Hami Korkmazlı Kimdir? & Hakkında Bilgi

1979 yılında Samsun'un Havza ilçesinde doğdu. 27. dönem genel seçimlerinde 9. sıradan milletvekili adayı olarak gösterilen Hami Korkmazlı hakkında tüm merak edilenleri bu içeriğimizde bir araya getirdik.
Hami Korkmazlı Kimdir? & Hakkında Bilgi

Hami Korkmazlı Biyografisi

Samsun'un Havza ilçesinde 1979 yılında dünyaya gelen Hami Korkmazlı çocukluk yıllarını geçirdiği bu şehirden eğitim için ayrılmak zorunda kalan Hami Korkmazlı üniversite mezunudur. Üniversiteden sonra iş hayatına atılan Hami Korkmazlı 33 yaşlarında da siyasete de adımını atmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi adına bir takım siyasi faaliyetler yürüten Hami Korkmazlı Ankara'da yaşamaktadır. Evli ve 2 çocuk babası olan Hami Korkmazlı uzun yıllar ayrı kaldığı Samsun'a yıllar sonra milletvekili adayı olarak geri dönmüştür.


Hami Korkmazlı Eğitim Hayatı

İlkokul eğitimini Havza Beyören okulunda tamamlayan Hami Korkmazlı ortaokul eğitimini ise 1990-1993 yılları arasında ise Amasya Merzifon imam hatip ortaokulunda tamamlamıştır. Daha sonra yine aynı şehirde imam hatip lisesini bitiren Hami Korkmazlı üniversitede de hukuk fakültesini bitirmiştir. Siyasi eğitimlerde alan Hami Korkmazlı Milliyetçi Hareket Partisi 2017/14 dönem siyaset ve liderlik eğitimini 2 aylık bir süreçte tamamlamış ve siyasete geçiş yapmıştır.


Hami Korkmazlı İş Hayatı

İmam hatip lisesini bitirdikten hemen sonra Havza'da 2 yıl köy okullarında vekil öğretmenlik yapan Hami Korkmazlı hukuk fakültesini bitirdikten sonra ise bu mesleği bırakıp avukatlık yapmaya başlamıştır. Avukatlık stajını Ankara'da yapan ve daha sonra Ankara barosuna kayıtlı bir avukat olarak çalışmaya başlayan Hami Korkmazlı serbest avukatlık yapmaktadır.


Hami Korkmazlı Siyasi Hayatı

Siyaset hayatına Milliyetçi Hareket Partisi’nin de 2012-2014 yılları arasında Etimesgut ilçe yönetim kurulu üyeliği yaparak adımını atan Hami Korkmazlı partisinin 12. olağan kurultayında da merkez disiplin kurulu üyesi olarak seçilmiştir. Partisi tarafından Samsun'da 27. dönem genel seçimlerinde 9. sıradan milletvekili adayı olarak gösterilen Hami Korkmazlı ve partisi bu seçimlerde yeterli oyu alamasa da Hami Korkmazlı MHP adına çeşitli faaliyetlerde bulunmaya devam etmektedir.

Önerilen İçerik;

 MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.