Hamileyken Tekrar Hamile Kaldı

İngiliz Jonale Broad, hamileyken tekrar hamile kaldı ve her iki doğumu başarıyla gerçekleştirdi.
Hamileyken Tekrar Hamile Kaldı

İngiltere'de yaşayan Jonale Broad milyonda bir görülen bir tıp olayıyla karşı karşıya kaldı. Brodas, iki haftada iki kere hamile kalırken, her iki doğumu da gerçekleştirdi.

İngiltere'nin Canterbury şehrinde olmaz denilen oldu. İngiltere’de yaşayan 37 yaşındaki Jonale Broad çocuk sahibi olmaya karar verdi. Jonale Broad, hamile belirtileri sonucunda gittiği kontrollerde üçüzlerinin olacağını öğrendi. Yapılan kontroller sonucunda kadının üçüzlere aynı anda hamile kalmadığı öğrenildi.

Tıpta gebelik üstüne gebelik (superfoetation) adı verilen bu nadir olay nedeniyle Jonale Broad, ilk olarak çift yumurta ikizleri Kathleen ve Delilah'a 2 hafta sonra ise Tabitha'ya hamile kalmıştı.

Doktorlar, ikizlerden Delilah'ın gelişiminin durması üzerine 32'nci haftada doğum kararı aldılar. Şu anda 18 aylık olan üçüzlerden Tabitha, 2 hafta küçük olmasına rağmen kardeşlerine tıpatıp benzemesi nedeniyle dikkat çekti. Anne Broad, yaşadığı mucizeyi şöyle anlattı: "İlerleyen yaşımız nedeniyle çocuk yapma girişimlerimizin uzun süreceğini tahmin ediyorduk. Bu girişimler sırasında 2 kez hamile kaldığımı öğrenmek benim için büyük sürpriz oldu. Kendimi çok şanslı hissediyorum.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.