Ünlü Komedyen Hasan Can Kaya Kimdir, Kaç Yaşında, Sevgilisi Kim?

Kısa süre içerisinde elde ettiği başarılarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Hasan Can Kaya hakkında bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte Hasan Can Kaya Kimdir? ve Hasan Can Kaya Sevgilisi Kim? gibi soruların yanıtı.
Ünlü Komedyen Hasan Can Kaya Kimdir, Kaç Yaşında, Sevgilisi Kim?

İlk olarak herkesin Youtube platformunda yüklediği videolar ile tanıdığı Hasan Can Kaya, gün geçtikçe ününü artırmaya devam ediyor. Programına aldığı konuklarla izleyicisine keyifli zamanlar yaşatan Hasan Can Kaya’nın bilgilerini sizler için derledik. İşte Hasan Can Kaya Kimdir? ve Hasan Can Kaya Sevgilisi Kim?


Hasan Can Kaya Kimdir?

Hasan Can Kaya Kimdir, Sevgilisi Kim, Nereli?

16 Aralık 1989’da İstanbul Güngören’de dünyaya gelen Hasan Can Kaya, aslen Malatyalıdır. Yaptığı şakalarla kendisinde olan cevheri keşfetti ve farklı alanlara doğru yöneldi. Hasan Can Kaya o zaman daha çok tanınmasa bile 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk dizisinde senaristlik görevini üstlenmiştir.

İlk olarak Hasan Can Kaya, stand up yapsa da daha sonra 2020’nin Ocak ayında kendi programı olan Konuşanlar Talk Show’u çekmeye başladı ve Youtube’a yükledi. Aradan 11 ay geçti ve kapısı Acun Medya tarafından çalındı. Kendisine Exxen platformuna geçmesi için teklifte bulunuldu. Bu büyük teklifi kabul eden Hasan Can Kaya, Youtube’da olan videolarını kaldırdı. Taşınan videolar sonrası gelen tepkilere maruz kalsa da yeniden eski yerini almış durumda.


Hasan Can Kaya Sevgilisi Kim?

Hasan Can Kaya Sevgilisi Kim?

Hasan Can Kaya, kendisinden tam 6 yaş büyük olan 1983 doğumlu Sultan San ile ilişkilerine mutlu mesut bir şekilde devam etmektedir. Bu ikili uzun zamandır beraber olup evlilik konusunda acele etmeyeceklerini açıklamışlardır. Sultan sarı birçok programda oyunculuk ve yönetmenlik yapmaktadır.


Hasan Can Kaya Nereli?

Hasan Can Kaya Nereli?

Projelerinden biri olan Konuşanlar programında diş hekimliği mesleğine karşı söylediği laf izleyiciler tarafından büyük tepki topladı. Daha sonra Hasan Can, yüklediği videoyu tekrardan düzenleyip Youtube'a yeniden yükledi. İstanbul Güngören'de doğup büyüyen Hasan Can Kaya, baba tarafından Malatyalıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.