Hasan Özarslan Kimdir? & Hakkında Bilgi

Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde olan ve daha sonrasında da parti içerisindeki aktif pek çok olayda rol alan Hasan Özarslan hakkında bilinmesi gerekenleri bu içeriğimizde bir araya getirdik.
Hasan Özarslan Kimdir? & Hakkında Bilgi

Hasan Özarslan Biyografisi

Miliyetçi Hareket Partisi teşkilatı içerisinde yer alan ve particilik yaşamı içerisinde yapı taşı isimlerinden bir tanesi olmayı başaran Hasan Özarslan, ilkokul ve ortaokul, daha sonrasında ise lise ve üniversite öğrenimlerini tamamladıktan sonra iş hayatına kısa sürede atılmıştır. Particilik dönemine kadar aktif bir şekilde sektör içerisinde kurmuş olduğu şirketi sağlamlaştıran Özarslan, iş yaşamında bilinen isimler arasında yer alır.


Hasan Özarslan Sosyal Yaşamı

Evli ve çocuk sahibi olan Hasan Özarslan, sosyal yaşamında pek çok derneğe olan üyelikleri ile bilinir. Üyeliğin yanı sıra birçok derneğin yönetim kurulu başkanlığı görevini de ifa etmekte olan Özarslan, gerek sosyal yaşamda gerekse de iş yaşamındaki aktif dernekçilik politikası ile bilinmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi içerisindeki duruşu ve söylemleri ile de çoğu kez gündem olmuştur.


Hasan Özarslan Siyasi Yaşamı

Siyasi yaşamına atım atışı Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde olan ve daha sonrasında da parti içerisindeki aktif pek çok olayda rol alan Hasan Özarslan, İl Başkan Yardımcılığı, İl Başkanı vb. pek çok görevde yer almıştır. Siyasi yaşamı içerisinde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye olan yakınlığı ile de bilinen Özarslan, parti içerisindeki yapı taşlarından bir tanesidir.


Hasan Özarslan MYK Üyeliği

Kısa bir süre önce Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafınca 11. Olağan Kurultay toplantısı kapsamında açıklanan yeni MYK isimleri arasında yer alarak gündeme gelmiş olan Hasan Özarslan, yeni üyeler arasında yer almaktadır. Merkez Yüksek Kurulu kapsamındaki yeni isimlerden bir tanesi olarak yeni görevine atanan Özarslan, parti içerisindeki karar yetkililerinden biridir. MYK üyelerinin açıklandığı toplantıda Devlet Bahçeli'nin yaptığı konuşma esnasında açıklanan isimler arasında bulunan Hasan Özarslan, yeni görevine kısa süre önce başlamıştır.

Önerilen İçerik;

 MHP MYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.