Hande Sarıoğlu Kimdir? Hande Sarıoğlu Nereli ve Kaç Yaşında?

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Hande Sarıoğlu, birçok kişi tarafından merak edilip araştırılıyor. İşte Hande Sarıoğlu kimdir ve Hande Sarıoğlu nereli? gibi soruların yanıtı.
Hande Sarıoğlu Kimdir? Hande Sarıoğlu Nereli ve Kaç Yaşında?

Televizyon programlarında sunuculuk yapan Hande Sarıoğlu, Türkiye'de en çok aratılan isimler arasında yer alıyor. Bu içeriğimizde ise sizler için Hande Sarıoğlu'nun biyografisini hazırladık. İşte Hande Sarıoğlu kimdir ve Hande Sarıoğlu hakkında bilgiler.


Hande Sarıoğlu Kimdir?

Hande Sarıoğlu Kimdir

19 Eylül 1988 tarihinde Düzce’de dünyaya gelen Hande Sarıoğlu, lise eğitimine kadar burada ders gördü. Daha sonra Hande Lala Sarıoğlu, İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu.

Hande Sarıoğlu, eğitimini aldığı yıllarda güzelliğiyle herkesin dikkatini üzerine çekti. Güzelliğini kullanarak, çok küçük yaşlardan itibaren hayalini kurduğu modelliğe yöneldi. Katıldığı yarışmalarda aldığı derecelerle her geçen gün medyada daha fazla yer almaya başladı.

Ekran karşısına ilk olarak Aşk-ı Memnu dizisinde konuk oyuncu rolünde çıktı. Birkaç televizyon programında sunuculuk tecrübesi edinen Hande Sarıoğlu, bir dönem Star TV ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Türkiye’nin sevilen sanatçısı Mehmet Ali Erbil’in yaptığı efsanevi program, Çarkıfelek’in sunuculuğunu yaptı.

Çarkıfelek’in ardından, yine Star TV ekranlarında yayınlanan Pasaport programını sundu. Hande Sarıoğlu, 2016 yılında TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ‘’ Böyle Çok Daha Güzel ‘’ isimli yarışma programında sunucu olarak görev aldı. Yarışmanın jüri koltuğunda Sema Çelebi ve Alp Kavasoğlu yer aldı. 

Daha sonra 2017 yılının Ağustos ayında Tivibu Spor ile anlaşan Hande Sarıoğlu, 2 yıl boyunca spor programları sundu. Ardından Habertürk kanalında çalışmaya başlayan Sarıoğlu, burada yine Spor Saati isimli Emin Çağlar ve Fatih Altaylı’nın yorumculuk yaptığı programı sundu. İşe başladıktan 6 ay sonra Fatih Altaylı ile tartışınca sunuculuk görevini bıraktı. Hande Sarıoğlu Instagram hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım sonucunda işten kovulduğunu takipçilerine açıkladı.


Hande Sarıoğlu Nereli?

Hande Sarıoğlu Nereli

Hande Lala Sarıoğlu, aslen doğma büyüme Düzce Akçakoca ilçesindendir. Başarılı sunucu yaptığı bir açıklamada kendisinin Galatasaray takımını tuttuğunu dile getirmiştir. Hande Sarıoğlu'nun henüz sevgilisi olup olmadığı hakkında bir bilgi bulunmamaktadır.


Hande Sarıoğlu Kaç Yaşında?

Hande Sarıoğlu Kaç Yaşında

1988 yılında Düzce’de doğan Hande Lala Sarıoğlu, 32 yaşındadır. Hande Sarıoğlu Instagram hesabı üzerinden 2021 yılının Temmuz ayı itibariyle 307 bin takipçiye sahiptir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.