Han Solo'nun Yönetmenleri Ayrıldı

Dünyaca ünlü Star Wars serisinin yeni filmi Han Solo'nun çekimleri sürerken büyük bir şok yaşandı. Filmin yönetmenliğini üstlenen Phil Lord ve Christopher Miller'ın ayrıldıkları açıklandı.
Han Solo'nun Yönetmenleri Ayrıldı

Önümüzdeki yıl vizyona girmesi beklenen Han Solo filminde büyük bir şok yaşandı. Filmin çekimleri sürerken yönetmenler Phil Lord ve Chiristopher Miller'ın ayrıldıkları açıklandı. 

Dünyanın her yerinde milyonlarca hayran kitlesine sahip olan Star Wars serisinin yaratıcısı LucasFilm'in Başkanı Kathleen Kennedy yaptığı açıklamda filmin yönetmenliğini üstlenen Phil Lord ve Christopher Miller ile aralarında ciddi fikir ayrılıkları olduğunu belirterek "Phil Lord ve Christopher Miller harika film yapımcıları ve inanılmaz bir ekip kurdular. Ancak yönetmenler ile aramızda vizyon ve yaratıcılık açısından ciddi fikir ayrılıkları var ve bu yüzden yolları ayırmaya karar verdik." dedi. Kennedy ayrıca yeni yönetmenin kısa zaman içinde açıklanacağını da sözlerine ekledi. 

Filmin yönetmenliğini bırakan Phil Lord ise yaptığı açıklamada LucasFilm ile aralarında ciddi fikir ayrılıkları bulunduğunu vurgulayarak birlikte çalıştıkları oyuncular ve ekiple yaptıkları çalışmalar için gurur duyduğunu söyledi. 

Star Wars serisinin yeni filmi Han Solo'nun vizyon tarihi daha önce 25 Mayıs 2018 tarihi olarak açıklanmıştı. Yönetmen değişikliğinden sonra vizyon tarihi ile ilgili henüz bir değişiklik açıklanmadı. 

Dünyaca ünlü Star Wars serisinin yeni filmi Han Solo, serinin en çok sevilen karakterlerinden Han Solo'nun maceralerını anlatıyor. Karakteri orjinal seride ünlü aktör Harrison Ford canlandırmıştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.