Hastaların Yeni Umudu "Ayaklı Cankurtan"

Akıllı cihazlarla birlikte artık hastalara zamanında müdahale edilebilmesi için "Ayaklı Cankurtan" uygulaması geldi. İşte bu uygulama ile ilgil tüm detaylar haberimizde...
Hastaların Yeni Umudu "Ayaklı Cankurtan"

Akıllı telefon, tablet gibi teknolojik cihazlar her geçen gün hayatımızda iyiden iyiye yer ediniyor. Son olarak sağlık alanında hastalara acil müdahale için "Ayaklı Cankurtaran" uygulaması geliyor.

cankurtaran-ekibi.jpg

"Ayaklı Cankurtaran" uygulaması ile sesli uyarı mesajı gönderen ve acil hastaların yerini harita üzerinden saptamada oldukça etkili bir uygulama. İlk yardım çalışanları ile ilk yardım sertifikasına sahip gönüllüler hastalara anında müdahale edebilecek.

kalp-krizi-007.jpg

Doğru ve Etkili Müdahale

Ülkemizde acil durumlarda ilk yardım ekiplerinin yetişememesinden dolayı çok fazla kişi hayatını kaybediyor. Özellikle kalp krizi durumlarında kişiye hızlıca müdahale edilmesi gerekir. Sağlık personelleri gelene kadar kalp krizi geçiren kişiye sürekli olarak kalp masajı yapılması gerek. “Ayaklı Cankurtaran” uygulamasının verdiği video bağlantısı sayesinde hastaya doğru ve etkili bir müdahale yapılacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.