Hamilelikte Alınabilecek En Güzel Şey Nedir?

Hamilelik boyunca anne adaylarının aldığı en güzel şey sizce nedir? Fazla kilolar olmadığı kesin! İyisiyle kötüsüyle hamilelik...
Hamilelikte Alınabilecek En Güzel Şey Nedir?

Küçük bir şey insanın hayatını değiştirebilir. Kelebek etkisi denilen ve büyülü olan o olay aslında son derece gerçek. Aldığınız bir karar, verdiğiniz bir hediye, seçimleriniz ve seçimlerinizi yaptığınız zaman... Hepsi hayatınızı şekillendirir. 

İnsanın yaptığı en önemli seçim belki de hayata yeni bir 'can' getirmeye karar vermesidir. Ha deyince olacak şey değildir. Her şeyi düşünüp, her hazırlığı yapmak gerekir. Ona vereceğin hayat en ideali olmalıdır. Onun için öncelikle senin hazır olman gerekir. Anne-baba olmaya hazır mısın emin olman gerekir. 

Çocuk sahibi olmanın 'derin' bir eylem olduğunu bildiğimiz gibi, öncesinde yaşanan hamileliğin de bir o kadar zor olduğunu tahmin ediyoruz. Bu yüzden hamileliğin dertlerinin yanı sıra keyifli anlarının da olduğunu ele alarak anne adaylarına sormak istedik: Hamilelikte aldığınız en güzel şey nedir?

Hamilelik... O büyülü, zor ama bir o kadar da harika zaman!

Bu dönemde anne adayının alacağı en güzel şey, kilolar veya değişken hormonları yüzünden sıkıntıya girdiğinde çevresinden alacağı tepki elbette değil.

Yorgunluk, bel ağrısı, uykusuzluk, mide bulantısı, bacak krampları, tuhaf duygular... Bunlar hamileliğin sorgulanmaz gerçekleri. Ancak güzel tarafları da var. Sürekli ilgilenilmek, her an yardımına birilerinin koşacağını bilmek...

Neler aldınız? İnanılmaz rahat hamile yastığı mı? Anlayışlı ve öğretici bir kitap mı? Yoksa rahatlatıcı yağlar mı? Belki de bebeğiniz için alışveriş yaptınız.

Kim bilir belki de sizin için aldığınız en önemli, en güzel şey, sadece bir öpücük ve gösterilebilecek en masum sevgiydi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.