Harun Karacan Kimdir? & Hakkında Bilgi

Adalet ve Kalkınma Partisi Eskişehir Milletvekili olan Harun Karacan, 1966 yılında Eskişehir’de doğmuştur. Harun Karacan biyografisi hakkında daha fazla bilgi için içeriğimize göz atabilirsiniz.
Harun Karacan Kimdir? & Hakkında Bilgi

Harun Karacan Biyografisi

20 Temmuz 1966 yılında Eskişehir'de dünyaya gelen Harun Karacan, başarılı bir Türk Siyasetçi olmasının yanı sıra, Eskişehir Ticaret Odası Başkanlığı ve TOBB Yönetim Kurulu üyeliği yapmıştır. Harun Karaca, evli ve iki çocuk sahibidir. Aynı zamanda Harun Karacan sanayi, ticaret, enerji, bilgi ve teknoloji komisyonu başkanvekillikleri de yapmıştır.

Harun Karacan


Harun Karacan'ın Eğitim Hayatı

Duruşu saygı değer kişiliği ile bilinen Harun Karacan, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini başarılı bir şekilde bitirdikten sonra iş hayatına atıldı.

Harun Karacan


Harun Karacan'ın Çalışma Hayatı

Birçok sivil toplum kuruluşunda üst düzey yöneticilik görevi üstlendi. 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Harun Karacan26. Dönemde ise Adalet ve Kalkınma Partisi Eşkişehir Milletvekili olarak yeniden meclise girmiştir.

Harun Karacan

Önerilen İçerik;

 Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.