Happy Moon's Fenerbahçe Şubesi Hakkında Yorum

Fenerbahçe Happy Moon's şubesi hakkındaki düşüncelerimi bugünkü yazımda sizlerle paylaşacağım.
Happy Moon's Fenerbahçe Şubesi Hakkında Yorum

Fenerbahçe'deki kafe ve restoranlar nargile içmek için sık sık gittiğim yerler arasındadır. Pazar günü de açık havada vakit geçirip yemek yeme amacıyla güzel bir mekana gitmeyi planlamıştım. Bağdat Caddesi'ne girdiğimde trafik bir hayli yoğundu. Yolumu değiştirerek Fenerbahçe tarafına yöneldim. Amacım güzel bir akşam yemeği yemek olduğu için Fenerbahçe'de gidebileceğim çok alternatifim haliyle yoktu. Happy Moon's tercihim oldu.

Mekana aracımla yanaştığımda valelere yer olup olmadığını sordum. Çünkü rezervasyon yapmadan bir mekana gitmek hiç de huyum değildir. Sağolsunlar hemen ilgilendiler ve yardımcı oldular. Mekan yoğundu ve rezervasyonumda yoktu. Buna rağmen çok güzel bir masaya alındım.

Menü istedim ve tercih ettiğim içeceğin önden buza yatırılmasını talep ettim. Menüyü incelediğimde seçeneklerin bir hayli fazla olduğunu hemen fark ettim. Bu bir Happy Moon's klasiğidir... 

Önden ara sıcak olarak peynirli nachoz istedim. Derhal iki kişilik servis açıldı ve yemeğe başladık. Görevli arkadaşların müşterilere olan ilgilisi dikkatimden kaçmadı. 

Ana yemek olarak Dallas Steak ve Tavuk Izgara söyledik. 

hapy-moons-fenerbahce.jpeg

Dallas Steak; Zor bir ana yemektir ve pişirilmesi çok önemlidir. Özellikle kişiden kişiye farklı pişirme tercihleri olduğu için riskli bir seçenek olarak görülebilir. Ben orta-iyi pişmiş ve yağlı olarak tercih edenlerdenim.

(Şef, tam da istediğim kıvamda ve yoğunlukta hazırlamıştı...)

Partnerim ise tavuk ızgara söylemiş ve yanında sebze değil salata ile servis edilmesini rica etmişti. Onun yemeği de oldukça başarılıydı. Hatta yemek ilk geldiğinde yanında patates olmadığını fark etmiştik. Görevli arkadaş; 'Siz sebze istemeyip yanında salata ile servis yapılsın dediğiniz için, patates de koydurtmadık çok özür dileriz.' diyerek derhal ekstra patates getirtip servis yaptı. Doğrusu haklıydı, patatesi bizim belirtmemiz gerekirdi. Bu yaklaşımıyla servisi yapan arkadaş bizden tam not almayı başardı.

Yemek yerken sevimli bir kedi de sürekli etrafımızda dolaştı. Tavuğa gözünü dikmişti. Tabiki onunla da yemeğimizi paylaştık. Personelin kedilere karşı davranışı da oldukça başarılıydı. Kesinlikle uzaklaştırma gibi bir davranış içerisine girmediler. Partnerim biraz kedilerden çekinmesine rağmen başkaca şirin önlemler almaya çalıştılar. Ve başarılı da oldular doğrusu...

Hesabı istediğimizde ise daha biz talep etmeden derhal valeye bilgi verildi. Bu sayede dışarıda araç beklemek zorunda kalmadık. 

Hesabı incelediğimde fiyatların da gayet makul olduğunu fark ettim. Normalde başka bir restorana gitmiş olsaydık ve aynı şeyleri yeseydik daha fazla rakamlar içeren bir adisyonla karşılacağımızdan hiç şüphem yoktu.

Değerlendirme;

Lezzet; İyi

Servis; Çok iyi

Lavabolar; İyi

Vale Hizmeti; Çok İyi

Fiyat; İyi

 

Mekan İşletmecilerine Önerilerim;

Personellerinizin müşteriyle ilgilenmeleri konusundaki başarılarının devam etmesini temenni ediyorum. Şeflerinizin lezzet ve müşterilerin isteğine göre alternatif pişirme ve sunum hazırlamaları oldukça başarılı. Her müşteriye ise aynı özel ilgilinin gösterilmesi de taktire şayan. Aman çizginizden sapmayın...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.