Hatice Çarpar Kimdir

2016 yılında TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ‘’İşte Benim Stilim Ünlüler’’ yarışmasına katılan şarkıcı Hatice Çarpar, 6 Aralık 1978 tarihinde İzmir’in Narlıdere ilçesinde doğdu.
Hatice Çarpar Kimdir

Hatice Çarpar’ın Biyografisi

Ailesinin yedi çocuğundan birisi olan Hatice Çarpar, İlköğrenimini Narlıdere İlkokulu’nda bitirdi. Çeşitli sebeplerden dolayı eğitimine devam edemedi. Çok küçük yaşlarda amatörce şarkı söyleyerek müzik hayatına başladı. Henüz 16 yaşındayken Narlıdere Belediyesi’nin düzenlediği Narlıdere Çiçek ve Kültür etkinliklerinde güzellik yarışmasında birinci oldu.

Hatice Çarpar, müzik kariyerinde iyi işler başarınca ismini duyurmaya başladı ve televizyon programlarında sunuculuk yaptı. 1996 yılında Eyüp Musiki Cemiyeti ’ne kayıt olarak müzik dersleri aldı.

1990'lı yılların sonunda Farfara, Emiceoğlu Dursun, Kiraz, Kezban Yenge, Çıt Çıt adlı şarkılarla iyice müzik camiasında tanınır oldu.

Hatice Çarpar, 2016 yılında TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ‘’İşte Benim Stilim Ünlüler’’ yarışmasına katıldı. Programın sunuculuğunu Öykü Serter yaparken, jüri koltuğunda ise İvana Sert, Hakan Akkaya, Neslihan Yargıcı ve Uğurkan Erez oturdu.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.