket ile haberlere konu olan Hatice paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Hatice Kalça Paylaşım


Muammer Ketenci’nin defilesinde transparan elbisesinin eteğini kaldırıp kalçasını gösteren Hatice kalça paylaşımlarına devam ediyor.


Her defasında kalçalarını öven Hatice paylaşımlarında kendisine yerli Jennifer Lopez demeyi de ihmal etmiyor.

Hatice Defile Sonrası


Bugün Hatice’den yine kalçalarıyla ilgili bir paylaşım geldi.

Hatice Havuz Bikini


Paylaşılan videoda; bir mağazada ürünlere bakan Hatice’yi arkadaşları kameraya alıyor. Kamerayı gören Hatice arkasını dönüp kalçalarını gösteriyor ve “O popo buraya gelmeli” diyor.

Hatice Kalça Paylaşımı


Bununla da yetinmeyen güzel şarkıcı kameranın yanına gelip “Arkadan yürüyüşümü al şöyle” diyerek geldiği yöne doğru gidiyor.

Hatice Kalça Paylaşımı


Instagram’ın story kısmında yaptığı bu paylaşımla dikkatleri yeniden üzerine toplayan Hatice kalça paylaşımlarına devam edecek gibi duruyor.

Hatice spor


Fatih Altaylı'dan Hatice'ye Destek Geldi

Muammer Ketenci ile canlı yayında tartışan Hatice’ye Fatih Altaylı’dan destek geldi.

Hatice


Hatice’ye yapılan eleştirilere kızan Altaylı “Ben ise Hatice’den yanayım. Zorla muhafazakarlık gömleği giydirilmeyi kabul etmeyen herkesten yana olduğum gibi” açıklamasında bulundu. Bu desteği de Hatice sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Hatice


Hatice’nin kalçalarını göstermesinin ardından defilenin organizatör şirketi güzel şarkıcı hakkında dava açacaklarını duyurmuştu.

Hatice

NeOldu.com / Magazin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum